Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unreal Engine 3.0 - İlk ScreenShot'lar!

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

yalnız adamların öngördüğü miktarlara ulaştı grafik kartlarının bellek kapasitesi her ne kadar üç yıl önce "olur mu acaba" diye yaklaştıysak da.

nerdeeen nereyeeee.. :p ama onlar da ilk çıktığında "vay be" dedirtiyordu. hey gidi..

Mesaj tarihi:
Size bişey diyim mi..
bu grafiklere güzel diyeni allah çarpar.
Ne lan bu böle.Hiçbişey yok bunda yani önemli olan gercekcilik degil karakterin oraya oturup oturmıcagı karton kagıt gibi olur heryer oraya bi adam koyunca.
Mesaj tarihi:
grafiklerden cok atmosfere oyunun arkaplanina hikayeye karakterlere ve oynanabilirlige agirlik verseler izometrik oyniyalim 2d UO gibin onada ragziyim yeterki onume ada mgibi bisey koysunlar

bi jade oyaladi beni su son zamanalrda bide CC3 iste birazcik onun disinda pc de degil DS te oyun oynuyorum evde o kadar aci duruma geldi su son cikan oyun musvetteleri

yapin oblivion gibi hem grafik hem hikaye hem ses hem atmosfer filan olan bisey oyniyalimda hep grafik hep grafik nereye kadar

sanal gerceklik yapicaklar korkarim icine giricez ve orclar koyunu basip aileni kesti yuru intikam almaya seklinde bir hikayeyele karsilasicagimdan

icinde sevisemiyceksek yemisim sanal gercekligi
Mesaj tarihi:
grafik ayrıntı ne kadar güzel olursa olsun bence bi half life 2 ve source motorundaki gerçeklik yok bence oynadığım hiçbir oyunda.

VTMB güya source motoruyla yapılmıştı ama çok dandik bir versiyonuydu büyük olasılıkla

standart olmalı source bütün rpglere mmolara cod 2 gibi sinematik bir anlatım VTM gibi diyaloglar

evet istiyorum bunları
Mesaj tarihi:
iyi de unreal tournament serisi 8 yıldır sektirmeden çizgisini devam ettirebilmiş yegane online fps serisidir, neden ihtiyaç duyuldu ki oynanabilirlikten şikayete? :p

ayrıca uo grafikleriyle ne verilse oynamam şu vakitte ehu, o kadar değil artık.
Mesaj tarihi:
unreal yakındanad uzaktanda döver bence, bi rail dan kurtarıyo quake

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 16:01 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
tribes öldü diye biliyorum ben yapımcı firma güme gidince, quake'in dirisini de görüyoruz q4 online fps alanında yok resmen.
Mesaj tarihi:
hmmm directx10 hmmm yeni bir ekran kartı hmmmmmmmm tabiki vista hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm para lazım olucak ilerde galiba.

Birde utanmadan directx9 luk pcler için demiş tam tersi Bu oyun kırpılmış directx9e de çalışır yani bunu exp destekler oynarsınız.Gerçek quality için hmmmmmları takip edin :)

[ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 13:07 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
açıkçası UT halen benim en çok stres atmak için oynadığım oyunların başında gelir. gayet mutluyuz biz ikimiz beraber. bir bilgisayar, içinde UT, odaya kapatın 5 günden önce çıkmam dışarı:) o da wc ve yemek için:)
Mesaj tarihi:
said:
muhakkak yapıyorlardır da resmi turnuvalarda göz önüne çıkmadıkları sürece pek bir anlamı yok gibi geliyor bana bone.

online olarak en cok oynanan ve progamerlarin en cok tercih ettigi fps'ler olmasindan sonra daha ne kadar goz onune cikabilirler ki?

http://www.gotfrag.com/pk/home/
http://www.gotfrag.com/quake/home/

Hatta suraya bir bak:
http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_sports

said:
The trends for global electronic sports in previous years are listed below.

2007
Counter-Strike: Source - Tactical Team FPS (5vs5, PC)
Quake 4 - DeathMatch FPS (1vs1, PC)
Warcraft III: The Frozen Throne - Real-Time Strategy (1vs1, PC)
FIFA 07 - Sports (1vs1, PC)
Project Gotham Racing 3 - Racing (1vs1, Xbox 360)
Dead or Alive 4 - Fighting (1vs1, Xbox 360)
F.E.A.R. - DeathMatch FPS (1vs1, PC)
World of Warcraft - Massively Multiplayer Online Role-Playing (3v3, PC)

2006
Counter-Strike - Tactical Team FPS (5vs5, PC)
Quake 4 - DeathMatch FPS (1vs1, PC)
Warcraft III: The Frozen Throne - Real-Time Strategy (1vs1, PC)
FIFA 06 - Sports (1vs1, PC)
Project Gotham Racing 3 - Racing (1vs1, Xbox 360)
Dead or Alive 4 - Fighting (1vs1, Xbox 360)

turkiyede pek bilinmiyor diye quake 4'un oynanmadigini sanmayin.

ha gerci ben quake 3'u veya ut'yi tercih ederim ama millet q4'u sevmis.
  • Yeni Oluştur...