Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

3d izleyin abi. Ankamall de izledik biz bayada eğlendeik. Valtry ben ve 3 arkadaştık. Biz 4 arkadaş 10 üzerinden 9.8 verdik.

izlemeyenler açmasın

0.2 yi Grace öldü diye kırdık. dfgssd

Valtyr kaç verdi bilemeyecem. Kendi adına konuşsun ama o da 9.8 verir bence

Önde oturan çocuk ''baba 2. yarıdan erken çıkalımda Adana lıyı izlemeye gidelim.'' dedim.
Arkadakilerde paramız boşa gitti çok fantastik diye üzülüyorlardı. Bende onların adına üzüldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi filmi beğenmeyen bir tek ben mi varım? Kırk yıllık pokahontas hikayesini 3-5 boyayla yutturmuşlar yine işte. Özel efektler gerçekten iyiydi onlara lafım yok da geri kalanı baştan sona mehti. Yine abartılı insani mesaj kaygıları yine kızılderili vicdan azabı falan. Daha da kötüsü hala bu sığlıklara kanıp prim veriyor insanlar.

Bilmiyorum, hani özel efekt için izlenir, 3d için izlenir de film olarak izlenecek bir film değildi.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw sen district9'ı da beğenmemiştin.

ps i love u falan izle işte. ne kasıyorsun ki..

lol..

şaka bir yana klişe bir hikaye, ama cameron bu gibi bir sistemi hayvani bir riske atacak değildi. detaylar harikaydı yine de, saç örgüleri vs gibi.
ve film su gibi akıp geçiyor. süresiz girsen ve saatin olmasa 90dk geçti herhalde dersin
Sosyal ağlarda paylaş

PS I Love You'ya gelene kadar milyon tane film sayarım güzel de, düzgün fantastik olsun bilim kurgu olsun milyonlarca örneği de çıkar ama bu olmamış pek. Olmamış derken, güzel potansyeli var ama konu bu kadar açık seçik ve mesaj kaygısı bu kadar fazla olmasa film muhteşem olurdu şimdi bunlar bayağı baltalamış ortalamaya düşürmüş filmi. Ha, detaylar güzeldi evet. Bunun dışında özel efektler de son derece başarılıydı. Ama daha ilk dakikadan adım adım neler olacağını biliyor olarak izlemek bayıktı. Bir de fazla abartılı hümanist mesaj kaygısı taşıyan filmleri genel olarak pek ilgi çekici bulmuyorum ben. Yani ne bileyim Terminatör gibi bi şaheser konsepti yaratan adamdan fazlasını bekliyodum ben. Belki de beklenti fazla olunca böyle patlıyo.

Ha ama District 9'la kıyaslanamaz bu film, 10 kat daha iyi. District 9 izleneceğine 10 kez ardarda bu izlenir ona lafım yok. Bu film sadece "meh" ama güzel yanları var dediğin gibi kendini izlettiriyo falan. District 9 baştan sona fiyaskoydu sığ bir filmdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben yüzüme bişi fırlıycak diye gitmedim ama hani bunun benzeri daha önce bi kaç filmde olmuştu. bunda sadece full film öyle.
cgi olayına katılıorum tabii ki. küçümsemiorum da kesinlikle ne haddime ama "4 kez gitçeksini gördüklerinize inanamıcaksınız" demek biraz overrating oluo.
ayrıca sanırım son durak da öle imiş, hatta ark. daha güzeldi bazı yerleri dedi ama gittiğimiz salonla bi alakası olabilir mi acaba?

ama sanırım asıl ip imaxte kopuyo yannış mıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Laorx said:

devrim yarattımı abi onu söyleyin:D

"After seeing Avatar, I predict Star Wars Episode VII featuring all the original characters will be announced before 2015."

demiş Simon Pegg Twitterında. Belki CGI insanlar Na'vi ler kadar gerçekçi görünemez asla ama yinede bu filmden sonra 3D filmlerde bayağı bir artış olacaktır.

simon pegg=)
Sosyal ağlarda paylaş

Film 10 numara 5 yildiz bu gercek. Cidden inanilmazdi.

Ama;

İzlemeden acma

Filmin girisindeki jake in: param yok. Ekonomi cok kotu ondan omurilik yaptiramiyorum , geyigi cok kotuydu ulan. James camerona yakismamis. gezegenler arasi geziyosun ne adam ne ekonomisi. Bir de warcraft dunyasindan cok esinlenilmis ? Tree of life konsepti, elflerim dogayla iliskisi , o ucan mountlar, epic mount , gokden gelen pis adamlarin saldirisi vs. Sunlar olmasa 10 verirdim 9 verdim imdb de.

Sosyal ağlarda paylaş

ben bu filmi cevahirde izledim sanırım imax ama 3d den hiç aradığım performansı alamadım bikere gözlüklerin camları yeşilimsiydi ekranın kontrastınıda ona göre ayarlamamıslar yani gercek renkleri göremedik. bide kenardan izliyoduk onunda etkisi var birdaha gideceğim daha düzgün bir sinemada ama cevahirin imax salonunu hiç tavsiye etmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...