Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Oy!

-007-

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle ninjaturtles konusunda bir açıklama yapayım. Şikayetleriniz moderasyon ve yönetim ekibine ulaşıyor ve değerlendirmeye alınıyor arkadaşlar. Fakat her sistem gibi pati'nin de belli bir bürokrasisi var. Adminlerin onlineliğina vs. ye bağlı olarak bu sistemin işlemesi bazen zaman alabiliyor. Bu söylediklerimden herhangi bir karar çıktığı anlaşılmasın fakat her şikayetiniz ve uyarınız göz önünde bulunduruluyor ve değerlendiriliyor hiç merak etmeyiniz.

Öte yandan demokrasi kültürünün olmadığı yerde demokratik sistemlerin işleyişinin olması gerektiği gibi yürümemesi normaldir. Demokratik sistem bireylerin düşünmesini, yargılamasını, karşılaştırmasını ve karar vermesini gerektirir fakat felsefeye giriş derslerinde de anlatıldığı gibi kişinin karnı tok sırtı pek, kafasında barınağı olmadan (kısaca minimum gerekliliklerini karşılamadan) bu sürece etkin bir şekilde katılmasını bekleyemeyiz malesef. O yüzden bir müddet daha oklokrasi ile idare edeceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Estel,

ben bi suc islemiyorum ama aklinin almadigina "pkk'li" deyip insanlari kiskirtanlar bence kurallari cigniyor.kimseye "sen susun" demedim ama daha onceki basliklarda hakaret eden, simdi yaptiklari gibi pkk li diyenler oldu.ben sadece turk toplumunun sevmedigim ozelliklerini sayip icimde biriken ofkeyi disari cikariyorum o kadar.ayrica forumda birikmis asker kafali fasistlere karsi ozgurlugu savunuyorum.bunlar dogal seyler, paticikte cok eskiden beri oluyor.dogal olmayan sey bu cahil ve irkci arkadaslarin devamli "terbiyesiz agzini topla" "susturun su pkk liyi" deyip durmasi.ben buraya cok yazan biri degilim bugun gider 1 yil sonra belki bi kac mesaj yazmaya gelirim tekrar.susucam zaten.ama susturun denmesi komik tabi, ozgur bir forumda bence kimse bi baskasinin susmasini istememeli.
Sosyal ağlarda paylaş

ninjaturtles said:
Estel,

ben sadece turk toplumunun sevmedigim ozelliklerini sayip icimde biriken ofkeyi disari cikariyorum o kadar.

Onun yeri malesef burası değil ninja. Yastıkları yumruklamanı ya da içinden 1 milyona kadar saymanı tavsiye edebilirim içinde biriken ofkeyi dışarı çıkarmak için. Sonuçta tuvalete kusarken bile yerleri kirletiyorsak öfkemizi kusarken de insanları kırabiliriz istemeden de olsa.

sıkıntıyı yaratan genel olarak senin takındığın uslup ve seçtiğin kelimeler olsa bile alınabilecek hiçbir karar paticik ahalisinin ısrarıyla alınmıyor. Halk kelle istedi diye pati'de idam gerçekleştirilmiyor. Belli başlı kriterlere göre durumlar, hal ve tavırlar ve gidişat incelendikten sonra bir karara varılıyor. Fakat ahali de rahatsız olduğu takdirde şikayet etme hakkını elinde tutuyor tabi.

ninjaturtles said:
bu cahil ve irkci arkadaslarin

bana kalırsa da ortalığa konuşurken dahi üzerine alınabilecek insanlar varsa böyle rencide edebilecek sözcükleri ve genellemeleri biraz daha dikkatli kullanmak gerekiyor.

son olarak tekrar hatırlatıyorum. Hepimizin kabul etsek de etmesek de saygı göstermemiz gereken değerler oluyor. Kimileri dogmatikleşmiş bu değerler hoşumuza gitse de gitmese de, saygı göstermek zorundayız. Hele ki takınmak istediğimiz tavır TC Anayasası ile çelişiyor ve ekşisözlük jargonuyla boşaltım organımıza kaçabilecek bir görünüm kazanıyorsa o zaman hiç olmuyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

o içanadoluyu gezen arkadaş yanlış gezmiş
bidaha gezsin
baya bi sallamış ya
ben içanadoluluyum ya
ankara kırıkkale konya kırşehir gezerim bende sürekli buralarda.
ama daha bi kere rastlamadım hangi örgüttesin diyen lol
şakamısınız nesiniz götünüzden sallamayın ya
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:

Onun yeri malesef burası değil ninja. Yastıkları yumruklamanı ya da içinden 1 milyona kadar saymanı tavsiye edebilirim içinde biriken ofkeyi dışarı çıkarmak için. Sonuçta tuvalete kusarken bile yerleri kirletiyorsak öfkemizi kusarken de insanları kırabiliriz istemeden de olsa.

