Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ümit Özat Futbolu Bıraktı

mokoko

Öne çıkan mesajlar

ntvspor said:
Eski milli futbolcu Ümit Özat, futbolu bıraktığını açıkladı.
Almanya Birinci Ligi takımlarından FC Köln'de forma giyen Özat, duygu dolu bir konuşma yaptığı basın toplantısında, ''Futboluculuğum bugüne kadarmış'' dedi.
Doktorların, bundan sonraki yaşamında futbol oynamasına müsade etmediğini kaydeden Özat, futbol kariyerine son verdiğini söyledi.
Bundan sonra kursa giderek antrenörlük sertifikası alacağını anlatan Özat, FC Köln'de yardımcı antrenör olarak görev yapacağını sözlerine ekledi.

Fb'de en sevdiğim adamlardan biriydi ümit. hayali için almanyaya gitti umarım cok cok iyi bi td olarak kariyerine devam eder. umarım yonetim umit için bişiler yapar. fb nin eski kaptanı olarak takım uzerinde hakkı var.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok üzüldüm valla :( Bence gösterdiği özveri ve istikrardan dolayı Carlos'tan bile daha etkiliydi, çok da iyi bir kaptandı.

Orta yapamıyordu diyip de geçmemek lazım, sağ ayaklı defans oyuncusunu sol açık gibi oynatanlara ne demeli? Tam gaz koşarken sol ayakla yaptığı ortalar kötüydü doğal olarak, ama sağa çekip kafayı kaldırıp ortaladığında %60-70 gibi oranla gol olurdu resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

efendi bi adamdı ilk başta
ben çirkefliğini nerdeyse görmedim çok sinirlendiği anlar tabiki olmuştur ama genel olarak tam bi aile babası tam bi kaptan çok iyide bi futbolcuydu
umarım TD olarak gelir fener'e gökhan gönül'ü solda carlos'u forvette oynatır guizayıda kaleye koyar da intikamını alır yıllarca sol bek oynamanın
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
ya şimdi tamam ama

bu adam fenerde oynarken bi fenerli bile istemiyordu takımda bu adamı

kör ölür badem gözlü olur, kel ölür sırma saçlı olur..

eskisi gibi oynicak deseler carlos yerine isterim. carlos ilk geldiğinde herkes unuttu tabi kaptanı ama carlos un real deki gibi oynamicağını anlayınca ne onemli bi adam olduğu anlaşıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...