Durotan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 source'un animasyon motoru ile unreal 3.0'ın kaplama ve model kalitesi birleşse; şu yukardaki yaratığın olacağı herhangi bi oyun insanı işetir derim.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Unreal seri üretime geçmiş halde, durduramazsınız!
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Bunun gibi oyunlarla yeni çıkan bilgisayarların üst kapasitelerini test ediyorlar maksimum grafiklerde falan d: hehe
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 yalnız adamların öngördüğü miktarlara ulaştı grafik kartlarının bellek kapasitesi her ne kadar üç yıl önce "olur mu acaba" diye yaklaştıysak da. nerdeeen nereyeeee.. :p ama onlar da ilk çıktığında "vay be" dedirtiyordu. hey gidi..
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Kesinlikle öyle :) nerden nereye gelmiş. Malcolm(ismi buydu sanırım bu karakterin) tipini en sevdiğim adamdır :)
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 2 numara tam bir mtv rapçisi olmuş. Tasarımı yapan adamı kesin kovmuşlardır ehueh.
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 o değil de 1. yi görünce aklıma direk knight online geldi :D aynı hatta daha güzel ko dan sdf
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Size bişey diyim mi.. bu grafiklere güzel diyeni allah çarpar. Ne lan bu böle.Hiçbişey yok bunda yani önemli olan gercekcilik degil karakterin oraya oturup oturmıcagı karton kagıt gibi olur heryer oraya bi adam koyunca.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 grafiklerden cok atmosfere oyunun arkaplanina hikayeye karakterlere ve oynanabilirlige agirlik verseler izometrik oyniyalim 2d UO gibin onada ragziyim yeterki onume ada mgibi bisey koysunlar bi jade oyaladi beni su son zamanalrda bide CC3 iste birazcik onun disinda pc de degil DS te oyun oynuyorum evde o kadar aci duruma geldi su son cikan oyun musvetteleri yapin oblivion gibi hem grafik hem hikaye hem ses hem atmosfer filan olan bisey oyniyalimda hep grafik hep grafik nereye kadar sanal gerceklik yapicaklar korkarim icine giricez ve orclar koyunu basip aileni kesti yuru intikam almaya seklinde bir hikayeyele karsilasicagimdan icinde sevisemiyceksek yemisim sanal gercekligi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 grafik ayrıntı ne kadar güzel olursa olsun bence bi half life 2 ve source motorundaki gerçeklik yok bence oynadığım hiçbir oyunda. VTMB güya source motoruyla yapılmıştı ama çok dandik bir versiyonuydu büyük olasılıkla standart olmalı source bütün rpglere mmolara cod 2 gibi sinematik bir anlatım VTM gibi diyaloglar evet istiyorum bunları
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 iyi de unreal tournament serisi 8 yıldır sektirmeden çizgisini devam ettirebilmiş yegane online fps serisidir, neden ihtiyaç duyuldu ki oynanabilirlikten şikayete? :p ayrıca uo grafikleriyle ne verilse oynamam şu vakitte ehu, o kadar değil artık.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Yegane? Sam tribes diye bi seri var bu piyasada lütfen.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 unreal yakındanad uzaktanda döver bence, bi rail dan kurtarıyo quake [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 16:01 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ee sonuç olarak ne zaman geliyor son unreal_? bilelim yani
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 tribes öldü diye biliyorum ben yapımcı firma güme gidince, quake'in dirisini de görüyoruz q4 online fps alanında yok resmen.
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 abi tamam da biz oynarken böyle mi olacak sanki? adamlar en üstün grafik kartıyla alıyorlar bu screenleri...
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 e adamlar en dandik halini koyacak degil :) parayi bastir al ekran kartini oyna o grafiklerle :P
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 said: q4 online fps alanında yok resmen. yabancı ülkelerde progamerlar q4 ve painkiller üstünden maçlar yapıyorlar.
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 muhakkak yapıyorlardır da resmi turnuvalarda göz önüne çıkmadıkları sürece pek bir anlamı yok gibi geliyor bana bone.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Unreal Tournament'in ilki hala gelmis gecmis en iyi FPS lerden biri bence, ama ondan sora o eski tadi hic alamadim ben ya. Ama Unreal Tournament cidden asrin multiplayer FPS si.
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 hmmm directx10 hmmm yeni bir ekran kartı hmmmmmmmm tabiki vista hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm para lazım olucak ilerde galiba. Birde utanmadan directx9 luk pcler için demiş tam tersi Bu oyun kırpılmış directx9e de çalışır yani bunu exp destekler oynarsınız.Gerçek quality için hmmmmmları takip edin :) [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 13:07 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 açıkçası UT halen benim en çok stres atmak için oynadığım oyunların başında gelir. gayet mutluyuz biz ikimiz beraber. bir bilgisayar, içinde UT, odaya kapatın 5 günden önce çıkmam dışarı:) o da wc ve yemek için:)
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 said: muhakkak yapıyorlardır da resmi turnuvalarda göz önüne çıkmadıkları sürece pek bir anlamı yok gibi geliyor bana bone. online olarak en cok oynanan ve progamerlarin en cok tercih ettigi fps'ler olmasindan sonra daha ne kadar goz onune cikabilirler ki? http://www.gotfrag.com/pk/home/ http://www.gotfrag.com/quake/home/ Hatta suraya bir bak: http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_sports said: The trends for global electronic sports in previous years are listed below. 2007 Counter-Strike: Source - Tactical Team FPS (5vs5, PC) Quake 4 - DeathMatch FPS (1vs1, PC) Warcraft III: The Frozen Throne - Real-Time Strategy (1vs1, PC) FIFA 07 - Sports (1vs1, PC) Project Gotham Racing 3 - Racing (1vs1, Xbox 360) Dead or Alive 4 - Fighting (1vs1, Xbox 360) F.E.A.R. - DeathMatch FPS (1vs1, PC) World of Warcraft - Massively Multiplayer Online Role-Playing (3v3, PC) 2006 Counter-Strike - Tactical Team FPS (5vs5, PC) Quake 4 - DeathMatch FPS (1vs1, PC) Warcraft III: The Frozen Throne - Real-Time Strategy (1vs1, PC) FIFA 06 - Sports (1vs1, PC) Project Gotham Racing 3 - Racing (1vs1, Xbox 360) Dead or Alive 4 - Fighting (1vs1, Xbox 360) turkiyede pek bilinmiyor diye quake 4'un oynanmadigini sanmayin. ha gerci ben quake 3'u veya ut'yi tercih ederim ama millet q4'u sevmis.
Öne çıkan mesajlar