Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 aslında kötü bişi diil ama çok uyuz oluom ya. okulda var böyle kızlar, ay feysde şu oldu feysde bu oldu. NE LAN BU ? "FACE OFF" MU NE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Ağızlarına biber sür bakalım bir daha diyorlarmı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 dur bakayım süreyim bugün bi deneyeyim gitcek şimdi okula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 yüzkitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 feyz in ilk zamanlarında elemanın biri diğerine şöyle yazmıştı baya güldüm -olm senin yüzün yokki niye facebooka üye oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Ya düşündümde feyçbuk demekten iyi ya ne tipler var bilsen ;b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Black-ice said: aslında kötü bişi diil ama çok uyuz? oluom ya. okulda var böyle kızlar, ay feysde şu oldu feysde bu oldu. NE LAN BU ? "FACE OFF" MU NE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 noldu dostum face'de ignore mu ettiler. dengesizliğime mi hayret ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Black-ice said: noldu dostum face'den ignore mu ettiler. dengesizliğime mi hayret ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 şifreyi çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Hatalarımı düzeltiyor galiba. du bakalım hatalı bişeyler yazayım; hatalarımımı düzeltiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bırak konuşmayı yazı yazamazken Facebook'a feys diyenleri eleştirmek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Black-ice said: Hatalarımı düzeltiyor galiba. du bakalım hatalı bişeyler yazayım: hatalarımı mı düzeltiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 duşa gireyim geleceğim babe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 hayatında benim hiç konuştuğumu duydunmuki? yazı diilmiydi onlar? ben mi karıştırdım dsotum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 BABE NE LAN TÜRKÇE DÜŞMANI GÜZİDE TÜRKÇEMİZİ KULLANMIYORSUN BİR DE BANA LAF EDİYORe... of sıkıldım hadi okula gitmem lazım görüşürüz arkadaşlar. lütfen face'e face demeyelim bence. iyi günler, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 face'e face diyorlarsa bende karşıyım ama sende feys demiştin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 PassivE_KesH said: face'e face diyorlarsa ben de karşıyım ama sen de feys demiştin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ne diyem mahmut mu diyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 FEYİL TIRAK HELO WELCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 hafif kötü kalkık kızlar söyleyince çok da komik oluyo ahaha "ayh geçen feyste ahmetçim bana çok güzel çıkmışsın yazmış, ama umrusamadım tabi, sildim hemen feysten." hepsi mal lan bunların. sdf genellerim, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 feys'in sonuna buk diyecek kadar kapasite olmadığından öyle diyolar.. recep ivedik deyimiyle fok balığı gibi konuşma durumu yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 passive_kesh'in knight online günlerinden kalma lamerlikleri bunlar, muhatap olma, b.ka taş atma üstüne sıçrar demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Syn said: b.ka sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Syn said: passive_kesh'in knight online günlerinden kalma lamerlikleri bunlar, muhatap olma, b.ka taş atma üstüne sıçrar demişler. ama ama :( ayıp ayıp sabah kalkmışım ayda yılda bir trollüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar