Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalan Maçlar

sg-1

Öne çıkan mesajlar

sg-1 said:
Sivasspor

26.04.2009 Sivasspor v Trabzonspor
03.05.2009 Gaziantepspor v Sivasspor
10.05.2009 Sivasspor v Büyükşehir Bld.
17.05.2009 Hacettepe v Sivasspor
24.05.2009 Sivasspor v Gençlerbirliği
31.05.2009 Galatasaray v Sivasspor

Beşiktaş

26.04.2009 Eskişehirspor v Beşiktaş
03.05.2009 Beşiktaş v Fenerbahçe
10.05.2009 Ankaraspor v Beşiktaş
17.05.2009 Ankaragücü v Beşiktaş
24.05.2009 Beşiktaş v Galatasaray
31.05.2009 Denizlispor v Beşiktaş

Trabzonspor

26.04.2009 Sivasspor v Trabzonspor
03.05.2009 Trabzonspor v Kayserispor
10.05.2009 Kocaelispor v Trabzonspor
17.05.2009 Trabzonspor v Bursaspor
24.05.2009 Eskişehirspor v Trabzonspor
31.05.2009 Trabzonspor v Fenerbahçe

Fenerbahçe

26.04.2009 Fenerbahçe v Ankaragücü
03.05.2009 Beşiktaş v Fenerbahçe
10.05.2009 Fenerbahçe v Denizlispor
17.05.2009 Antalyaspor v Fenerbahçe
24.05.2009 Fenerbahçe v Konyaspor
31.05.2009 Trabzonspor v Fenerbahçe

Galatasaray

26.04.2009 Galatasaray v Ankaraspor
03.05.2009 Hacettepe v Galatasaray
10.05.2009 Galatasaray v Ankaragücü
17.05.2009 Galatasaray v Gençlerbirliği
24.05.2009 Beşiktaş v Galatasaray
31.05.2009 Galatasaray v Sivasspor

Kalan maçlar böyle, ikili averajda kesinleşenlere göre trabzon beşiktaş'a, galatasaray trabzon'a, fener sivas'a üstün.

Sıralama son maçlara kalırsa güzel maçlar bizi bekliyor olacak, şampiyon erken belirlense bile, ki hiç zannetmiyorum, avrupa yarışı son haftaya kadar heyecanı düşürmeyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

düzelteyim dedim ikili averajda trabzon beşiktaşa üstün değil

beşiktaş trabzonla da sivasla da eşit. olası bi puan eşitliğinde normal averaja bakılacak.

olası bir bjk sivas ts puan eşitliğinde ise 3lü averaja bakılır. bu yüzden trabzon-sivas maçı da ekstradan önemli tabi
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
yani şu bjk bu feneri yenemiyor diyen arkadaşlar artık takım renklerindeki gözlüklerini çıkarıp yorum yaparsa daha mutlu olur burdaki insanlar bence.

hani gs yi yener mi bilemem, zor maç olur ama bu feneri yenemez denmesi çok komik ve üzücü.

katiliyorum ve hala anlamadim , gs fb den cok daha iyi oynayan bi besiktas var. alin tekrar tekrar izleyin maclari. neye bakipta diyosunuz yenemez diye.fanatiklige gerek yok.objektif olun biraz
Sosyal ağlarda paylaş

gs ın fikstür avantajı falan yok. beşiktaş deplasmanı var, gs ın son 13 yılda 1 kez mucizeyle kazandığı deplasman.
ankaraspor maçı seyircisiz.
küme savaşı veren ankaragücü maçı tarafsız sahada.
hacettepe maçı banko ama sivasında hacettepe maçı olduğunu unutmayın.

bu muhabbeti sürekli şansal söylüyor amacı rating tabiki. bakın cimbomlular sizler maçları izlemeyi devam edin decoder alın siz hala yarıştasınız demeye çalışıyor.

en avantajlı fikstür sivasta. gs-sivas maçının son hafta olması gs için çok kötü sivas için iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

inprc said:
gs ın fikstür avantajı falan yok. beşiktaş deplasmanı var, gs ın son 13 yılda 1 kez mucizeyle kazandığı deplasman.
ankaraspor maçı seyircisiz.
küme savaşı veren ankaragücü maçı tarafsız sahada.
hacettepe maçı banko ama sivasında hacettepe maçı olduğunu unutmayın.

bu muhabbeti sürekli şansal söylüyor amacı rating tabiki. bakın cimbomlular sizler maçları izlemeyi devam edin decoder alın siz hala yarıştasınız demeye çalışıyor.

en avantajlı fikstür sivasta. gs-sivas maçının son hafta olması gs için çok kötü sivas için iyi.

sen zaten gs nin fikstür avantajı yok diyosan ne diyelim. bi bak diğer takımların maçlarına öyle konuş istersen. avantajlı sivas bu hafta trabzon deplasmanında mesela. son hafta gs deplasmanı. vay be baya avantajlı.
Sosyal ağlarda paylaş

5 maç kaldı;

Sivastan başlayalım:
5 maçta 11 puan alırlarsa şampiyon olurlar bence 71 puanla.
son maçı GS ile onun dışındaki 4maçtan 12 puan alması çok yüksek ihtimal en kötü 10 puan alır diye düşünüyore 3 galibiyet 1 beraberlikle...

Beşiktaş:
4 Galibiyet 1 beraberlik işimizi görür diye düşünüyorum ancak
Fenerbahçe ve Galatasaray derbileri var, ayrıca son maç deplasmanda denizli ile...
işimiz zor değil de accuk da sivasın maç kaybetmesine bağlı...

Trabzonspor:
5 maçı da kazansa bile max 68 puana geliyorlar, şu anda sivas 60 beşiktaş 59 puanda yani Trabzon, 1.2.liği unuttu gibi ancak uefa için oynicaklardır.

Galatasaray:
Geçen hafta iyi bir konumdaydı ancak bu 2 puan çok çok önemliydi bence.
Şu anda 1.lik şansı kalmadığını düşünüyore ancak şampiyonlar ligi için yapacağı son 2 maç çok önemli
hele bir de gelecek haftaki BJK-FB derbisi berabere biterse şampiyonlar ligi için çok süper çekişme olur.

Fenerbahçe:
Şampiyonluk ve ikincilik şansı yok ancak uefa için Trabzon ve Galatasaray ile zorlu bir yarış içinde olacaklardır.
Bu yarışta en şanssız gibi görünse de son maçı trabzonla yapacaklar ben uefaya gidebileceklerini düşünüyorum.

her hafta ayrı bir heyecan oluyor bu sene lig güzel gidiyor (:

edik: takımları sıralamaya göre yorumladım ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...