Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversiteye yeni başlayanlar için aşk.

DueLisT

Öne çıkan mesajlar

Sevgili gençler ,

yazamadan geçemeyeceğim.çoğunuz kız sorunları yuzuden kendinde değil gibi.

gençler diyorum çünkü çoğunuz benden yaşça küçük dostlarımsınız , o yüzden tecrübelerime dayanarak bir şeyler anlatacağım sizlere.artık üzülmeyin lan.

İlk baş öğrenmeniz gereken şey ,altın kural ,

1-Kızları kendinize köpek etmeyi öğrenin.

Evet üslup olarak biraz sert olabilir ama üzülmek istemiyorsanız , mutlu hissetmek istiyorsanız , kızların peşinden değil onların sizin peşinizden koşmasının hazzını hissetmek istiyorsanız , öğrenmelisiniz.

Tek zararlı yanı , karşınıza belki değer gormeyi hakeden biri bile çıksa , gözleriniz kör kulaklarınız tıkalı olacağından , belki de çok güzel ilişkileri kaçıracaksınız hayatta.

başımdan çok ilişki geçti , balık burcuyum ve acayip romantik duygusal bir erkeğim , halen de oyleyim (fakat?) , ortaokul ve lise donemindeki olgunlasmamıs paylaşımları geçersek ,üniversite yıllarımda sokaklarda üzüntüden kendimi parçaladığım , oturup 'nasıl yapar ya' diye ağladığım günleri hala daha hatırlıyorum.
Sevdiğim kız uğruna dönemimdeki tüm derslere girmediğimi ve kaldığımı , kendim minimum da yaşarken sevgilime en pahalı ve güzel hediyeyi almak için mağaza mağaza gezdiğimi , onun suratında bir tebessüm oluşsun diye yürüyerek 3km uzaklıktaki çiçekçiden buket alıp yolda herkesin bana bakmasını hice sayıp ona verdigimi,yollara güller döktüğüm günleri, hala daha dün gibi hatırlıyorum.

birader bende çok sevdim zamanında beni sevmeyeni dahi sevdim.ama sı var işte 'AMA'

zamanla öğrendiğim bir olay ise , kızların yapı olarak özgür ,bağlı olamayan eşleri sevgilileri daha çekici bulması.Bunun nedeni eski çağlara dayanıyor olabilir.Haremi geniş olan bir erkek , yeni bir dişinin alt beyninde ; güç ve sağlık sembolize ediyor ve bu yuzden çekici bulunuyor olabilir.Halk arasındaki yeni soylemi ise piçlik.Ama bu piçliğinde bir ayarı var oraya sonraden gelicem.

bu bir stratejidir arkadaşlar baştan soyliyim.kendi kişiliğinizden ödün vermemeniz gereken bir oyun.

Kızlarla tanışmaktan çekinmeyin.fakat tanıştığınızda sanki çok normal bir davranışmış izlenimi karşıya verin.onlar için özel olarak orada bulunduğunuzu değil rastlantı üzeri bir tanışmaymış gibi davranın.Sosyal olun.Gittiginiz cafe ve barlarda sizi tanısınlar , paticiğe girecekseniz bile 3-5 arkadaş wireless network u olan bir kafede boş zamanınızı geçirebilirsiniz misal.Marka dan ziyade temiz ve güzel giyinin.Erkek arkadaş çevrenizi çok geniş tutun , kızlarla değil , civardaki okuldaki 'sosyal' erkeklerle tanışmanız daha onemli.

Bakın bunları kızlar için değil kendiniz için yapmış oluyorsunuz ilk baş.Yani sosyal olmaktan bahsediyorum.Bundan sonrası ise kendiliginden gelmeye başlıycak.Artık tanınan sosyal statü olarak güçlü elde edilmesi değerli bir erkek izlenimi yaratmaya başlayacaksınız.

Eğer universitede okuyorsanız kızları hemen tuketmeyin.Aynı bolumde okuyan hatunlardan , sık sık birileriyle çıkmak tüketmektir.Kızlar boyle bir durumda sokulmaya korkarlar.Unutmayın ki kızlar erkeklerden daha çok bizim hakkımızda konuşuyorlar.hiç selam , muhabbetiniz olmayan biri bile sizin hakkınızda çok şeyler biliyor olabilir(başıma çok geliyor).Belli bir güzellik standartınız olduktan sonra hoşunuza giden bir kızla geniş çevrenizden de yararlanarak tanışmanız artık normal bir olay.tanışın açık açık yazın.çok ilgili gibi davranıp aslında oyle olmadığınızda kızın kafası karışmaya başlıycak.Genel de kızlar dişlerini göztermeye bayılır böyle durumlarda kimin patron oldgunu üslubunuzla belli edin.evden kovun telefonu suratına kapatın vs.vs. , haklı cıkacak bir kapı bırakmazsanız kendinize çok fena patlarsınız. cunku cevrede konusulan bir insansınız ve bu kısa iliskilerinizde bir sekilde konusulacak. o yuzden neden iliskinin bu hale geldigine dagir bir aciklamanız her zaman olmalı.karsınıza her daim birileri cıkacak bundan sonra , aptallar cıkacak genelde ama guzel oluyorlar orası ayrı : )
Piç erkek değilsiniz , hafif maço ve gözde bir erkeksiniz.piç erkekler biraz feminem oluyorlar kızlarla cok vakit gecirdikleri icin.bir sure sonra 'ay aytaaaç mmıı çoook iyi bii insaaaan,ama sadecee dostuum' diye bahsediliyo olur cıkarsınız kızlar arasında.ince ayarı da bu olayın burda.

gercekten iyi kalpli insanlarin karsınıza cıktıgını anlarsanız onları hic kırmayın arkadaslar.ne olursanız olun uzulursunuz sonra.ama artık onlarla da bir iliski yasamak cok zor.cunku sorulacak bir suru soru var size ve tekrar tekrar açılacak eski mevzular.o yuzden hic bulasmadan universite yasamınızı , ev partileri vererek , her ay baska bir kızı tanıyarak , random yasayın derim.

daha yazılcak bir suru sey varda sıkıldım lan.boyle seyler iste rahata takın her konuda tamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet baya bi boş olmuş ayılınca farkettim.Yazmış olduk bi kere.
Burada yazılan herşeyin harfi harfine uygulanmasını ben de beklemiyorum. Ama faydasını gören , bunalım bir hayattan kurtulan tek bi arkadaş dahi olursa başarılıdır benim için.Sonuçta aktardığım sadece tecrübe.Başlı başına yazılmış bir tiyatro değil.Ana fikri anlamayanlar için universite hayatı geçirebileceğiniz en eğlenceli dönem ve ne o rahatlık ne de o arkadaşlıklar geri gelmiyor , klişe.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...