fizban Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 arkadaşlar, rew demiş ben okuyup şaapacam diye de; ben okudum, link isteyenleri futboldan 2 şer hafta banledim, öm den küfür eden bir ark. gördük onu da bir güzel banledim 1 ay forum genelinden. - stay tuned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Elbette ki sevinin burda kimse mod olsun olmasın Gs'yi tutucak diye bir kural yok,işin güzelliği zaten dalga geçmek/eğlenmek vs de, Bir futbol takımına olabilecek her türlü şanssızlığı arka arkaya yaşayıp,buralara geldikten sonra,o takıma hala şansa buralara geldi diyebilmek fazla ilginç kaçıyor..Bilmiyorum belki ben çok takıldım ama edilen laflar/dalgalar önemli değil benim için de, her başardığımız olayı sindiremeyip ikide bir "şans,tesadüf" gibi laflar söylenince dokundu.. Elbetteki herkes herşeyi düşünebilir sorun yok,sadece bende düşündüğümü/bana dokunanı söylüyorum... Yazık oldu diyecek birşey yok buraya kadarmış,bugün herkes kimlerin GS için sonuna kadar mücadele ettiğini,çaba sarfettiğini/kimilerinin de o müthiş hırsını(!) gördü heralde.... Edit:Şimdi gördüm Holy'de tam saçmalamış artık tamam dalganı geç de kendini küçük düşürecek yorumlar yapma lütfen yok Sevillaydı vs diye,ama doğru o alın teriydi bu şanstı ok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 En son real madride elendigimizde ciddi anlamda uzulmustum, 7 yil olmus heralde. Avrupa kupasinda uzun yillar sonra boylesine heyecan yasatan tum aslanlara tesekkurler. Zaten fblilerin sevincinden belli ehahua. Adamlar cidden tirsa tirsa birikmisler, iclerini dokuyorlar. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ben sadece kewella ardayı tebrik ediyorum, kalanın yakın akrabaları ile planlarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Holy said: Laraken said: oyh fenerliler oyh, beni benden alıyorsunuz bazen. allah kurtarsın abi ne diyim. elenmemizle mutlu olacak kadar zavallı mısınız? hıhım.HEPİMİZ HAMBURGUZ sen bu kafayla baska bişey olamazsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Abi şaka ya, adam çevresinde 3 tane futbolcu varken nerdeyse kaleye bile bakmadan vurdu. 3ü de ne sıkıştırdı ne ayak soktu. Üstüne bir de kaleci topu seyretti. WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ya yok abi onlar elenince de biz dalga geçeriz. eneee elenmişler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 belki ayhan da sıyırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Razu said: Holy said: Laraken said: oyh fenerliler oyh, beni benden alıyorsunuz bazen. allah kurtarsın abi ne diyim. elenmemizle mutlu olacak kadar zavallı mısınız? hıhım.HEPİMİZ HAMBURGUZ sen bu kafayla baska bişey olamazsın zaten. dur dur dua et fatih ürek ölmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Bu medyada efsane ya.Biz yenilince resmen bayram ediyorlar.Fb elendimi eyvah resmen yas tutuyorlar.Hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 cidden bende en son r.madrid e elendiğimzde baya bi üzülmüştüm.yazık oldu cidden resmen hediye ettik maçı.fb yi yener biraz olsun rahatlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ulan galiba stada RTE gelince yedik 2 golü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 RTE nin maçı izlemesi zaten başlı başına uğursuzluk. kendiside fenerli hem.hamdolsun teğet geçti diyordur şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 O zaman yeni manşet; "GS'Yİ ALLAH BİLE KURTARAMADI" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Şimdi ben de baştan sona bir göz gezdirip öyle yazmayı düşünüyordum, fizban yazmış zaten gözden kaçan arkadaşlar olucaktır ben bir daha bakıcam, star tv'nin 10dk'lık yayını öncesinde link isteyen-veren arkadaşlar 2şer hafta yoklar galatasaraylı arkadaşlara gelince, böyle yenilgilerden sonra dalge geçileceği belli, burda her takım taraftarı diğeriyle bu şekilde dalga geçti, geçiyor, geçecek=) çok mu tahrik edici geldi mesaj, basın şikayete oradan bakalım. fb'li arkadaşlar da kaç maçtır elenmemizi bekliyorlarmış saraçoğlu finali yüzünden, yazık ya haha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ayrıca şunu hala anlamamanız, görmemeniz ne kadar acı. birincisi, şanssızlık diyenler olmuş gs nin elenmesine. bunun nesi şanssızlık ? sakatlıklar, cezalar varmış. yahu iyi de 2 stoperin varken, birini geçen sene eylülden hazirana kadar, sonra sakat sakat avrupa kupası boyunca oynatmış, sonra bi de marta kadar HEEEER maçta oynatmışken, diğer 3 stoperinden birisi her maç ceza görmeye ciddi adayken, kalan 2 stoperinden biri sakatken ve iki maçta da oynayamayacağı kesinken, sen son stoperini satarsan, yedek (altyapıdan gelen) stoperi oynatmazsan zaten kazanırsan şansa kazanmış, günü kurtarmış olursun: aynı mustafa denizli gibi. ikincisi, sevinsin ezik fenerliler muhabbeti dönmüş. yahu hiç mi hatırlamıyorsunuz chelsea gol attığında GOOOOOOOOOOOL yazanları. ben şahsen gs gol attığında sevindim, yediğinde üzüldüm. istemiyorum çünkü gs nin elenmesini. mücadele ediyorlar, ayrıca arda yı seviyorum bazı bazı. onun takımı kazansın istiyorum. bu adamlar avrupada oynadıkça ligimizin kalitesi yükselecek, biliyorum. fakat maç öncesinde, KADIKÖYDE FENERİN EVİNDE KUPA KALDIRACAZ MAUAHAHAHAHH yaparsan, elendiğinde de "kadıköyde yapacağınız tek maç fenerle olur, onu da kaybedersiniz" cevabını alırsın. ne ekersen onu biçersin sonuçta. isteyenler de chelsea - fb maçının topic ini açsın bi, ya da sevilla-fb maçını. her golden sonra yapılan tezahüratları okusun. sonra "siz fenerliler ne eziksiniz" demesin. hayır işim gücüm olmasa, bu "ezik fenerliler" edebiyatı yapanların o topicteki mesajlarını çıkarırım da, uğraşamicam cidden, yapsam dahi "ezik fenerli işte, kupanız nerde ki?" denir. futbol bu. rakip takımın olduğu sürece güzel, gs/fb/bjk ile dalga geçmezsen neresinden zevk alacaksın ki futbolun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Gözümün önüne geldikçe bir tuhaf oluyorum. İçerde 1 tane adam var hasan şaş doldur boşalt yapıyor. 70den sonra girmiş, topu kaptırıp, geri koşmayı bırak ayhana hakan baltaya hadi geri alıver be hacı işareti çekiyor. Adamın içeri doldurduğu top outa çıkıyor falan. Kabus, kabus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 @holy halısaha parasının tamamını sen vercen olum, yedirmem o parayı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 fede said: ben sadece kewella ardayı tebrik ediyorum, kalanın yakın akrabaları ile planlarım var baros ve ayhan da iyidi be hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yenilmenin hıncını aldınız mı? yoksa biraz daha provoke edebilirim, hepinize laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 @fizban Elenmemiz surpriz demedik. Buraya kadar gelmemiz bazilarinca sans olarak nitelendirildi surekli. Tepki ona sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 cavanagh said: @holy halısaha parasının tamamını sen vercen olum, yedirmem o parayı=)Hamburg forması alıcam önce üstüyle öderim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Meira demişsiniz ama emin olun bugün o olsa pek birşey farketmezdi.Bordo maçındaki hatalarını unutmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Arda'yı barcelona istiyor diye bi haber vardı değil mi? Yazık gitsin çocuk kendini kurtarsın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ginaly said: fede said: ben sadece kewella ardayı tebrik ediyorum, kalanın yakın akrabaları ile planlarım var baros ve ayhan da iyidi be hacı baros kötüydü abi. ama en kötü linconldü. neyse hadi barosu da geçtim, barışın moleküllerine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar