Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Allahin Yeryuzundeki Golgesi, II. Ataturk, Davos Fatihi, Son Osmanli Padisahi Recep Tayyip Erdogan Hazretleri diyiceksin cekerim kulagini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Tamam Ecevit bu devletin irzina gecenlerden biridir malesef. bu dogru. ama kesinlikle nefret edilecek bir $ahis degildi. cunku dolandirici degildi, uc kaatci degildi. durusttu en azindan, her ne kadar yanli$ atlara oynasa da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 adam sinirden elleri titreyerek asrin ayarini verirken bile saygili abi. belki turkiye'ye agzindan kopuk sacarak anani da al git cekecek kadar kaba, photoshop'a fotosok diyecek kadar kultursuz adam yakisiyo tabi, o ayri bi konu. http://www.youtube.com/watch?v=d7IeFZ4WLAk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Biz Padişah değil, Sultanız... Ama Gönüllerin Sultanıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kafaya anayasa yedi kriz cikti sam cifors alamadi o zaman, ecevit cok kotu bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Abi Ecevit bugüne kadar Atatürk'ten sonra ABD nin falan çekindiği tek yöneticimizdi. Az saygıyla konuşun arkasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Penthesilea said: Sam said: ha bu arada ecevit'in kemiklerini fareler kemirsin.ayip ya, yaziklar olsun cidden. her seyi gectim, dusmanin bile olsa olmus adamin arkasindan boyle konusulmaz. ecevit bu ulkenin basina gelmis en iyi siyasetcilerden biriydi; kulturlu, saygili bi adamdi. 2000 basindaki iktidarina kesinlikle karsi birisi olarak, ecevit'i ecevit yapanin 70'ler oldugunu bilecek kadar da Turkiye tarihini biliyorum ama. Katılıyorum,çok ayıp olmuş.Ülkeyi mahveden faşistler hakkında böyle bir kelimeyi kullansan anlarım,fakat Ecevit'in böyle bir nefreti hakedecek biri olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.İyi niyetli,dürüst,kibar bir politikacıydı.Tayyip Erdoğan'a bin kere tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Yw1tBWuvuP4&feature=related huahua ne alaka bende bunu koymak istedim ecevit videosundan çıktı. Şu videoda kaç yaşında acaba? 35 ile 45 yaş arasında insan bu kadar dönebiliyor mu acaba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ecevitin Kafasi Cumsezer in Sopasi aptal olduk hepimiz Kafalari Kopasi ben demiyorum milli egitim diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Bende Turgut'un kemiklerine koyayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 eceviti cahil halk seçmemişmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ölüye saygınız yok resmen abi günah lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 eskiden halk bu kadar cahil değildi. 20-30 yıl önce falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 de ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Sly-One said: eskiden halk bu kadar cahil değildi. 20-30 yıl önce falan. 20-30 yıl önceki cahillere kurban olayım yine akıllı seçim yapıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Sam said: ha bu arada ecevit'in kemiklerini fareler kemirsin. sonra da gidip rahşan'ın poposunu ısırsınlar. sen neymişsin ya böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 5. maddemiz şöle diyor.. said: Devlet büyükleri hakkında yazdığınız yazılara dikkat edip hakaret ve tehdit içeren mesajlar atmamaya özen gösteriniz. Sevseniz de sevmesenizde o kişilerin temsil ettiği makam bizim için önemlidir ve suç teşkil etmemesi için dikkat etmelisiniz. özetle, saygısızlık edenin kalbini kırarız.. dikkatli olun, şarampole yuvarlanmayın (ne zamandır şarampol demiyordum. iyi oldu bu cümleyi kurduğum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Slat said: Bende Turgut'un kemiklerine koyayım.. bu ülkenin başına bazı dertler açıtığı kesin ama öteyandan Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en başarılı politikacılarından biriydi.bugün azeri televikası vs açıp gülüyorsak aradaki farkı turgut özal yarattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ne ÖKÜZ adamlar var patide ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 eagle_dnz said: darbe yapmakla darbe yapılmasını istemek farklı seyler bu ülkede nasıl seriat gelmesini isteyenlerin bu demokratik hakkı oluyorsa darbe yapılmasını isteyenlerin de bu demokratik hakkıdır bu demokrasi anlayısı benim değil sizin kusura bakmayın "laf olsun da bu kadar da samandan işkembeden olmasın