scorch Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Horizon said: Bu yaşa geldin de öğrenemedin mi ? Ayrıntılı resmi yazılı açıklama yaparsın. Yapmıyorsan veya yapamıyorsan ozaman insanlar şüphe ile bakar. Tabi siz bakmayın önemli değil. Alıştık yani bu tavırlara. http://www.ntvmsnbc.com/id/24944796/ ntv de hükümet düsmanı dimi doğan yardakçısı doğru diosun tabii... du bakalım daha neler cıkcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 sg-1 said: ahahaha abi bu adamların işi gücü yok mu ya http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=alternatif+bilim+teknik+konu+basliklari, felaket yaratıcı şeyler var. favorim ; sahur vakti hızla açan sarı çiçeğin sırrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 fede said: sg-1 said: ahahaha abi bu adamların işi gücü yok mu ya http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=alternatif+bilim+teknik+konu+basliklari, felaket yaratıcı şeyler var. favorim ; sahur vakti hızla açan sarı çiçeğin sırrı allahın kaldırma kuvveti de harikaymış ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bu gidişle derginin adı 'Bilim Teknik' değil 'İlim Teknik' olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 badembıyığın sırrı çözüldü en güzeli ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Derginin geciktiği, Darwin ile ilgili haberlerin de kaldırıldığı gibi detayları bilmiyordum ben. Vay be. AMA Bİ BEKLEYİN BEYLER BELKİ DE YALANDIR YAF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 haberin dogrulugu elbet tartısılır inanmamak icin bir cok nedeni var inanmak istemeyenlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Sayın Horizon. Acaba kaç farklı basın yayın kuruluşundan haberi almalısınız? - Yok ben resmi açıklama bekleyeceğim. - Oldu TUBİTAK size yollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ben kur'an da miras bölüşümüne bayıldım denominatörden büyük numeratör oluyor. risksiz gelir mi istiyorsunuz? ölecek birine bütün paranızı verin, mirası size yazsın, ölür ölmez paranız çoğalacak! http://aboutcoolness.com/wp-content/uploads/2008/07/math-fail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Apis said: Sayın Horizon. Acaba kaç farklı basın yayın kuruluşundan haberi almalısınız? - Yok ben resmi açıklama bekleyeceğim. - Oldu TUBİTAK size yollar. Sen doğru veya yanlış de yeter canımın içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Horizon said: Bu yaşa geldin de öğrenemedin mi ? Ayrıntılı resmi yazılı açıklama yaparsın. Yapmıyorsan veya yapamıyorsan ozaman insanlar şüphe ile bakar. Tabi siz bakmayın önemli değil. Alıştık yani bu tavırlara. sen bence olayı çok yanlış kavramışsın. Bi düşün bakalım sen bir kurumsun, TV'de sana yönelik olusuz bir haber var ne yaparsın? Bu haberi "yalanlamaya" yönelik basın açıklaması yaparsın dimi? Eğer yapmazsan evet insanlar şüphe ile bakar ama habere değil kuruma. Peki Tübitak yaptı mı? Hayır. Saksıyı çalıştır azcık koskoca tübitak'ın çıkıpta "evet biz darwin kapağını sansürledik" diye basın açıklaması yapmasını bekliyorsan vay haline. En fazla sessiz kalır, sessiz kalmakta alttan alttan kabullenmek demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Xenocide said: tübitak'ın çıkıpta "evet biz darwin kapağını sansürledik" diye basın açıklaması yapmasını bekliyorsan vay haline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 radikal de yazmış, doğrudur büyük ihtimal : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Horizon said: not: Hürriyet yazdıysa yalandır göndermelerine de şunu söylemek isterim. Karşı tarafa saldırı amaçlı haberlerin hepsinde ben dururum 2 gün beklerim. Bakalım doğrumu değilmi diye. Çünkü özellikle doğanın medyasından gelen bu tarz haberlerin çoğu ya çarpıtılmış ya da yalan çıkıyor. Örnekleri çok , yazın google çıksın karşınıza. katılıyorum, şerefsiz alayı bunların. radikal'i felan da geç, o zaten doğan'ın akp'ye kıyağı hesabı çalışıyor... sabah ve vakit yazsın da, ondan sonra bakarız. resmi olur bak o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ben sadece resmi gazeteye inanıyorum. çok sağlam yazarları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 kapağı değiştirten tübitak başkan yardımcısı 1. sınıfta hocamdı, seçmeli dertsen millet AA çakarken biz DD geçmiştik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Jadelith said: ben sadece resmi gazeteye inanıyorum. çok sağlam yazarları var en sevdiğim de 3. sayfadaki köşe yazarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 haber dogrudur. yalan olsa omer cebeci dagva acardi kolay deyil yav yalan yanlis haber yapmak oyle kolay olsa soyle basliklar duyardiniz: marslilar pkk ya silah dagitiyor falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 i c what u did thar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 arşimet'le ilgili bugüne kadar bilinmeyenler: kaldırma kuvvetini abdest alırken buldu yazmis biri eksiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Enbiya/30 O inkâr edenler görmüyorlar mı ki, (başlangıçta) göklerle yer, birbiriyle bitişik iken, biz onları ayırdık ve her canlı şeyi sudan yarattık. Yine de onlar inanmayacaklar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bone said: Xenocide said: tübitak'ın çıkıpta "evet biz darwin kapağını sansürledik" diye basın açıklaması yapmasını bekliyorsan vay haline. edit: Veya neden kasalım ki? Fotoşoktur onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar