Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 güneşi göstermişler adama diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ağlamak istemiyorum benden uzak olsun güneşide görsün ayıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 aquila said: dagdan inen bi ibrahim tatlises. eee oda yönetmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bunu izlemek için 2 saat güneşi göremedim ya tüüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoctorNeo Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 sdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 atomu parcalamak on yargiyi parcalamaktan daha kolay bir eylemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 AeneisF said: Mükemmel bir Filmdi.Sadece Beğenmedim konu Batıyı çok fazla övmesi.Ama Oyunculuk ve sinema adına herşey yapıldı .Gerçekten Beklentimin üzerinde bir filmdi.Mahsun un zamanla çok daha iyi işler yapacağını umuyorum. Buyse said: altan erkekli oscarlık oynamış.+1 Masticore said: Yalnız bilmiyorum özelliklemi yapmak istemediler ama bazı sahneler'de biraz daha zorlasalarmış aglatabilirdi ;) . Birde Murat ünalmış yeni kenan imirzalıoğlu valla. Potansiyeli yüksek adamın... bana özellikle yapılmış gibi geldi hani filmde özellikle ağlasın millet diye uzatmışlar lafından arınmak için belki de.. Ama deli gibi de ağladım yani. Kim ne derse desin adam güzel film yapmış. Boşu boşuna kapalı mekana girdim bunun için sinemaya gidilmezdi tarzı bişey asla düşündürtmedi.. müzikler harikaydıı söylemeden edemeyeceğim. çocukların bebeği yıkayacakları sahnede boğucaklar falan sandım meğersem makinaya atıolarmış çığlık attım , çok fenaydı içimin acıdığını hissettim yaa.. bir dee Murat Ünalmış'ı getirin banaaaaaaağğğğ nollluuurrrr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Rewendor said: Zegna said: mahsun kırmızıgulu diger dagdan inme arabeskcı popculardanmı zannedıyorsunuz siz pardon? itu konservatuar mezunu, profesyonel olarak caldıgı 2 calgı var bildigim. bu ne onyargı ya oeh be kardesim. film baya iyi bu arada. Filmi izlemedim ama bir önceki filmini göz ucuyla da olsa izlemiş olanların böyle bir önyargıya kapılmış olması gayet normal. Film boyunca "dayak yiyen ağlayan yaşlılar, çocuklar" duygu sömürüsünden başka hiçbir şey yapmamış, dişe dokunur hiçbir şey ortaya koymayıp sadece duygu sömürüsüyle parayı götürme çabasına girişilimmiş bir filmdi. Haliyle bu filme de insanlar tepki ve önyargıyla yaklaşabilirler. Filmi izlemedim ama tepkim bu yoruma.Yok böyle saçma bi yorum.Tamamen mahsunu sevmemenden kaynaklanıyor bu. Beyaz Melek te duygu sömürüsü var diyerek filmi eleştirmek çok saçma.Açık açık mahsun çektiği için filmin saçma olduğunu söylesene sen şuna. Bence bir şarkıcının üstelik alem buysa kral benimlerden buraya gelen bir yönetmenin çekebileceği en üst noktada bir filmdi Beyaz Melek. Kore sinemasında ki duygu sömürü filmlerinde imdb puanlarınız 9-10yıldız. Yönetmen mahsun olunca çok saçma film. Mahsunu sevmem etmem.Ama Beyaz Melekle müthiş bir iş başarmıştı.Türkiye nin gerçeklerini çok güzel bir şekildede anlattı. Şu kafadan artık bir kurtulun.Türk sineması aldı başını gidiyor.Hala saçma sapan noktalarla eleştirmeye çalışıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 bLackcha0s said: Kore sinemasında ki duygu sömürü filmlerinde imdb puanlarınız 9-10yıldız. Yönetmen mahsun olunca çok saçma film. Budur.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ama onlar koreli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 "güneydoğu üzerinden acıtasyon yapmak hemen bitsin." vedat közdemiroğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryres Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Benim hoşuma gitti. Ayırdığım zaman ve paraya değdiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Fazla acitasyon vardı. Adam vermiş dramı vermiş dramı. Şu eski Türkücü filmleri olurdu ya. Hani bütün kötülükler bir ailenin başına gelirdi. Kız Or..u olurdu Erkek Dönme,pezevenk, uyuşturucu bağımlısı kadın hasta adam işssiz, fakir herşey kullanılmış. fazla mesaj verme kaygısı Filmi durağan kılmış. Bu hikaye daha sürükleyici kullanılabilirdi. ALtan Erkekli ise döktürmüş yahu.Fİlmi kurtaran adam olmuş tam anlamıyla. Mahsun'un yönetmenliğinden birşeyler çıkabilir ama nolur senaryo yazmasın. Hikayeyi oluştursun tamam ama en azından senaryoyu başkasına bıraksın. please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 DoctorNeo said: sdasdas alalh belanııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Kore sinemasıyla vs Mahsun yaptınız abi topicte. Dude, where is my logic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 vaay vaaaaaaay vaaaaaaaaay vaaaaaaay did this happen tu miiiiiiiii. bence izlemeye değer bir film. beni tek kıl eden nokta,HERKEZİ oynatmış adam,yahu erol günaydın mesela,ne kadar çok ünlü toplamış,eh be dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mahsun yavaş yavaş kendini aşıyor... Filmde az biraz güldürü olması lazım eksik. Yaşlı adamı oynayan adamın tipi süper, çocuğu makineye koyarlerken kızlar herkes hıh falan çekiyordu sinemada ben koptum, garip bakışlar altında kaldım " ÇOCUUUĞĞHLLARRRRRR " Ama beyaz melekten kat kat iyi bir film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 yazdiklarini spoiler'a alsan iyi olur izlemeyipte, görmek istemeyenler olabilir... Birde film'in başında vardı güldürü. Olaylar dramatikleşirken de olamaz yani güldürü.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 gittim gördüm, film güzelde, yani bilinmeyen bir şey anlatmaması ve hani bazı noktalarda biraz klişelere kaçması dezavantajı var. tamam pkk sorunu, tamam travestilerin sorunu, tamam köyden kente göç sorunu, tamam fakirlik vs. ama keşke konuları biraz farklı açılardan ele alsa bilmediğimiz bir noktadan işleseymiş. ya da binbir tane soruna birden dağılacağına daha az şeyi sıkıştırıp daha yoğun ve yenilikçi bir anlatım olsaymış. herşeyden biraz derken pek elde bişey olmuyor. yeni bir ufuk açmıyor film. onun dışında duygu yoğunluğu, oyunculuklar ve görüntüler falan iyiydi yani. gidilse de olur gidilmese de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Llama said: DoctorNeo said: sdasdas alalh belanııı of alemsiniz ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Dram sahneleri almis basini gitmis ama arada iyi mesajlar verilmis ciddi. Altan abiye saygilar. Film izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bu adamın başına bişey mi düşmüş, ki bi anda yönetmen olmuş. Kİ OLMUŞ. Açılar, ışık, müzik... ŞAHANE olmuş. Senaryo eleştirilebilir ama ben öyküyü de sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 mahsunda yönetmen oldu başımıza, çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar