Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Baggio said: ONE MINUTE akila ya. Teşekkürler herkese, taraflılık problemi olmaz tabii ki :) Evet 6 ay bölüm banı listem; Masquerade Khelben nileppezdel Cthulhu aquila toggie cavanagh Rewendor khala yok listede :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 khala artık yazmıyoki maça kim geliyo diyo, maçtan sonra da resim koyarsa koyuyo o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 olsun, GS lileri toplayıp onu gözardı etmek ayıp yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 olsun yinede banlayın khalayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bencede ayrı gayrı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 yiğit de ne istenmeyen adammış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 futbol bölümünde mod olması ne kadar saçma gelişmiş ülkelerde özellikle avrupada futbol bölümlerinde mod yok adamların stadlarında tel örgüde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 benim hatırladığım baggio mu acaba? ilk geldiği zamanlar bol bol ceza yiyordu , karıştırıyor da olabilirim tabii :) hayırlı uğurlu olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 PZero said: futbol bölümünde mod olması ne kadar saçma gelişmiş ülkelerde özellikle avrupada futbol bölümlerinde mod yok adamların stadlarında tel örgüde yokOrda sen de yoksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 tunch said: benim hatırladığım baggio mu acaba? ilk geldiği zamanlar bol bol ceza yiyordu , karıştırıyor da olabilirim tabii :) hayırlı uğurlu olsun :D Ben bile hatırlayamadım bölüm bazlı banlandığımı bile, belki de doğrudur ne bileyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Holy said: PZero said: futbol bölümünde mod olması ne kadar saçma gelişmiş ülkelerde özellikle avrupada futbol bölümlerinde mod yok adamların stadlarında tel örgüde yokOrda sen de yoksun crt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Roberto bacyo avatarini geri istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Holy said: PZero said: futbol bölümünde mod olması ne kadar saçma gelişmiş ülkelerde özellikle avrupada futbol bölümlerinde mod yok adamların stadlarında tel örgüde yokOrda sen de yoksun ahahahahhahah bence her yerde vardır abi bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Hayırlı olsun..Baggio'nun iğneleyici yazı tarzı hoşuma gidiyordu zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 PZero said: futbol bölümünde mod olması ne kadar saçma gelişmiş ülkelerde özellikle avrupada futbol bölümlerinde mod yok adamların stadlarında tel örgüde yok Win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Devre arasında güzel bir hamle, özellikle bonservisi ile alınmış olması PZero said: futbol bölümünde mod olması ne kadar saçma gelişmiş ülkelerde özellikle avrupada futbol bölümlerinde mod yok adamların stadlarında tel örgüde yok Ona bakarsan adamlarda kaldırımlar kaç metre,ben burda kaldırımdaki teyzeler yüzünden geç kalıyorum her gün okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Ama fena kazık yemiş boş mukaveleye. Biz cave'yle aylık 20 dürüm + maç başına 2 çiğ köfte'ye imzaladık. Banlediğimiz adam başına da 1 midye dolma bonusumuz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 geçenlerde deşifrede eski galatasaraylı alper açıklama yapmıştı boş mukavele imzalamayın diye dert yanıyordu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 baggio yavaş yavaş tüm bölümleri ele geçirmeye başladı :p hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Baggio said: ONE MINUTE akila ya. Teşekkürler herkese, taraflılık problemi olmaz tabii ki :) Evet 6 ay bölüm banı listem; Masquerade Khelben nileppezdel Cthulhu aquila toggie cavanagh Rewendorbeni ilk yazmış ama, çok sevişiyoz birbirimiz ile. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 en gıcık sensin. tuttuğunuz takım takım değil ya mahalle maçında bile yeneriz biz. Baggio bana uyarı at bak ilk yetki kullanman için pas atıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Baggio tebrikler , hayırlı olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 PZero said: futbol bölümünde mod olması ne kadar saçma gelişmiş ülkelerde özellikle avrupada futbol bölümlerinde mod yok adamların stadlarında tel örgüde yok YA AHAHAHAHA ÖLDÜRECEKMİSİN SEN BENİ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bide hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Tekrar teşekkürler herkese :) Lazımmış yaptılar işte, hayırlısı bakalım. Kilitliyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar