Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek oyuncumuz Tuncay

Buyse

Öne çıkan mesajlar

ilginç şeyler olmuş.
ntvmsnbc said:
"Tek oyuncumuz Tuncay"
Middlesbrough taraftarının Portsmouth maçında söylediği, "Tek oyuncumuz var" şarkısı ortalığı karıştırdı.İngiltere Premier Ligi'nde Middlesbrough-Portsmouth maçında yaşananlar bizim gururumuzu okşarken Boro'da ortalık karıştı.

Portsmouth'un maçın ilk yarısında Peter Crouch ile bulduğu golün ardından Middlesbrough taraftarları patladı. "We've only got one player" (Tek oyuncumuz var) şarkısıyla futbolcularına tepki gösteren Borolular'ın kastettiği futbolcunun Tuncay olduğu anlaşıldı. Milli futbolcu dışındaki oyuncuları topla oynadıklarında ıslıklayan taraftarlar, Tuncay'a tepki göstermedi.

1-1 biten karşılaşmanın ardından konuşan Boro Menajeri Gareth Southgate, "Taraftarların Tuncay'ın hakkını vermesi hoş. Ama diğer futbolcularımız da canla başla mücadele ettiler. Onlara saygısızlık eden bir şarkı bu. Kümede kalacaksak bunu tüm takım ve tüm şehir başaracak" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

konu trollemek gibi olmasın. o kadrosu neydi tofaş ın abi.

PG - David Rivers
SG - slaven rimac [Mehmet Okur (evet sg-sf oynuyodu Memo)]
SF - Murat Konuk - Şemsettin Baş
PF - asım pars mı vardı neydi la hatırlayamadım
C - Rashard Griffith

bunlara artı olarak yabancı sınırlaması nedeniyle yalnız avrupa maçlarında oynayan steven rogers vardı.

hey gidi hey...
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:
konu trollemek gibi olmasın. o kadrosu neydi tofaş ın abi.

PG - David Rivers
SG - slaven rimac [Mehmet Okur (evet sg-sf oynuyodu Memo)]
SF - Murat Konuk - Şemsettin Baş
PF - asım pars mı vardı neydi la hatırlayamadım
C - Rashard Griffith

bunlara artı olarak yabancı sınırlaması nedeniyle yalnız avrupa maçlarında oynayan steven rogers vardı.

hey gidi hey...

asım sonradan geldi sanırım. hatta onun yüzünden koç kapattı takımı çok astronomik para verdiler diye. çok güzeldi o takım ama. bursaydaydım o zamanlar giderdim hep maçlara. fener maçları çok güzel olurdu özellikle.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:
pardon tuncay hangi fenerin ruhuydu onu anlayamadım? tuncay gibi kompleksli, teknikten yoksun, bencil bir futbolcu FENERBAHÇE'nin nereye ruhu oluyormuş?! son derece gereksiz bir futbolcuydu gidişiyle takım kendine geldi. öyle danalıklar yaparak ilgi çekmeyle futbolcu olunmaz.
Roflcopter koysun buna biri.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:
pardon tuncay hangi fenerin ruhuydu onu anlayamadım? tuncay gibi kompleksli, teknikten yoksun, bencil bir futbolcu FENERBAHÇE'nin nereye ruhu oluyormuş?! son derece gereksiz bir futbolcuydu gidişiyle takım kendine geldi. öyle danalıklar yaparak ilgi çekmeyle futbolcu olunmaz.

Çüş.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Arkasokak said:

Çüş.

GİDİŞİYLE TAKIM KENDİNE GELDİ SLDŞFDSJFSDKJ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...