clownbaby Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 edelkrone adam sanırım cringelenip sildi bütün videoları internetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Aynen silmiş ama başkaları yüklemiş. Galiba çok yayılmasından dolayı her önüne gelen "abi çok iyi şirket gitmiyosun bile xd" kafasıyla başvurunca geri çekilmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Ya çılgın manyak bu köy düğünü vardı ya tokat mi Yozgat mi bi tane beyazlı dayı vardı kolları yerine tahta var malafati kaldırır gibi kolunu önünden kaldırıp indiriyo fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 şöyle bir şey arıyorum ben, google trends'in öyle bir özelliği var mı bilemedim (bulamadım) buradan sorayım dedim. ben şimdi zaman döngüleri icerisinde, istediğim spesifik kelimelerin ne kadar çok arandığının sayısını yada grafiğine ulaşmak istiyorum. örn. 2000-2003 yılları arasında "scorch" kaç defa aratılmış yada haber olmuş. 2003-2012 arasında "scorch" kaç defa haber olmuş (yıl bazlı sonuçların grafiği olursa mükemmel olur) sonrasında da 2012-2017 arasında ne kadar trend olmuş artış oranı nedir spesifik kelime. ben beceremedim çok da bilgili değilim de burada bilen kesin çıkar dedim. sdfs google trends ile çözdüm taam sorun yok movealong sşdfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 paradoksalkedi said: Ya bi browser oyunu vardı baya eskiden, böyle fight oyunuydu (bitefight değil) isim girip karakter yaratırdın random skill ve itemı olurdu, savaştırıp level atlardın yeni özellikler gelirdi. fightlar otomatik olurdu neydi ya adı :( mybrute.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Şöyle bir site arıyorum. Resim arşivi gibi. Elma, kahve, araba yaziyim resimleri çıksın. Hepsi aynı çözünürlükte olsun. Arka fonları da aynı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 https://filehostlist.miraheze.org/wiki/Free_Premium_Leeches şöyle bi site buldum. bi yerden bişi indirmeniz gerekirse kullanın. keywords: filesharing, debrid, filehost, premium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Selamlar. Birkaç hafta veya ay önce forumdan birisi bir (sanırım) reddit linki koymuştu buraya. AdBlock Plus'a eklemelik bir youtube'daki reklamlar, video sonu suggestionlar, video içindeki ufak pencereler falan her şeyi engelleyen bir şeydi. Yeni pcye geçtim ve bu uçtu. Bulmama yardımcı olabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 güzel bir şeye benziyor, beklemeye +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 şunu hala bulamadım. bu yüzden videolarımın son 10 saniyesini izleyemiyorum suggestion yüzünden. ne kadar salak bir uygulamadır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 https://easylist.to/ şu muydu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 denedim, değilmiş. hala çıkıyor aynı şeyler. neyse tüm listeyi bulamadım ama, youtubedaki son 10-20 sn ekranı piç eden reklamları blocklamak için abp filtrelerine youtube.com##.ytp-ce-element-show ekleyin. düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar