Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Galatasaray - Hamburg SV 19.03.09 @ 21.30

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:
maçın biletleri dünden bitmiş.. de insaf ama açık bileti 60 TL geri kalanların en ucuzu 200 TL imiş.. ayıp ulan barı 150 den başlatsınlar.. yani en azından benim sınırım 150 idi

(150 veren 200 de verir mantığı yapmayın, 150 ye de 100 veren 150 yi de verir mantığıyla geldim ehe)

maçın biletleri ilk çıktığı gün bitti
hatta eski açık 1 dk içinde, yeni açık alt ve üst 30 dk içinde bitti
Sosyal ağlarda paylaş

ah varya saraçoglunda final ne güzel giderdi.ağlayarak giderdim herhalde maça.bi galatasaraylının hayalidir.saraçoglunda avrupa kupası kaldırmak.kaldırmayı geçtim finali oynasak bile yeterli bana.dua edelim arkadaşlar :)

yaydığımız enerji takıma yansısın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
petriç sakatlanmış, oynamıyor.

Aiko said:
yenilebiliriz. taraftarın çok sağlam lazım olması lazım ki şu sıralar o zor gözüküyor gol atınca bağıran taraftar var gol yiyincede bağıranından lazım.

abi bilmiyorum bunu neye göre yazıyosun, ya hiç gitmedin maça yada sadece salladın öyle yani. bordo maçı 1-0 oldu taraftar eşşek gibi baardı, 3-1 oldu gene baardı, 3-3 oldu gene baardı.

4 senedir kapalı üst kombinem var, rahat ol. bordo maçında staddan maç boyunca fazla ses çıkmasının sebebi avrupa maçı olması ve koltuk sayısından fazla bilet satılmış olmasıydı bence.benim gördüğüm tribün hersene daha kötüye gidiyor, adamlar kapalıya geliyor pardon burası benim koltuğum kalkar mısın maç izleyemiyorum diyor. maç izlemeye geliyolar artık kapalıya. maç boyunca bağıran bi orta kısım var şu anda. şöyle söyliyim eskiden ben bağırdığım zaman kendi sesimi duyamazdım şimdi ise tek başıma sanki tribünü bastırabiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
ah varya saraçoglunda final ne güzel giderdi.ağlayarak giderdim herhalde maça.bi galatasaraylının hayalidir.saraçoglunda avrupa kupası kaldırmak.kaldırmayı geçtim finali oynasak bile yeterli bana.dua edelim arkadaşlar :)

yaydığımız enerji takıma yansısın :)

Haydi sinerji yaratalım..Ne hissediyosun büyük mü küçük mü?
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:
Khelben said:
petriç sakatlanmış, oynamıyor.

Aiko said:
yenilebiliriz. taraftarın çok sağlam lazım olması lazım ki şu sıralar o zor gözüküyor gol atınca bağıran taraftar var gol yiyincede bağıranından lazım.

abi bilmiyorum bunu neye göre yazıyosun, ya hiç gitmedin maça yada sadece salladın öyle yani. bordo maçı 1-0 oldu taraftar eşşek gibi baardı, 3-1 oldu gene baardı, 3-3 oldu gene baardı.

4 senedir kapalı üst kombinem var, rahat ol. bordo maçında staddan maç boyunca fazla ses çıkmasının sebebi avrupa maçı olması ve koltuk sayısından fazla bilet satılmış olmasıydı bence.benim gördüğüm tribün hersene daha kötüye gidiyor, adamlar kapalıya geliyor pardon burası benim koltuğum kalkar mısın maç izleyemiyorum diyor. maç izlemeye geliyolar artık kapalıya. maç boyunca bağıran bi orta kısım var şu anda. şöyle söyliyim eskiden ben bağırdığım zaman kendi sesimi duyamazdım şimdi ise tek başıma sanki tribünü bastırabiliyorum.

tamamda abi hamburg maçıda bir avrupa maçı yani. onu göz önünde tutmak lazım bende hamburg maçını lig maçıyla karşılaştırmıyorum zaten
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UEFA Kupası'nda 19 Mart 2009 Perşembe günü Hamburg ile yapacağımız rövanş maçının hakemleri belli oldu. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21:30'da başlayacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek.

Garcia'nın yardımcılıklarını Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo ve Sergio Manuel Lacroix Pimenta yapacak. Maçın dördüncü hakemi Joao Carlos Santos Capela olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
bari bu düzgün çıksın

+yı geçtim x2344534

demeden edemedim

Hürriyet said:
Hızlandırılmış stoperlik kursu
Ali Naci KÜÇÜK 17 Mart 2009
Hızlandırılmış stoperlik kursu
UEFA’da Alman ekibiyle oynanacak rövanşa bilenen G.Saray’da forma savaşı veren ikili için savunma dersleri başladı. Bülent Korkmaz, Servet ve Emre Aşık ile birlikte iki oyuncusuna defansın püf noktalarını anlatıp, Baros karşısında uygulattı.

HAMBURG rövanşı öncesi Galatasaray’da stoper alarmı verildi. Teknik direktör Bülent Korkmaz, zorlu karşılaşmada Hakan Balta’nın yanında oynatacağı son isim için Harry Kewell ve genç Semih Kaya arasında tercih yapmakta zorlanırken, "Perşembe akşamı kim oynayacak?" sorusu da takım içinde büyük merak konusu oldu.

