Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Süper Lig, 08-09 Sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu tarz teknikdirektörleri anlamıyorum ben senede 3-5 klup değiştiriyorlar.Sıkılmıyorlar mı acaba ? Kendimi bildim bileli Nurullah sağlam ordan oraya gider.Çalıştırmadığı takım kaldı mı acaba süper ligte.
Mesaj tarihi:
abi tamamda kötü değil ki gaziantep. ne sorunu vardı yani anlamıyorum. türkiyenin en iyi top oynayan takımlarından biriydi. sezonun ilk yarısında en çok topla oynayan takımdı. ben seneye zirveyi zorlar diye düşünüyordum. garip yani
Mesaj tarihi:
Eskiden başkanlar kovardı,bu sefer kendi istifa etmiş,vardır altında birşey hakkatan bende anlamsız buldum gaziantep 3 maç kaybedebilir yani basit bir neden olmuş...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hacettepe antalya maçı 2-1 antalya yendi.
çok pozisyon kaçırdı antalya bi an atamıycaklar heralde dedim zaten hacettepe kendi kalesine attı ki rahatladık. şifo iyi geldi takıma =)
kayseri 2 - 0 ankaragücü
kocaeli 3 - 1 ankaraspor
ibb 2 - 0 konyaspoer

ibb düşmeliydi 0 olmalı yada konya yenmeliydi yav
antep dk 4 de gol buldu trabzona karşı.
kayseri maçıda baya bi konuşulcak gibi heralde garip bi maç olmuş öyle diyodu spiker.
Mesaj tarihi:
gol kralı olcak taner heralde hehe
antalya ve kocaeli düşmesin bu sene
ibb ve hacettepede hemfikirizde 3. kişide karar kılamadık sorun orda
konyada olmasın ama
arada sırada konyaya da gitmek iyi olur.
Mesaj tarihi:
Khelben said:
evet gol kralı olarak bitirebilir. inşallah seneye fenere gidip kariyerini falan bitirmez. yazık olmasın. biz alalım

Bu saatten sonra ne kariyeri? Zaten gelmiş 33'üne adam.
Mesaj tarihi:
sdgasg tanerin yaşını bilmiyodum ben. yani genç olmadığını biliyordum da 28 falan diye biliyordum. 33 ne ya.

@kermit : ankaragücü düşsün bide ne gerek var ligde kalmalarına.
Mesaj tarihi:
kermit said:
gol kralı olcak taner heralde hehe
antalya ve kocaeli düşmesin bu sene
ibb ve hacettepede hemfikirizde 3. kişide karar kılamadık sorun orda
konyada olmasın ama
arada sırada konyaya da gitmek iyi olur.

Ankaraspor derdim ben İ.Melih yüzünden ama onun düşme ihtimali yok artık. Ankaragücü düşsün bari holiganlardan kurtulalım
Mesaj tarihi:
ankaraspor hacettepe ankaragücü gençler falan çok fazla oldu bence. zaten 2 takımın maçına kimse gitmiyor. keşke ankaraspor düşebilse dediğin gibi ama düşemicekler gibi duruyor 2-3 sene daha. o yüzden ankaragücü gitsin. gelir onlar geri nası olsa ankaraspor düşene kadar
  • Yeni Oluştur...