Buyse Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ilginç şeyler olmuş. ntvmsnbc said: "Tek oyuncumuz Tuncay" Middlesbrough taraftarının Portsmouth maçında söylediği, "Tek oyuncumuz var" şarkısı ortalığı karıştırdı.İngiltere Premier Ligi'nde Middlesbrough-Portsmouth maçında yaşananlar bizim gururumuzu okşarken Boro'da ortalık karıştı. Portsmouth'un maçın ilk yarısında Peter Crouch ile bulduğu golün ardından Middlesbrough taraftarları patladı. "We've only got one player" (Tek oyuncumuz var) şarkısıyla futbolcularına tepki gösteren Borolular'ın kastettiği futbolcunun Tuncay olduğu anlaşıldı. Milli futbolcu dışındaki oyuncuları topla oynadıklarında ıslıklayan taraftarlar, Tuncay'a tepki göstermedi. 1-1 biten karşılaşmanın ardından konuşan Boro Menajeri Gareth Southgate, "Taraftarların Tuncay'ın hakkını vermesi hoş. Ama diğer futbolcularımız da canla başla mücadele ettiler. Onlara saygısızlık eden bir şarkı bu. Kümede kalacaksak bunu tüm takım ve tüm şehir başaracak" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 sene sonunda adam gibi bir takıma gider umarım, yazık ediyor kendisine boroda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 boro düşücek zaten. çok kötü bi takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 helal olsun tuncaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 her zamankı hırsı canını dısıne takması orda da gorulmus demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Tuncay bi zamanlar fenerin ruhuydu.Şmdi boronun olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 southgate'de kızmış taraftara kıskanç ingiliz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 takım takım değil ki, aşırı kötü oynuyorlar yani premier lig'e uygun fiziğe sahip oyuncuları var ama bir şekilde yetemiyorlar. Teknik direktörden kaynaklı da olabilir tabi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bence oyuncuları kötü. yani son maçta adam bi kendini yere attı oha dedim. heralde şike yaptığın maçta hakem sadece faul çalardı. nitekimde 2. sarı dan atıldı adam. bala mala 1-1 bitti maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 tuncay ya çift ciger =) gözlerim doldu =) helal olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Helal olsun Tuncay'a. Futbolculugunu, futbol içi azmini sevsem de hindi muhabbetinden dolayı kırgınım fsd. Nihatla beraber Avrupaya gidip tutunabilen nadir oyunculardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bide tugay var zaten. topu topu 3 kişi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ben de ntv spor da izledim bu haberi de abi "kastedilenin tuncay olduğu anlaşıldı" diyo. bi de kastedilen oyuncu tuncay değilmiş, çok pis göt oluruz toplumcana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 hafta içi resmi sitede bir anket yapılmış. takımın en golcü ismi bu sezon kim olur diye. tuncay 1. olmuş. bence başka biri değildir o kişi yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 yok yav garanti tuncay da geyik yapıyorum. misal tofaş maçlarında mehmet okur u yakışıklı diye çağırırlardı o da gelirdi falan. maçlarda bigün böyle şemsettin baş ın üstüne alınıp seyirciyi selamlamasını isterdik hep. o tarz bişi bu da yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ahahaha iyiymiş :D tofaşdaykende nasıl oynardı be. mıknatıs gibi eline giderdi top hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 konu trollemek gibi olmasın. o kadrosu neydi tofaş ın abi. PG - David Rivers SG - slaven rimac [Mehmet Okur (evet sg-sf oynuyodu Memo)] SF - Murat Konuk - Şemsettin Baş PF - asım pars mı vardı neydi la hatırlayamadım C - Rashard Griffith bunlara artı olarak yabancı sınırlaması nedeniyle yalnız avrupa maçlarında oynayan steven rogers vardı. hey gidi hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 liverpool maçında çok iyiydi mboro sonra sıçtılar düşmezler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 calimero said: konu trollemek gibi olmasın. o kadrosu neydi tofaş ın abi. PG - David Rivers SG - slaven rimac [Mehmet Okur (evet sg-sf oynuyodu Memo)] SF - Murat Konuk - Şemsettin Baş PF - asım pars mı vardı neydi la hatırlayamadım C - Rashard Griffith bunlara artı olarak yabancı sınırlaması nedeniyle yalnız avrupa maçlarında oynayan steven rogers vardı. hey gidi hey... asım sonradan geldi sanırım. hatta onun yüzünden koç kapattı takımı çok astronomik para verdiler diye. çok güzeldi o takım ama. bursaydaydım o zamanlar giderdim hep maçlara. fener maçları çok güzel olurdu özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 pardon tuncay hangi fenerin ruhuydu onu anlayamadım? tuncay gibi kompleksli, teknikten yoksun, bencil bir futbolcu FENERBAHÇE'nin nereye ruhu oluyormuş?! son derece gereksiz bir futbolcuydu gidişiyle takım kendine geldi. öyle danalıklar yaparak ilgi çekmeyle futbolcu olunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Arkasokak said: pardon tuncay hangi fenerin ruhuydu onu anlayamadım? tuncay gibi kompleksli, teknikten yoksun, bencil bir futbolcu FENERBAHÇE'nin nereye ruhu oluyormuş?! son derece gereksiz bir futbolcuydu gidişiyle takım kendine geldi. öyle danalıklar yaparak ilgi çekmeyle futbolcu olunmaz.Roflcopter koysun buna biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 al baba şirketten. tuncay fenerdi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Arkasokak said: pardon tuncay hangi fenerin ruhuydu onu anlayamadım? tuncay gibi kompleksli, teknikten yoksun, bencil bir futbolcu FENERBAHÇE'nin nereye ruhu oluyormuş?! son derece gereksiz bir futbolcuydu gidişiyle takım kendine geldi. öyle danalıklar yaparak ilgi çekmeyle futbolcu olunmaz. Çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Baggio said: Arkasokak said: pardon tuncay hangi fenerin ruhuydu onu anlayamadım? tuncay gibi kompleksli, teknikten yoksun, bencil bir futbolcu FENERBAHÇE'nin nereye ruhu oluyormuş?! son derece gereksiz bir futbolcuydu gidişiyle takım kendine geldi. öyle danalıklar yaparak ilgi çekmeyle futbolcu olunmaz. Çüş. GİDİŞİYLE TAKIM KENDİNE GELDİ SLDŞFDSJFSDKJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar