Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 sigara içmiyorum param cebimde kalıyo :D
Baggio Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 kitana said: Baggio said: Cahillik, ikinci sınıflık ve iradesizlik ile alakalı tamamen sigara malesef. hahaha kıyamam sana. Özür dilerim abi, erkeklik, büyüklük ve havalılık göstergesi diyecektim, ağzımdan öyle çıkmış ehe. İçmeyen karıdır, çocuktur. Delikanlı adam sigara içer. Atın ölümü arpadan olsun. Falan filan.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 İlkel düşünceler bunlar Baggio. Keyif verici madde kullanmak ne cahillik ne ikinci sınıflıktır. Bir tercihtir. Ben bu dünyaya bir kere geliyorum ve keyif aldığım şeyi kullanmadan 80 sene yaşayacağıma keyfimi alarak 50 sene yaşarım daha iyi. Bir kere gelmiyorsam zaten daha da iyi sürekli keyif alırım (:P)
Pasha Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bi hafta sigara içmesen asıl keyfi ondan sonra almaya başlarsın :) yediğin yemeğin tadı bile değişiyo.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 LM bile uçuo artık. Marlborocuyumda artık kurtarıcıda yok parasız zamanlarda yavaş yavaş..
imouthis Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ben dün akşam itibariyle bıraktım valla. ama sürekli aklıma geliyo, canım istiyo! her canım istediğinde de bişiler atıyorum ağzıma. bu gidişle olururm ben 200 kilo falan!
aente Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 arttırıyorum umarım sigaranın tanesi 50 euro olur sigara içemez kuruyup kalırsınız SAĞLIXLI BİR DÜNYA İÇİNSSS! <3
Greeny Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 nileppezdel said: İlkel düşünceler bunlar Baggio. Keyif verici madde kullanmak ne cahillik ne ikinci sınıflıktır. Bir tercihtir. Ben bu dünyaya bir kere geliyorum ve keyif aldığım şeyi kullanmadan 80 sene yaşayacağıma keyfimi alarak 50 sene yaşarım daha iyi. Bir kere gelmiyorsam zaten daha da iyi sürekli keyif alırım (:P) yanlış yoldasın. sir baggio nediosa doğrudur.
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 nargile tütününe % 20 ila 35 arasında zam gelmiş
kitana Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Baggio said: kitana said: Baggio said: Cahillik, ikinci sınıflık ve iradesizlik ile alakalı tamamen sigara malesef. hahaha kıyamam sana. Özür dilerim abi, erkeklik, büyüklük ve havalılık göstergesi diyecektim, ağzımdan öyle çıkmış ehe. İçmeyen karıdır, çocuktur. Delikanlı adam sigara içer. Atın ölümü arpadan olsun. Falan filan. tabi canım bizde öyle düşünüyorduk zaten. bu nedenden dolayı içiyoruz.
Griswold Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde istediğim boku yerim, hiç kimse de gak guk yapamaz bunu yapan şöyledir bunu yapan böyledir diye. Ben de kimseye yapmam aynı şekilde. O yüzden lütfen kafa ütülemeyin sevgili sigara karşıtları. Rahatsız eden olursa istediğiniz kadar ütüleyin ama burada sigara içen hiç kimsenin dumanı size şu an gelmiyor, size ne.
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 az bile artmıs. iki katı falan olsa da icemese kimse :)
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Merciles said: Süper... daha da pahalansın.. Tüm sigara fabrikaları patlasın kökten. Zıkkımın kökü kökten yansın..
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Uyuz oluyordum 4.80'in para üstüne cepte şıkır şıkır,iyi olmuş.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 rakıdan alıp buna vermişler, bilgilendirici dip not : içmeyin
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 demekki bütün marlboro içenler para üstü yerine sakız alıyomuş kendimi yalnız hissetmiyorum artık :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ben sakız çiğneyemiyorum o yüzden mecburen para üstü alıyodum :( Bugün verdim on lira aldım iki paket aptal bozukluklar olmadan nası mutlu hissettim var ya :)
Öne çıkan mesajlar