roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Herifler git gide kafayı mı yiyorlar, yoksa hakkaten böyle iğrenç insanlar mı merak ediyorum. Son zamanlarda bu tarz ne çok video paylaşıldı internette. Kafa kesme videolarına karşılık olarak mı yapıyorlar ne. Videoda ırak'ta bir amerikan askeri ezanın melodisiyle islama küfür falan ediyor işte, bilimum 13yaş aktivitelerinden biri. http://www.youtube.com/watch?v=Q7DWdRVDA_A Paylaşmak istedim, üzerinde tartışılsın, adamların ne hale geldiği görülsün. Bir başka psikopat http://www.youtube.com/watch?v=UROvm5hg1eo&feature=related bomb ıraq http://www.youtube.com/watch?v=eBGi8jr_CBE&feature=related youtube'u açarsanız böyle binlerce video var. çocukları falan kapıştırıyorlar, su için yalvartıyorlar vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Demokrasi gelmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Baris ve refah goturmusler iste Irak'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 inşallah o şeker diye verilen el bombaları takılı oldukları münasip yerlerinde patlarda dostlarının yanına çabucak giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 onun bunun cocuklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 benim arkadasimda askerlerden cokme bi amerika tisortu var iraktayken edinmis. arkasinda who is your Baghdady yaziodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 4chan kültürü bu olsa gerek. İlginç bireyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 HA-HA THATS FCUKING FUNNY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 akrabaları ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Gkgokhan said: 4chan kültürü bu olsa gerek. İlginç bireyler. Aynen, 4chan e açıp bakarsanız zaten çok çok fazla Irak' taki askerlerden var. Sürekli resimlerini paylaşıyorlar vs, hasta ruhlu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 gerzek lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 e çağdaş uygarlık seviyesi filan? yemez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 2. videoda ne varki şaka yapmışlar çocukta gülmüş işte ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 hatta 3. videoyuda izledim ondada bişey yok. 1. video hıyarlık bitek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Charge ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 American Soldier owned by Iraqi http://www.youtube.com/watch?v=lh6lMejQhiI&eurl=http://forum.paticik.com/read.php?13,3921016,3921280 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Generation Kill izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 e dingillik tabii, herşeye rağmen daha 20-30 yıl önceki savaşlarda sivillerin ne kadar anlamsızca öldürülüp kimsenin sallamadığı zamanlardan bu yana gelişme var sayılır. 50 yıl önceki savaşları saymıyorum bile heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 gun gelicek, oradan donen askerlerin bircogunun colugu cocugu arap kokenli ve musluman olacak. amerikan nufusu patlama yasayacak arap kokenlilerle. dert etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Sam said: e dingillik tabii, herşeye rağmen daha 20-30 yıl önceki savaşlarda sivillerin ne kadar anlamsızca öldürülüp kimsenin sallamadığı zamanlardan bu yana gelişme var sayılır. 50 yıl önceki savaşları saymıyorum bile heh. o da doğru şimdi en azından yavru köpek öldürüp ıraklılarla dalga geçiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Sam said: e dingillik tabii, herşeye rağmen daha 20-30 yıl önceki savaşlarda sivillerin ne kadar anlamsızca öldürülüp kimsenin sallamadığı zamanlardan bu yana gelişme var sayılır. 50 yıl önceki savaşları saymıyorum bile heh. Modern savaşların içine düşesin inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Snefru said: Sam said: e dingillik tabii, herşeye rağmen daha 20-30 yıl önceki savaşlarda sivillerin ne kadar anlamsızca öldürülüp kimsenin sallamadığı zamanlardan bu yana gelişme var sayılır. 50 yıl önceki savaşları saymıyorum bile heh. Modern savaşların içine düşesin inşallah. oha niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Evanjelistlerden de Neoconlardan da nefret ediyorum.Bu adamlar yüzünden tüm yaşananlar.ABD filmleri bile bunların etkisinde çekiliyor illkai bir yere kendilerini sıkıştırıp Ortadoğu insanını kötülüyorlar.Örnek 24 dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ortadoğu insanı çok dandik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar