Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rap müziğin ünlü ismi Snoop Dogg Müslüman olduğunu açıkladı.

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

milliyet.com.tr said:
Rap müziğin ünlü ismi Snoop Dogg Müslüman olduğunu açıkladı. Müziğinin yanı sıra uyuşturucu kullanması, hapis hayatı ve sıradışı hayatı ile gündemden düşmeyen Snoop, bu kararını Chicago'da yapılan İslam Ulusu Topluluğu Kurtarıcılar gününde açıkladı.
Yaptığı şarkılar ile müzik listelerinin zirvesinde yer alan Snoop Dogg ile ilgili Müslüman olduğuna dair daha önce de iddialar ortaya atılmıştı. Şimdiye kadar bu haberler doğrulanmamıştı ama bu kez Snoop Dogg Müslüman olduğunu hayranlarına kendisi duyurdu.

ONU ETKİLEYEN İSİM
ABD'li siyahi Müslüman liderlerden 'Vaiz Farrakhan’ın konferanslarını dinlediğinde çok etkilendiğini söyleyen rapçi, Müslümanlığa onun etkisi ile geçtiğini söyledi.
Daha önce de pop müziğinin efsanevi ismi Michael Jackson'ın Müslüman olduğu bildirilmişti.

neler neler
Sosyal ağlarda paylaş

take a picture with me, what the flick gonna do, baby stick to me & I'mma stick on you,
if you pick me then I'mma pick on you, d-o-double g and I'm here to put this dick on you

gerçekten değiştirmesi gerekicek sanırım şarkı sözlerini lol.

yoksa öyle drop it like it's hot falan diyerek lambocinilerin üstünde olmaz o işler müslümfail olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Dinimizin o kadar muazzam bir bağışlama gücü var ki bakın feleğin çemberinden geçmiş bir nigga kardeşimiz bile müslümanlığı günahlarından arınmak için tercih ediyor.Neden hristiyan olsun ki 2 de 1 lamerin biri gelip snopp pazar seni kilisede göremedim desin diye mi 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

müslüman zencilerin yer aldığı bi grubun üyesi olması lazım..

"ben müslüman oldum!" diye bi açıklama göremedim, dediği "barıştan yanayım ve bu grubun da uzun süredir üyesiyim" tarzı bişi, birebir olmasa bile böle.

google'a yazın zaten snoop dogg diye news ta aratın bbc'de falan haberi var. ayrıntılısını okursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...