Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben nasıl kilo alırım

Phyxantar

Öne çıkan mesajlar

Ayrıntılı yazıorum dikkatli oku, bilinen evrende bi daha tekrarı olmayacak:

- evde otur, dışarı sadece kola cips vb gibi şeyleri almak için haftada 1 yada 15 günde 1 çık, hatta onlarıda evden birine aldır, evde otur.

- bilgisayarın başına geç, bi oyun aç tüm gün oyna, bu esnada kola, fıstık fındık cips, dondurma ne bulursan ye. bunu hergün yap.

- arkadaşların çağırırsa gitme, onlar gelsin gelirkende pizza alsınlar büyük, 2 tanede 2.5 lt kola.

- arkadaşların bi yere bi çağırıyor? gitme boşver, aç google image search ü arat nereye gidiyorlarsa, hatta videosu webcam live i falan varsa otur izle 3-4 saat. onlardan önce gördün bile işte. ne gerek var gitmeye.

- pzza hut mcdonalds gibi yerlerden minimum 25tl+ lık yiyecek al, haftada en az 3 kez, herzaman extra mayonezdi wingsdi cipsti soan halkasıydı vb al mutlaka. hepsini ye.

- spor yapma otur tv izle, mısır patlat onu ye. digitürkte hometv mi ne var orda yapılan şeylerden öğren 3-5.

- akşam yemeğinde yaw tok gibiyim ben çok koyma de, sora git 1 tabak daha al, ketçap kullan.

- gece yatmadan 1 saat falan önce bişiler ye iç dürüm-kola falan mesela. snickers çikolatada olur.

- forumlara gir oku tüm gün trolle yada youtubeda falan rastgele bişi yaz ne çıkarsa videoları izle ööle 3-5 saat.

- dışarı çıkıp bişi alma, ne alıosan internetten al ayağına gelsin, ne kascan dışarda. hatta pahalı bi hobi edin warhammer minyatür olur, magic kartı olur öle bişi, tüm paranı buna yatır. işte dışarı çıkmak için sebep kalmadı, paran yok zaten nereye gidion. bu aldıklarınla uğraşırkende kola/cips kombosu yap hep.

- sabahları kahvaltıda zeytin domates falan boşver, sucuklu sosisli yumurta yap bolca ye. dışarı falan çıkma, kalkar kalkmaz bilgisayara geç bişiler yap sürekli.

bunlar işe yaramazsa zaten ölmüş ve hayalet olmuş olman çok muhtemel.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan biz kilo vermek için yırtınalım, milletin açtığı başlığa bak!

De get!

Bir 10 yaş sonra görürüm bu günlerini ararken!

Geyik bir yana, o metabolizma hep öyle gitmeyecek. Sen birkaç yaş daha bekle... Alırsın kendiliğinden öyle yaşayarak.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.gym-market.com/ProductDetail.aspx?CategoryId=23&ProductId=100

bundan kullanıyorum.
düzensiz içmeme rağmen ayda 3-4 kilo gördüm bununla zamanında. şimdi tekrar başladım 2 haftada 2 kilo aldım. azimle sıçarsam e bi debody'ye de başlayabilirsem 6-7 aya seksi olabilirim. body yapmazsan yağlanıyorsun tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

eh be abi bu metabolizma ne zaman düzelcek?
20 yaşındayım, 181 boy var(en son ölçtüğümde o kadardı bilmiyorum şuan)
65.6 kilo idim fakat şu aralar çok tembelleştim ve 63e düştüm. hiç bi türlü kilo alamıyorum.
her öğün öküz gibi yiyorum, sporumu yapıyorum. ıhhh banamısın demio
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:

Geyik bir yana, o metabolizma hep öyle gitmeyecek. Sen birkaç yaş daha bekle... Alırsın kendiliğinden öyle yaşayarak.

(tu)

bende lise zamanında böyleydim ye ye kilo almazdım 65te kalmıştım ne üstü ne altı.

üniversiteye başladım haftada 2 gün burger pizza mantı döner gibi bilimum kilo aldıran şeyler yedim 80 kilo oldum.

yani sen biraz daha bekle 20 yaşından sonra başlarsın kilo falan almaya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...