sacmalama.ne demek burasi degil? oyunu satan adam hakkinda baslik acilmissa gelip buraya 'goren de turk insanini cok namuslu, ilkeli sanacak' diyebilmeliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

cengizhan66 said:
yozgata bi git insan icine cik asosyal kalma :)
kral koltugundaki pasalar bile cematlesmeyi gordu tarikat buyumelerini gordu siz orda yasayip goremediniz eminim usa bile gormustur
naparsin tr nin unv teli ama saf ve bos umitli gencligi

iç anadoluda sadece yozgat var yani o zmn
iç anadolu diye genelleme
yozgatı bilemem
cemaatleşme heryerde var ama söylediğin saçma
hangi takımlısın yokmuş hangi cemaattensi varmış felan yalan direk yani
sen cemaatleşme görmek istiyosan
seni Ispartaya alalım.
Sosyal ağlarda paylaş

ninjaturtles said:

sacmalama.ne demek burasi degil? oyunu satan adam hakkinda baslik acilmissa gelip buraya 'goren de turk insanini cok namuslu, ilkeli sanacak' diyebilmeliyim.

Mükemmel bir genelleme yapmış arkadaş. Sonrada neden pkk lı diyolar bana diye yakınıyo. Evet memlekette herşey düzgün gitmiyor olabilir. Konu dışındaki topiclerin %80 ide buna bir eleştri niteliğinde. Ama hiçbiri senin gibi çıkıntılık yapıp Türk insanı pis kaka gibi genelleme yapmıyor. Ya biz özgür değiliz bu forumda senin bahsettiğin şekilde. Yada bu forumun kuralları boyle.

Bi düşün sen.
Sosyal ağlarda paylaş

ninjayı sevmem, ama doğru demiş. türk insanın pisliği bu başka birşey değil. aksini de iddia etmeyin boşuna. herkes böyle demiyorumda, çoğunluk böyle. bir imar iznine kaç kişinin oy değiştirdiğini 2-3 gün önce gördüm. adamlar market tabelası üzerine oy veriyorlar.

mesela, antalyadaki beldede şöyle bir olay gerçekleşti. çocuğun tekine 100 ytl verdiler, akp seçim arabasını (şu üstünde kolonlar olan) kullandı bütün gün. buraya kadar normal, fakat bu adam chp li belediye başkan adayının yeğeni ve herif chp için seçim hazırlıkları yapan birisi. böyle aptal saptal işler oluyor. o yüzden namusunu da satar, anasını da satar bizim öküzler. bunun pkklı olmakla ilgisi yok, ırkçılıkla da ilgisi yok. olan şeyler. sadece tatil için şehir değiştiren insanlarda, ülke hakkında yorum yapmasın. netten haberturk okuyup, ekşideki yorumlara dayalı siyaset komik oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ozaman bizde ninjaya soralım. türkler bukadar basit insanlar da, aynı coğrafyada yaşayan kendi kürt halkı nasıl acaba? burda onları yorumlayıp ne zaman harcamaya ne de ceza almaya gerek yok sanırım, gözü gören herkes ne olduklarını biliyor. ama bu ninja sırf kişiye hakaret etmediği için halen aramızda ve devlete, bayrağa, millete her türlü küfrü ediyor. ilginç bir durum, demekki millete, devlete, toplumun değerlerine küfür serbest ama kişiye gelince "yassah hemşerim" oluyor sonuç. iyiymiş...
Sosyal ağlarda paylaş

ninjaturtles said:
Estel_Anorien said:

Kürt insanı içinde aynı şeyi diyebiliyorsan samimiyetinle ilgili bir sorun olmaz sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:

mesela, antalyadaki beldede şöyle bir olay gerçekleşti. çocuğun tekine 100 ytl verdiler, akp seçim arabasını (şu üstünde kolonlar olan) kullandı bütün gün. buraya kadar normal, fakat bu adam chp li belediye başkan adayının yeğeni ve herif chp için seçim hazırlıkları yapan birisi. böyle aptal saptal işler oluyor. o yüzden namusunu da satar, anasını da satar bizim öküzler. bunun pkklı olmakla ilgisi yok, ırkçılıkla da ilgisi yok. olan şeyler.

bunda garip bişey göremedim ben.. sonuçta adam para karşılığı bir iş yapmış. yukarıdaki mantığa göre galatasaray takımını tutan birinin fenerbahçeye transfer olup trilyonlar kazanmasıyla anasını satması aynı kefeye girer ki biraz mantıksız..
tabi örnekler çoğaltılabilir. mesela akp binasında çaycılık yapan mahmutun (aynı zamanda saadet partisi başkanının da emmisi olsun) gönülden chp yi desteklemesi hatta ve hatta yakın çevresine oylarını chp lehinde kullanmaları için propoganda yapması da aynı örnek içinde değerlendirilebilir.. insanları kimin yeğeni kimin oğlu kimin kızı diye değerlendirmek bence yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...