Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigaraya zam :(

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

kitana said:
Baggio said:

Cahillik, ikinci sınıflık ve iradesizlik ile alakalı tamamen sigara malesef.

hahaha kıyamam sana.

Özür dilerim abi, erkeklik, büyüklük ve havalılık göstergesi diyecektim, ağzımdan öyle çıkmış ehe. İçmeyen karıdır, çocuktur. Delikanlı adam sigara içer. Atın ölümü arpadan olsun. Falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

İlkel düşünceler bunlar Baggio. Keyif verici madde kullanmak ne cahillik ne ikinci sınıflıktır. Bir tercihtir. Ben bu dünyaya bir kere geliyorum ve keyif aldığım şeyi kullanmadan 80 sene yaşayacağıma keyfimi alarak 50 sene yaşarım daha iyi. Bir kere gelmiyorsam zaten daha da iyi sürekli keyif alırım (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
İlkel düşünceler bunlar Baggio. Keyif verici madde kullanmak ne cahillik ne ikinci sınıflıktır. Bir tercihtir. Ben bu dünyaya bir kere geliyorum ve keyif aldığım şeyi kullanmadan 80 sene yaşayacağıma keyfimi alarak 50 sene yaşarım daha iyi. Bir kere gelmiyorsam zaten daha da iyi sürekli keyif alırım (:P)

yanlış yoldasın. sir baggio nediosa doğrudur.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
kitana said:
Baggio said:

Cahillik, ikinci sınıflık ve iradesizlik ile alakalı tamamen sigara malesef.

hahaha kıyamam sana.

Özür dilerim abi, erkeklik, büyüklük ve havalılık göstergesi diyecektim, ağzımdan öyle çıkmış ehe. İçmeyen karıdır, çocuktur. Delikanlı adam sigara içer. Atın ölümü arpadan olsun. Falan filan.

tabi canım bizde öyle düşünüyorduk zaten. bu nedenden dolayı içiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde istediğim boku yerim, hiç kimse de gak guk yapamaz bunu yapan şöyledir bunu yapan böyledir diye.
Ben de kimseye yapmam aynı şekilde.

O yüzden lütfen kafa ütülemeyin sevgili sigara karşıtları. Rahatsız eden olursa istediğiniz kadar ütüleyin ama burada sigara içen hiç kimsenin dumanı size şu an gelmiyor, size ne.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...