Privhunter Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 işte bu yüzden Camel içiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 sigara içmiyorum param cebimde kalıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 20 lira olmadan bırakamıycam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 kitana said: Baggio said: Cahillik, ikinci sınıflık ve iradesizlik ile alakalı tamamen sigara malesef. hahaha kıyamam sana. Özür dilerim abi, erkeklik, büyüklük ve havalılık göstergesi diyecektim, ağzımdan öyle çıkmış ehe. İçmeyen karıdır, çocuktur. Delikanlı adam sigara içer. Atın ölümü arpadan olsun. Falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 İlkel düşünceler bunlar Baggio. Keyif verici madde kullanmak ne cahillik ne ikinci sınıflıktır. Bir tercihtir. Ben bu dünyaya bir kere geliyorum ve keyif aldığım şeyi kullanmadan 80 sene yaşayacağıma keyfimi alarak 50 sene yaşarım daha iyi. Bir kere gelmiyorsam zaten daha da iyi sürekli keyif alırım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bi hafta sigara içmesen asıl keyfi ondan sonra almaya başlarsın :) yediğin yemeğin tadı bile değişiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 LM bile uçuo artık. Marlborocuyumda artık kurtarıcıda yok parasız zamanlarda yavaş yavaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ben dün akşam itibariyle bıraktım valla. ama sürekli aklıma geliyo, canım istiyo! her canım istediğinde de bişiler atıyorum ağzıma. bu gidişle olururm ben 200 kilo falan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 arttırıyorum umarım sigaranın tanesi 50 euro olur sigara içemez kuruyup kalırsınız SAĞLIXLI BİR DÜNYA İÇİNSSS! <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 nileppezdel said: İlkel düşünceler bunlar Baggio. Keyif verici madde kullanmak ne cahillik ne ikinci sınıflıktır. Bir tercihtir. Ben bu dünyaya bir kere geliyorum ve keyif aldığım şeyi kullanmadan 80 sene yaşayacağıma keyfimi alarak 50 sene yaşarım daha iyi. Bir kere gelmiyorsam zaten daha da iyi sürekli keyif alırım (:P) yanlış yoldasın. sir baggio nediosa doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 nargile tütününe % 20 ila 35 arasında zam gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Anadolu için 2.50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Bahar vardı o noldu kaç para oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Baggio said: kitana said: Baggio said: Cahillik, ikinci sınıflık ve iradesizlik ile alakalı tamamen sigara malesef. hahaha kıyamam sana. Özür dilerim abi, erkeklik, büyüklük ve havalılık göstergesi diyecektim, ağzımdan öyle çıkmış ehe. İçmeyen karıdır, çocuktur. Delikanlı adam sigara içer. Atın ölümü arpadan olsun. Falan filan. tabi canım bizde öyle düşünüyorduk zaten. bu nedenden dolayı içiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde istediğim boku yerim, hiç kimse de gak guk yapamaz bunu yapan şöyledir bunu yapan böyledir diye. Ben de kimseye yapmam aynı şekilde. O yüzden lütfen kafa ütülemeyin sevgili sigara karşıtları. Rahatsız eden olursa istediğiniz kadar ütüleyin ama burada sigara içen hiç kimsenin dumanı size şu an gelmiyor, size ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 az bile artmıs. iki katı falan olsa da icemese kimse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 nargile için.miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Merciles said: Süper... daha da pahalansın.. Tüm sigara fabrikaları patlasın kökten. Zıkkımın kökü kökten yansın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 tutun kulturu yeniden yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Uyuz oluyordum 4.80'in para üstüne cepte şıkır şıkır,iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 4 lira olmuş düz hesap ii olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 rakıdan alıp buna vermişler, bilgilendirici dip not : içmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 demekki bütün marlboro içenler para üstü yerine sakız alıyomuş kendimi yalnız hissetmiyorum artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ben sakız çiğneyemiyorum o yüzden mecburen para üstü alıyodum :( Bugün verdim on lira aldım iki paket aptal bozukluklar olmadan nası mutlu hissettim var ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 neoluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar