erucalavera Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 3-2'ydi. bi de josico gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmüş, bu adam nasıl ne ara oynuyor, ne zaman görüyor bu kartları anlayamadım ben bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Götleri sıkışınca son 7 dakika oynadıkları futbolu oyunun herhangi bir yerinde 25-30 dk. oynasalar fark olacak, ama beyefendiler 2. dakika uzaktan bir gol atıp 83 dakika üstüne yatmayı tercih ettiler kendi sahalarında. Her zamanki gibi zor maçları, derbileri falan kazanıp, sonra boktan takımlara yenilerek kaybedilmiş bir şampiyonluk bekliyor gibi bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 İyi oldu 2 puan kaybı. Hiç beklemiyordum, helal Kocaeli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 zuhahahhahahhahhahfenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Fener puan mı kaybetti ya euheuehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 said: aghahowahowahovahohahahawahowa Oh wait. Geçen hafta bunu yazmayı çok istordum, bu hafta yazıveriyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 amanın 3d0 da ozelden kufur filan etmis, bu ne sıddet bu celal yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ZUAHAHAHAHHAHAHA kocaeli farkı kaçırdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Neyse, paçayı kurtarmış FB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Baggio said: derbileri falan kazanıp, sonra boktan takımlara yenilerek kaybedilmiş bir şampiyonluk bekliyor gibi bizi. hayallerde yaşıyor bazı muhteremler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Nasıl yani, FB şampiyon olur mu diyorsun? "Yine şampiyon olamayız" diyorum yine beğenmeyen çıkıyor, "küme düşecezzzzz" mi diyim napıyım? Sizin gibi tatminsiz adamlardan sıkıldım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Yanlış anladı adam bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Baggio kulübü kapatıcaz sanırım yenilgiler yüzünden :( Fenerbahçe kapanıyomuş. (şimdi sevinecekler bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 adam "kazanılan derbiler" kısmına takılmıştır belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Oraya takılmış zaten bu kadar açık ve net olan birşeyi nasıl yanlış anlıyosunuz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 e ilk yarı 3 derbidende yenilmeden cıktık. 2 sini kazandık 1inde berabere kaldık. adam yalan mı solemiş kazanılan derbiler derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 cado said: kocaelispor a başarılar son 3 haftadır baya iyi oynuyorlar.bence maç berabere biterhehe demiştim :P iddaa da tutsa tam süper olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Son yıllarda derbilerdeki ezici üstünlüğümüzü kanıtlamak için buraya istatistik yapıştırmaya gerek yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Fenerbahçe cidden kritik (derbi) maçlarını ne kadar kötü/iyi olsa kazanıyor genelde. Anadoluda bırakıyorlar şampiyonlugu hep. Nasıl Galatasaray avrupada bir başka oynuyorsa, fenerde derbi maçlarına o şekilde motive olup oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bu arada alex sakatlanmıs. bursa macında yok eskişehir macına yetiştirmeye çalışıyorlarmıs. 2. yarı değişlik hakkı bittiği için oynamak zorunda kalmıs kocaeli maçında. buyuk ihtimal fazla zorlandı sakatlık bolgesi. ztn şampıyonluk şansımız cok azdı artık yok gibi alex'de gidince. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Galatasaraylıyım evet fenerin özellikle galatasaraya karşı üstünlüğü var kabul ediyorum da bu sene bi geçsin 2.derbiler ona göre karar verelm derbilerdeki durumu :D şuanda üstünsünüz evet ama kendi sahanzda yaptınız derbileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 2 senedir genel bi üstünlüğü var ama fenerin derbilerde. daha önce biz bjkyı fener bizi bjk da feneri yenerdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Lig maçlarında eskiden BJK'ye karşı Kadıköy'de yenilip, İnönü'de kazanıyorduk. Son 2-3 senedir bunun Kadıköy kısmı kalktı, İnönü kısmı devam ediyor. GS'ye zaten Kadıköy malum, ASY'de de %50 gibi bir oran var. Sivas desek son 2 maç ortada, geçen sene de iki maçta birden yenmiştik galiba. Yani evet, tek tek tarih skor vs. bulmakla uğraşmasam da son senelerde derbi ve önemli maçlarda üstünüz, ama sonra dangalak gibi alt sıra takımlarına manasız puanlar bırakıp şampiyonluğu kaçırıyoruz. Bu sene de şu rezalet halimizle 2-3 önemli maçı kayıpsız geçip bir anda şampiyonluk potasına girmemize rağmen gidip Kocaeli'ye 2. dakika gol atıp kendi sahamızda 85 dakika defans yapıyoruz, gol yiyince aklımız başımıza geliyor ama o zaman da süre yetmiyor. Derbilerin hepsini kazanır mıyız bilemem de, kazansak bile bu gibi maçlar yine olacak ve şampiyonluk kaçacak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ama mesela şuna baktım, geçen sezon galatasarayla fenerin derbilerde aldığı puanlar eşit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar