matama Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Dun gece 3 gibi aciktim dedim ki bir arkadasimi aliyim bodrum mantiya gidiyim, havada guzeldi arabayla ciktim. neyse birinci kopruden gectim besiktas cikisindan ciktim viraji aldim 120 ile giderken tak diye bir ses geldi, bir cukura girmisiz. bir anda arabanin sag lastiginin oradan surtme sesleri gelmeye basladi, ben direk butun on takimi biraktigimizi dusundum :(. neyse indik baktikki sag on jant kirilmis, o saatte cekiciler falan filan (isi bilen cekici bulmasida zor o saatte) sonunda 6 gibi donduk evimize. neyse arabada jant lastik ve pulman mi neymis o degiscekmis. ama iste insani sinir ediyor bu memleket sol seritte cukur mu olur anasini satayim otobanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 istanbulda ferrari kullananda suç kusura bakma valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 normal bir arabaylada olsa ayni seyin olacagina inaniyorum ben. bu zihniyeti degistirmediginiz surectede hic birsey olmaz bizden soyliyim. uc gun sonra secim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Yolun hic bir seridinde cukur olmamali da simdi "arabayla ciktim" yerine "ferrariyle ciktim" deyince bir cok kisi gelip "beter ol @€$£$" modunda yaziyor haliyle. Hani haklari oldugundan degil de komik geliyor nedense =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 merter istikametine giderken halic ustundeki o garip cukurlar beni korkutuyor baya. trafik olmayinca min 120 ile geciyorsun tekerin sigacagi kadar baya derin bir cukur var. bir senedir filanda yeri degisip duruyor veya bana oyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 di said: Yolun hic bir seridinde cukur olmamali da simdi "arabayla ciktim" yerine "ferrariyle ciktim" deyince bir cok kisi gelip "beter ol @€$£$" modunda yaziyor haliyle. ahaha aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 senin icin degistiriyim ama ben bu forumu sevdigim izin yaziyorum. oturupta baska yerlerde ne mesaj atarim ne konusurum boyle seyleri. bir cok kisiyi kisiselde taniyorum, paticik buyuyor tabi onuda hesaba katmak lazim. arabanin adini vermemin nedeni resmini koyucam :) o yuzden bir anlami yok gizlemenin di said: Yolun hic bir seridinde cukur olmamali da simdi "arabayla ciktim" yerine "ferrariyle ciktim" deyince bir cok kisi gelip "beter ol @€$£$" modunda yaziyor haliyle. Hani haklari oldugundan degil de komik geliyor nedense =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Selam, Haliyle o darbe aks rulmanını da mefta ettiğindend eğişmesi gerekiyor. Ben jant kırmadım/çatlatmadım ama çok lastik balon yaptım ve aks rulmanı değiştirmek zorunda kaldım. Rot başları falan nanay zaten bu yollar sayesinde. 205/55R16 ile bile lastikler zarar görünce insanın 17" jant kullanası gelmiyor. Mantıklı ve sağlıklı değil. Ayrıca yama yapabilme skill'imiz de oldukça düşük :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Gordugun gibi yama olayi imkansiz :) ben once yamuldu sandim sonra detaylica bakinca isikta arka tarafin full kirildigini ogrendim. rulman mis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ben de metrobüs çalışmaları sırasında sol şeritte giderken asfalt çöktü. deli gibi yağmur yağıyodu, ve şaka değil bildiğin asfalt aşağı indi, 200 metre önümde de yol tek şeride iniyodu (benim bulunduğum şerit yok oluyo yani). direksiyon dönmeme konusunda ısrar etti bikaç saniye (ilerisi zaten çökükmüş ve yağmurdan su dolmuş tamamen), gittikçe yaklaşıyorum bariyere filan. nese abandım hayvan gibi, döndü araba. ama ilginç sesler çıkardı araba, ben de servise verdim lastik değiştirdim filan korktum : ) ama eet istanbul şehir değil isimli tezimize bunu da yazıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 yalnız başka araba olsa olurdu demişsin de, sıradan bi clio o hızda o çukura girse jantı kırılmaz, ince yanak lastik değil çünkü. gider takla atar. tabii clio ile o hızda viraj almak da ayrı bi mesele. belasını arıyo demektir. "120 km ile ne işin var olm bilmiyo musun yolları sen de alala" derler adama :D iyi başına bişey gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Selam, Lastik yaması değil, asfalt yaması :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 aslinda ben istanbulun ana yollarindan o kadar pisman degilim, arka yollardada hep belli guzergah izledigimden biliyorum yollari ona gore gidiyorum. ama dun geceki tamamen sans yani yapacak birsey yok. bazen kader diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 hand viraji yavas aldim ya :) sonrasinda hizlandim virajin yukarisinda oldu. su var ince lastikli arabada olurdu tabi koca jipte bir halt olmaz. nebliyim 17-18 lastik ince yanakli her araba ucardi ama isin ilginc tarafi oradan ben bin kere gecmisimdir ne zaman olmus bu cukur bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ferrariyi alıp günübirlik bodruma gazlamak allahım ne kadar uzağım böyle bi kavrama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 benim anlamadığım bodrumda mantı mı yenir karanlıkta topicte postum olsun dedim sonuçta ferrari edit: bu postun anlamlı olması için bir önceki mesajın editlenmemsi lazım, bir de aynı sayfada olsalardı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 nolcak olm ferrari bu kesseler acımaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ne bodrumu yahu karşıda bodrum mantı anadoluda varmı bilmiyorum.ama mantı yemeye bi gecede bodruma arabayla gidilmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Beni en çok ilgilendiren bodrum mantı nerede? (Bkz. midesine düşkün insan modeli) Konuya dönersek benimde eski Megane ile 80-90 Km hızla giderken bir çukur sonucu lastiğin parçalanıp kontrolü kaybettikten sonra su kanalına düşmemek karşı şeride geçme, ordan tekrar kendi şeridime geçmeye çaışırken aradaki kaldırım benzeri yere arabayı çakma maceram vardır. Ön takım, lastikler, jantlar... Ümraniye Belediyesi ile davalık olmaya kadar gitmişti mesele. Eskiden şehirde jip kullanan tiplere sinirlenirdim. Bugün ise onları anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 la ne olcak git yenisini al onuda ver hurdacıya transformers yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 said: Beni en çok ilgilendiren bodrum mantı nerede? (Bkz. midesine düşkün insan modeli) ahuah.. kötü olay da allahtan kaza falan olmamış. adamlar bundan daha beterlerini de yapıyorlardı hatırlarsınız. bi aile yolda giderken ışıklandırılmamış yolun tam ortasında yol boyunca açılmış hendeğe araba ile girmişlerdi.. böle yazınca çizgi film gibi duruyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bodrum manti bebekte :) cekiciyle onunden gectik zaten manticini bir ara yiyelim dedik zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Matama geçmiş olsun.. Valla benim jantlar bile her sene 1 defa düzeltiliyordu davutpaşaya giderken.. Japonlar demişki, "biz size asfaltın nasıl yapıldığını öğrettik, sizde bize yamanın. Yani kısaca bi bok bilmiyoruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 matama said: normal bir arabaylada olsa ayni seyin olacagina inaniyorum ben. bu zihniyeti degistirmediginiz surectede hic birsey olmaz bizden soyliyim. uc gun sonra secim var İstanbulda göreve gelecek hiç bir belediye ferrarinin lastiğini jantını ve ön takımını kurtaramaz. bizim insanımız yol yapmasını bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 çok geçmiş olsun Ama yol yapmayı beceremediğimiz kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar