Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Galatasaray - Hamburg SV 19.03.09 @ 21.30

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Dennis said:
Neyse buraya kadar gelmekte bir başarı, bundan sonra artık ülke puanı için fenerbahçeyi destekleyelim kalan avrupa maçlarında..Bir dakika lan?!?.....

siz tromsolere elenirken, 5 yerken ondan bundan, ülke puanını kaç yıldır FB arttırıyor zaten sen merak etme ...

aa bidakka lan1!!?!?!"TROMSOYE ELENİRSEK TURKİYEYE DÖNMEYİZ!!1"
Sosyal ağlarda paylaş

Stifler said:
Dennis said:
Neyse buraya kadar gelmekte bir başarı, bundan sonra artık ülke puanı için fenerbahçeyi destekleyelim kalan avrupa maçlarında..Bir dakika lan?!?.....

siz tromsolere elenirken, 5 yerken ondan bundan, ülke puanını kaç yıldır FB arttırıyor zaten sen merak etme ...

aa bidakka lan1!!?!?!"TROMSOYE ELENİRSEK TURKİYEYE DÖNMEYİZ!!1"

tromsoler derken sayar mısın?

nedense şu topicte fenerlilerin mesajları daha fazla, çok korkmuşlar her yönden belli final oynayacağız diye stadlarında ama çoğu gsli biliyordu bu kadroyla hayal olduğunu eufa finalinin bu sene.
Sosyal ağlarda paylaş

Duyduğum kadarıyla Fenerbahçe nisan sayısını olanlar arasında çekiliş ile final bilet verilecekmiş. Herhangibir aşağılama söz konusu değildir. Fenerbahçenin açık ara daha iyi yaptığı satış politikasının bir ürünü, ticari zekadır.

Masquerade said:
Aceto said:
Ezeli rekabetin tadı bu. Galatasaraylı aylardır "Kadıköy'de final oynayacağız" der, Fenerbahçeli de dostuna takılmak için elendiği geceyi bekler. Bu gece telefon, sms trafiği yoğun olmuştur, kızdıran kızdırdı, dalgasını geçti. Yarın bir başka sabah. 102 yıllık rekabetin olmazsa olmazı bu. Taraftarın eğlencesi, rekabetin anlamı... Peki bu ne? Fotoğraftaki? Fenerbahçe kulübünün resmi sitesinin açılış sayfası. Fenerbahçe dergisinin Nisan sayısında UEFA finali bileti hediye edeceklerini Galatasaray elendikten sonra ilan ediyor site editörü ya da kimse... Derler ki Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın haberi olmadan kimse nefes alamaz. Bu sefer inanmak istemiyorum. Taraftar bunu yapar da; koskoca kulüp resmi sitesinden neden bu yola başvurur ki? Fenerbahçe'yi gerçekten büyütmek samimiyetini içlerinde taşıyanlar aralarında bu işe imza atmış küçük adamları sorgulamaları lazım.

Hadi iyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:
heee ya gs o kadar güçlü ki o kalan 8 takımdan bi tek man.city üzerdi gsyi dmi :) abi hangi dünyadasınız siz yahu :)

Biz bildiğimiz objektif dünyadayız, çekemeyenlerin dünyasına selam ederiz :)

Ha bi de ufak bi hatırlatma, "hiçbiri GS'yi üzemez" demedim ben, herangi biri elbet GS'yi eleyebilir, ama "hiçbiri GS'den güçlü takım değil" dedim. Arada fark var.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:
yalnız başlığı açan arkadaş öyle bir sahiplenmiş ki başlığı her entriye bir cevap yetiştirme çabası. hayır hakaret etmeyi de es geçmemiş :) galatasaraylıları genelliyoruz genelliyoruz, çirkef diyoruz biz suçlu oluyoruz. yazık.

sen beyinsiz olduğunu iyice kanıtladın artık.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yalova'da yenilenen Fenerbahçeliler Derneği'nin açılışına katıldı.

Takımının Bursaspor ile bu akşam oynayacağı karşılaşma öncesi yöneticiler Mahmut Uslu, Nihat Özdemir ve Murat Özaydınlı ile Yalova'ya gelen Aziz Yıldırım, Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan dernek binasının önünde sevgi gösterileriyle karşılandı.

Yoğun ilgi gören Yıldırım, yenilenen dernek binasının açılış kurdelesini Dernek Başkanı Nedim Güven ile birlikte kesti.

Yıldırım, açılışta yaptığı konuşmada, 1991 yılından bu yana faaliyet gösteren Yalova Fenerbahçeliler Derneği'nin kulüp sevgisini yaymada önemli görevler üstlendiğini belirterek ''Yenilenen binanız hayırlı olsun'' dedi.

Yıldırım, daha sonra dernek binasında yönetici ve taraftarlarla sohbet etti, forma imzaladı. Yıldırım'a Dernek Başkanı Nedim Güven tarafından Atatürk'ün Yürüyen Köşk maketi ile kahve içtiği fincanın benzeri hediye edildi.

Yıldırım, gazetecilerin sorularını yanıtlamazken, ''Galatasaray'ın Şükrü Saraçoğlu'nda UEFA finali oynama amacının gerçekleşmemesi konusundaki'' düşüncesini soran bir gazeteciye ''Sen hangi takımı tutuyorsun?'' diye sordu. Gazetecinin ''Galatasaraylıyım'' yanıtı üzerine Yıldırım, ''Sen ne düşünüyorsan ben de onu düşünüyorum'' dedi.

Bu arada açılışa katılan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Lugano ile görüşmelerin devam ettiğini, en kısa sürede yeniden anlaşma sağlamak istediklerini belirtti.

Uslu, Guiza'nın İspanya'ya geri dönmek istediği şeklinde ülkesinin medyasına yansıyan demeçler konusunda ise, ''Bunları siz yazıyorsunuz, sonra siz soruyorsunuz. Yalan, öyle bir şey yok. Guiza burada gayet mutlu. Zaten 4 sene burada sözleşmesi var. Onun tek derdi ülkesinin milli takımında oynamak'' dedi.

Yıldırım ve yöneticiler daha sonra karayoluyla Bursa'ya gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...