İki futbolcu ile teknik heyet idmanlarda özel olarak ilgilenirken, Kewell ve Semih arasında da kıyasıya bir forma savaşı başladı.

Uygulamalı ders

Servet ve Emre Güngör’ün sakatlığı, Emre Aşık’ın da cezası nedeniyle Hamburg rövanşında forma giyemeyecek olması sebebiyle Bülent Korkmaz, tecrübeli oyuncu Kewell ve 17’lik Semih’e özel program uygulamaya başladı. UEFA Kupası’nda Galatasaray’ın kaderini belirleyecek zorlu karşılaşma öncesinde Florya’da adeta stoperlik kursunun startı verildi.

Korkmaz, iki futbolcuyu bir dizi sınavdan geçirme kararı aldı. Bunun için de Kewell ve Semih, idmanlarda kademe anlayışının yanı sıra, pozisyon alma, hava toplarında zamanlama ve müdahale, rakibi bozma konularında bir anlamda ders görmeye başladı. Başta teknik direktör Bülent Korkmaz olmak üzere, Emre Aşık ile Servet de, iki futbolcuya savunmanın püf noktalarını anlatıp, uygulattılar.

Baros ile test

Bülent Hoca, Semih ve Kewell’ın karşısında uygulamalı taktik çalışmasında ise Milan Baros gibi güçlü bir forveti oynatarak, iki oyuncuyu test etti. Teknik heyet işi sıkı tutarken, Hamburg maçına kadar Florya’daki bu çalışmalara da ağırlık verilecek.

Florya’da bu gelişmeler yaşanırken, Kewell’ın büyük özverisi Galatasaray Futbol Komitesi ve teknik heyetten de tam not aldı. Trabzon’a dinlenmesi ve zinde kalması için götürülmeyen Kewell’ın, maçın oynandığı önceki gün Metin Oktay Tesisleri’ne gelerek, özel fizyoterapisti Les Gelis ile birlikte çalıştığı bildirildi.

Ben hazırım hocam

Hamburg’da, Emre Aşık’ın kırmızı kart görüp oyundan çıkmasının ardından son 35 dakika savunmada görev yapan Kewell’ın, stoperliğe de ısınması ve idmanlardaki özverisini bir kez daha göstermesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. Avustralyalı yıldız hocası Bülent Korkmaz ile görüşerek, "Görev vermeniz halinde Hakan Balta ile birlikte defansta yer alırım. Ben hazırım" dediği öğrenildi.

SON DAKİKA said:
Arda Turan Hamburg maçında yok
hurriyet.com.tr 17 Mart 2009
UEFA Kupası 4. Tur rövanş maçında sahasında Alman ekibi Hamburg'u ağırlayacak olan Galatasaray'a Arda'dan kötü haber geldi.

Trabzonspor maçında darbe alan ve bacağında bir delik oluşan Arda Turan'ın, Hamburg maçında oynamasının zor olduğu açıklandı.

Arda Turan ve Shabani Nonda tedavilerinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı çalıştırıldılar. Saha çalışma sırasında ağrıları devam eden Arda Turan, Sağlık Merkezi'ne alındı. Arda'nın Perşembe günü oynanacak Hamburg maçında forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

Tedavilerinin ardından Servet Çetin ve Tobias Linderoth salonda; Mehmet Topal, Emre Güngör ve Murat Akça ise sahada fizyoterapistler yönetiminde çalıştırıldılar.

Galatasaray, Hamburg SV ile yapacağı UEFA Kupası rövanş karşılaşması hazırlık çalışmalarını 18 Mart 2009 Çarşamba akşamı saat 18:30’de yapacağı ilk onbeş dakikası yalnızca basına açık son antrenmanla tamamlayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Teknik ekibimiz Bülent Korkmaz, Cevat Güler, Utku Yörükoğlu ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde, saat 11:00’den itibaren Jupp Derwall antrenman sahasında yapılan basın ve taraftara kapalı antrenman ısınma çalışmalarıyla başladı.

Antrenmanın ana bölümünde kalecilerin de katıldığı teknik çalışmalar yapıldı.

Antrenman soğuma çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.

Arda Turan ve Shabani Nonda tedavilerinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı çalıştırıldılar. Saha çalışma sırasında ağrıları devam eden Arda Turan, Sağlık Merkezi'ne alındı. Arda'nın Perşembe günü oynanacak Hamburg maçında forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

Tedavilerinin ardından Servet Çetin ve Tobias Linderoth salonda; Mehmet Topal, Emre Güngör ve Murat Akça ise sahada fizyoterapistler yönetiminde çalıştırıldılar.

Galatasaray, Hamburg SV ile yapacağı UEFA Kupası rövanş karşılaşması hazırlık çalışmalarını 18 Mart 2009 Çarşamba akşamı saat 18:30’de yapacağı ilk onbeş dakikası yalnızca basına açık son antrenmanla tamamlayacak.

Galatasaray.Org

ooof ooof
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
ersun yanal ve ekibi kına yakabilirler oynadıkları muhteşem futbol için... Sevgili Federasyonumuz da böylesine önemli bi maçtan önce sert geçiceği bu kadar belli olan bi maça muhteşem bir hakem atadığı için kına yakabilir saolsun varolsunlar...

abi hakem napsın ardayla adamın ayağının arasına kafasını mı soksun :).Artık Arda tekmeyi yedikten sonra kırmızı görse nolur görmese nolur bu trabzonla ilgili bi durum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...