be" lafın cuk oturmuş buna cevaben. şeriat gelmesini istediğini söyleyen hani nerde? dakikasında hapse tıkarlar. işkembeden sallamayın. kermit said: babam iyide tayyipe zaten en az 40 tane davaaçıldı iiy bekleyeceğiz sonucunu o zaman. sonuçsuz kaldıysa da tayyip'e lafım olmaz yolsuzlukla ilgili. işkembeden sallayamıyorum ben, kusura bakmayın. Sly-One said: Hakkaten yuh ya Sam. yani şunu demeni sağlayacak ne zarar verdi ki Ecevit son dönemlerindeki yaşlılığından kaynaklanan şeyler hariç (ki öldü sonrasında). bunu diyorsan aynısını ben de sana diliyorum. çıtır çıtır yesinler seni de. şunu demeni sağlayacak ne verdi ecevit sana sen onu söyle. ayrıca bravo, çok güzel aynen böyle devam. darbe yapılınca asılmamı dilememişsin ama eksik olmuş. iyi dileklerinizle yaşıyorum. Esh said: Tamam Ecevit bu devletin irzina gecenlerden biridir malesef. bu dogru. ama kesinlikle nefret edilecek bir $ahis degildi. cunku dolandirici degildi, uc kaatci degildi. durusttu en azindan, her ne kadar yanli$ atlara oynasa da.. keşke çalıp çırpsaydı ama halkını süründürmeseydi. camı çatlak kartala bindi de ülke refaha mı erdi? Penthesilea said: adam sinirden elleri titreyerek asrin ayarini verirken bile saygili abi. işte türkiye'nin anasını ordan sonra ağlattı tam, herşeyi batırdı son bir kere, öyle muradına erdi. Sly-One said: Abi Ecevit bugüne kadar Atatürk'ten sonra ABD nin falan çekindiği tek yöneticimizdi. Az saygıyla konuşun arkasından. yayılan abd başkanlarının yanında el pençe divan duran ecevit? Breedan said: eceviti cahil halk seçmemişmiydi? yoo, 28 şubat ertesi ordu seçti. sonraki seçimde gördük dsp nasıl silindi meclisten. kermit said: ölüye saygınız yok resmen abi günah lan öldü diye niye saygı duyacağız ki? ölünce siliniyor mu günahlar? düzeliyor mu yapılan hatalar? hitler'e de rahmet okuyup helvasını yiyelim bari, dağıtıyorlardı geçenlerde. şimdi hitler'le bir tuttum diye atlayacak birisi çıkacak kesin, önceden tebrik edeyim her kimse. ülkenin şimdiki başbakanına, cumhurbaşkanına "suikast yapılsa keşke, darbe yapılsa da asılsalar" diyen sürüyle insan burada tam gaz mesajlarına devam ederken, öleli yıllar olmuş birine sövünce "devlet büyüğüne saygısızlık yapılmasın" demek de gerçekten ilginçmiş doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hitlerle eceviti karşılaştırmak da komik olmuş sanki biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hitlerle eceviti karşılaştırmak da komik olmuş sanki biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 neyse, bu vesileyle tebrik edeyim. vesaire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Sam said: Esh said: Tamam Ecevit bu devletin irzina gecenlerden biridir malesef. bu dogru. ama kesinlikle nefret edilecek bir $ahis degildi. cunku dolandirici degildi, uc kaatci degildi. durusttu en azindan, her ne kadar yanli$ atlara oynasa da.. keşke çalıp çırpsaydı ama halkını süründürmeseydi. camı çatlak kartala bindi de ülke refaha mı erdi? çalıp çırpsa ülke refaha erecekti yani ? Herkez çaldı çırptı ama birtek ecevit bunları yapmadı diye battı dimi ülke ? Zannedersem tek eksiğimiz ecevit in namuslu olmasıydı. Vah vah vah. evet ecevit hatalar yaptı. Belki bırakması gereken yerde bırakmadı, düzeltirim dedi dahada batırdı. Ama en azından ilerde benim çocuğuma anlatabileceğim örnek verebileceğim bir insandı Ecevit. Özal bu ülkenin başına geldide ne oldu ? Evine televizyon girdide ülke adam mı oldu ? benim ailem şahsen 1 koyup 3 alanlardan değil seninki öyle herhalde. Ayrıca şu darbe olayına gelince. Kanadoğlu demişti sanırım. Tam hatırlamıyorum. Ona sormuşlardı bu darbe olaylarını vs. Darbe istemek sanırım anayasaya göre suç değil. eyleme dönüşmediği sürece darbeden yana olmak yasal olarak suç kabul edilmiyor bildiğim kadarıyla. Yanılıyorda olabilirim ama 90% yanılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 tutup, çevirip, yanlış anlamayı becermişsin. artık şaşmıyorum gerçi. al sana ölçek vereyim, bunu da yanlış anlayabilecek misin, merak ettim: iyi - dürüstçe ülkenin refahını arttırmak - çalıp çırparak ülkenin refahını arttırmak - düsürtçe ülkenin anasını ağlatmak - çalıp çarparak ülkenin anasını ağlatmak kötü aileleri de karıştırın aferin, sırada ne var? ana avrat? birşey söyleyecekseniz karşınızdakine söyleyin, kimse kimsenin ailesi neymiş, ne değilmiş bilmiyor. afaki atıp tutmanın, saygısızlığın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar