Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Galatasaray - Hamburg SV 19.03.09 @ 21.30

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Rikkie said:
fede said:
ulan galiba stada RTE gelince yedik 2 golü.

Yok ilk yarıda da staddaydı. Tam tersine ikinci yarıda bir ayaklandıydı kamera da onu gösterdi gitti galiba ondan sonra gol yedik.
aynen o pozisyondan sonra hemen 2. golü yedik.

fenerliler için hamdolsun teğet geçti
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar;

Öncelikle herkesten biraz hoşgörü ve saygı bekliyorum. Burası futbol bölümü malum, hep insanların çok keyifli ya da çok stresli oldukları anlarda mesaj patlaması olan yer. Böyle "aşırı" duygu yoğunluklarında da çoğu kez kontrolden çıkabiliyor üyeler, daha sonradan mantıklı düşünse yazmayacağı şeyler yazıp istemediği sözler sarfedebiliyor. Bu da geri dönüşü olmayan hatalara, cezalara ve büyük kavgalara sebep olabiliyor. Bu yüzden dikkat.

Dikkat ederseniz bu bölümde moderatör olduğumdan beri hep hoşgörülü bir yönetim taraftarı oldum, ve hala da öyleyim. Çok katı, sıkı kural uygulama derdinde olmadım (zaten forum genel yöneticilerinin tavrı ve mesajları da bunu destekler yöndeydi, special thanks to Zegna ;) ). Bir tek link alıp verme konusunda taviz veremiyordum, onda da yönetimden kesin bir cevap gelene kadar üç aşağı beş yukarı göz yumduk, sonunda kesinlikle her türlüsü yasak dendi geçen hafta, tamam dedik uygulamaya başladık.

Şimdi de böyle devam ediyoruz. Burası futbol bölümü, insanların bu bahsettiğim duygu yoğunluklarının yanısıra rahatladıkları, deşarj oldukları, ya da keyif aldıkları bir eğlencenin alanı yani. Haliyle biraz hoşgörü göstererek aşırıya kaçmayan takılmalara, dalga geçmelere, eğlencelere olumlu bakıp göz kırptık. 8-0 Lık BJK maçını, 4-1'lik GS FB maçını, ya da pek çok ağır yenilgi maçını da hatırlayanlar bilirler bunu. Kişisel görüşüm böyle hafif takılmaların ve şakaların işin tuzu, biberi olduğu yönünde. Haliyle eski yöneticilerle de tek başıma moderasyonda kaldığımda da (bu dönem ban sürelerinin artması ve link verme cezası konusundaki belirsizlikler yüzünden daha bile gevşek kaldım yer yer) şimdi de aynı tarzı sürdürüyorum farkındaysanız. Zaman zaman siz görmeseniz de yönetici forumunda da kiminizin ceza alması istendiğinde "o kadar abartılacak bir şey yok, takılmış sadece" falan diyerek savunuyorum.

Ancak her şey karşılıklı tabii. Biz nasıl size hoşgörü gösterip arada şakalar takılmalar yapmanıza hatta ara ara ipin ucunu kaçırmanıza göz yumuyorsak, sizden de aynı özveriyi ve hoşgörüyü bekliyoruz. Bize karşı da değil, birbirinize karşı. Tamam, yenilen takımın taraftarıyla dalga geçip eğlenmek kabul edilir bir durum futbolda. Ama işin ucunu kaçırıp hakarete, trollüğe vurmayın lütfen. Yoksa ceza haliyle gelecek. Ha aradaki sınır ne derseniz, eminim buradaki herkes o sınırı bilecek ahlak, terbiye ve tecrübe seviyesini geçmiştir. Aynı şekilde ufak takılmalara da çok kızıp aşırı tepki göstermemek gerekiyor. Sinirinizi, hıncınızı anlıyoruz, böyle maç sonlarında insanlar çok sinirli olabiliyor, ama tutup da 2 laf dedi diye hakaret küfür dolu cevaplar yazmayı kesinlikle haklı gösterecek bir şey yok ortada.

Bu yüzden, ortamı boşa germeyelim, şakaları takılmaları tadında bırakalım, aşırı tepki vermeyelim, her şey de düzgün devam etsin lütfen.

Maçla ilgili kritiğimi daha yazmadım üşenmezsem onu da yazacam birazdan.
Sosyal ağlarda paylaş

lincolnun tasdiknamesini versinler eline, bulente yazik etmezler umarim, bence bu sezonu bitirip onumuzdeki sezon devam etsin. ilke elenisimiz degil, ilk yenilgimiz degil, asiri duygusallik sacma.

ardaya, barosa, ayhana, baltaya, kewella helal olsun.

ek: allahin ugursuzu tayyipin yuzunu gorunce zaten umutlarim sonmustu.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban'ın mesajı gayet açık aslında da, işinize gelmeyince hiç yokmuş gibi davranıyorsunuz klasik yaklaşımla :) "GELİYORUZ SDF ÇILDIRIN" diye takılıp da sonra "amma kasmışsınız ehuhe" demek ikiyüzlülüktür, siz ne kadar patladıysanız biz de aynı oranda rahatladık diyelim madem.

Kadıköy'e 10. evlilik yıldönümümüzde bekleriz artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Mendoza said:
Meira olsa en azından hücumda -1 olmazdınız. Karşı takım teknik direktörü bile demiş Kewel'ı stoperde görürsem şaşırırım diye. Al işte sana Adnan Polat 0 - Hamburg 3.

yok abi, meira oynasaydi tek fark golleri onun hatasi yuzunden yemis olucaktik =)
Sosyal ağlarda paylaş

Barış demeyin abi, barış diye bir adam yok zaten.

Herif maçtan sonra alman kanalına bir ropörtaj verdi, spikere kikirdiyo, gülüp duruyor, ordan guerrero mudur nedir o geldi buna sarılıyo sırıtıyor falan.

Stadda olsam da bunu görsem sahaya atlardım heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:
Barış demeyin abi, barış diye bir adam yok zaten.

Herif maçtan sonra alman kanalına bir ropörtaj verdi, spikere kikirdiyo, gülüp duruyor, ordan guerrero mudur nedir o geldi buna sarılıyo sırıtıyor falan.

Stadda olsam da bunu görsem sahaya atlardım heralde.
BARIŞ MAÇI SATMIŞ.

resmim nerde len bu arada başka bir konudan araklamıştım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...