Smoke Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Fener lider olana kadar ligimiz süper kalitelidir, Fener lider olunca ligin kalites olduğu tartışılır genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 çünkü kalitesiz bi takım lider olmuşsa ligin kalitesi yok demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 2de1 karşımıza çıkma arkadaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kelime oyunları. wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 al işte ondan sonra kalite bekle ligden.Taraftara bak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 inönüdeki fenerbahçe maçı yaklaştıkça geriliyor beşiktaşlı arkadaşlar. 2 senedir şampiyonluktan kopuyolar tabi fenere yenilip normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 sivas > bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Nurullah Sağlam istifa etmiş. şoktayım şu an. şakadır umarım. gerçekse yuh artık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 hürriyette yazıyor doğru sanırım. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11164454.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bu tarz teknikdirektörleri anlamıyorum ben senede 3-5 klup değiştiriyorlar.Sıkılmıyorlar mı acaba ? Kendimi bildim bileli Nurullah sağlam ordan oraya gider.Çalıştırmadığı takım kaldı mı acaba süper ligte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 abi tamamda kötü değil ki gaziantep. ne sorunu vardı yani anlamıyorum. türkiyenin en iyi top oynayan takımlarından biriydi. sezonun ilk yarısında en çok topla oynayan takımdı. ben seneye zirveyi zorlar diye düşünüyordum. garip yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Eskiden başkanlar kovardı,bu sefer kendi istifa etmiş,vardır altında birşey hakkatan bende anlamsız buldum gaziantep 3 maç kaybedebilir yani basit bir neden olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 yönetimle vs arasında bir sorun çıkmıştır. gayet iyi transferler yapmış, fena da oynamıyordu antep. hatta sağlam 2-3 takviye ile seneye uefayı bile zorlayabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 hacettepe antalya maçı 2-1 antalya yendi. çok pozisyon kaçırdı antalya bi an atamıycaklar heralde dedim zaten hacettepe kendi kalesine attı ki rahatladık. şifo iyi geldi takıma =) kayseri 2 - 0 ankaragücü kocaeli 3 - 1 ankaraspor ibb 2 - 0 konyaspoer ibb düşmeliydi 0 olmalı yada konya yenmeliydi yav antep dk 4 de gol buldu trabzona karşı. kayseri maçıda baya bi konuşulcak gibi heralde garip bi maç olmuş öyle diyodu spiker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 kocaeli düşmicek hadi inanıyoruz buna! adamlar çok sağlam top oynamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Taner atmış zaten 2 tane yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 evet gol kralı olarak bitirebilir. inşallah seneye fenere gidip kariyerini falan bitirmez. yazık olmasın. biz alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 gol kralı olcak taner heralde hehe antalya ve kocaeli düşmesin bu sene ibb ve hacettepede hemfikirizde 3. kişide karar kılamadık sorun orda konyada olmasın ama arada sırada konyaya da gitmek iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Khelben said: evet gol kralı olarak bitirebilir. inşallah seneye fenere gidip kariyerini falan bitirmez. yazık olmasın. biz alalım Bu saatten sonra ne kariyeri? Zaten gelmiş 33'üne adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 sdgasg tanerin yaşını bilmiyodum ben. yani genç olmadığını biliyordum da 28 falan diye biliyordum. 33 ne ya. @kermit : ankaragücü düşsün bide ne gerek var ligde kalmalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 kermit said: gol kralı olcak taner heralde hehe antalya ve kocaeli düşmesin bu sene ibb ve hacettepede hemfikirizde 3. kişide karar kılamadık sorun orda konyada olmasın ama arada sırada konyaya da gitmek iyi olur. Ankaraspor derdim ben İ.Melih yüzünden ama onun düşme ihtimali yok artık. Ankaragücü düşsün bari holiganlardan kurtulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 oda olabilir zaten 2 tane ankara takımı yetiyodu senelerdir gençlerbirliği iyidir hiç değilse ankaragücü düşsün de kurtulalım doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ankaraspor hacettepe ankaragücü gençler falan çok fazla oldu bence. zaten 2 takımın maçına kimse gitmiyor. keşke ankaraspor düşebilse dediğin gibi ama düşemicekler gibi duruyor 2-3 sene daha. o yüzden ankaragücü gitsin. gelir onlar geri nası olsa ankaraspor düşene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar