Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seviyorum

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

xunn said:
Ya davetiyedir yada tamamen "Hahayt ne kadar rahatım, ama kırk yıl geçse vermem sadece şüphe tohumları ekip kafanızı karıştırıyorum."

belki de çocuu kız sanıyordur.. olamaz mı yani? ya da kıza benzediği için yanaşmıştır..

http://www.youtube.com/watch?v=KGzeC9IaGLc

bLackcha0s said:
göster ama elletme ilkesi türk gençlerinin hayattan soğmasına neden olmuştur.Bu yüzden türk toplumu ilerleyememiştir!!!

ahauhzuahzuahuzahzu
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:
konuşurken karşı cinse dokunan genç kız davetiye çıkarmaktadır.

abla eğer bu konuda haklıysan hayatım boyunca (üstüne basarak söylüyorum hatta yetmedi bold yapıyorum) hayatım boyunca muhabbet edecek seviyede tanıştığım bütün kızlar bana davetiye çıkarmış, yani olur da hepsi mi çıkarır.. bence tespitte hata var ama sen sevdiğimiz ve çoğunlukla haklı çıkan bir ablamız olduğu için (ve terlik yememek için :P) ben sana "standart sapma" diye güzide bir joker veriyor ve benim tanıdığım bağyan güruhunu bu "standart sapma"nın içine katıyorum

bu mesajın üstüne kendime de ego masturbasyonu veriyorum oh şönnnnn
Sosyal ağlarda paylaş

canım iri genellemeler yapmayın, her dokunma davetiye diil tabi. ama sık sık dokunma, istemeden temas etme, evet, iddialıyım. yılışmadır.
ve çoğu zaman bilinçsizdir.
hani yani ele veren davranışlardır bunnar. istemsiz yılışmalar.
ama yani "elimi sıktı, kesin bana aşık" diye gelmeyin kapıma tabi sonra. o payı alayım ben evet.
Sosyal ağlarda paylaş

sefgili emanet abla..
bayramda üst kat komuşumuz aysun ablanın elini öptüm.. o da beni öptü. bi de sarıldı. bana şeker de verdi. bence sen şeker gibisin, seni kıtır kıtır yerim! demek istedi.

sence şansım ne kadardır?

öpüyorum
ama sen geri öpme sakın! aklım karışmasın.

imza: mr t.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...