DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Donnie Darko, Memento, Fight Club, The Prestige, The Illusionist, The Sixth Sense, The Usual Suspects, The Game tarzi içinde gizem bulunan sonunda "oha" tarzi nidalarda bulunduracak filmler ariyorum. edit: Bu tarz diziler varsa daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 se7en asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Identity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Liseli Gizem mystic river The Others Dragonfly Hide and Seek Rear Window The Usual Suspects Memento Se7en L.A. Confidential Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 http://www.imdb.com/find?s=all&q=gizem&x=0&y=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 imdb de istedigime ulaşamadim bide patiye sorayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 revolver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 The Village var, istediğin gizem var içinde de film olarak gayet kötü ve iç sıkıcı bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 the skeleton key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 http://www.imdb.com/keyword/twist-ending/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 @Dralnu "Twist Ending" iyimiş. tekrar baktim da o kadar iyi deilmiş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 [Rec] feci sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Jacob's Ladder şiddetle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 others sixth sense ve lost :( ömrümü yedin lost... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Se7en Memento ilk aklıma gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 se7en izlemiştim sanirim 7 günahli filmdi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 The Village Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bLackcha0s said: Liseli Gizem Se7en said: :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 DeBuffAndHeal said: se7en izlemiştim sanirim 7 günahli filmdi dimi? Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gellidus Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 DeBuffAndHeal said: se7en izlemiştim sanirim 7 günahli filmdi dimi? daha kotu bir tabir gormemistim film icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Uzun zaman önce izlemiştim aklimda 7 günah kalmiş xD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Rewendor said: The Village var, istediğin gizem var içinde de film olarak gayet kötü ve iç sıkıcı bir film komik bi filmdi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sg-1 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 hiçbiriniz yazmamışsınız. fena ayıpladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sg-1 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Bu da fena film değildir, matrixin gölgesinde kalmıştı biraz. her ne kadar twist ending içerse de filmi izlerken sonu az çok tahmin edebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?11,716225,716225#msg-716225 utanmadım link verdim sabit konu olmalı 12 maymun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 DeBuffAndHeal said: se7en izlemiştim sanirim 7 günahli filmdi dimi? Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 DeBuffAndHeal said: se7en izlemiştim sanirim 7 günahli filmdi dimi? daha kotu bir tabir gormemistim film icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Uzun zaman önce izlemiştim aklimda 7 günah kalmiş xD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Rewendor said: The Village var, istediğin gizem var içinde de film olarak gayet kötü ve iç sıkıcı bir film komik bi filmdi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 hiçbiriniz yazmamışsınız. fena ayıpladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Bu da fena film değildir, matrixin gölgesinde kalmıştı biraz. her ne kadar twist ending içerse de filmi izlerken sonu az çok tahmin edebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?11,716225,716225#msg-716225 utanmadım link verdim sabit konu olmalı 12 maymun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar