Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Agmahan said:

Arkadaşlar birşey sorucam,film 3D olarak gelicek sanırım,ben daha önce 3D film izlemedim,gözlük kullanıyorum,3D gözlükleri esas gözlüğün üzerine takmak zor oluyor mu?Birde Türkçe dublajlı mı tercşh etmeliyim izlerken birde altyazıyla uğraşmamak için

Normal gözlüğün üstüne takıyorsun 3D gözlüğünü. Bana hiç rahatsızlık vermedi. Birde altyazılı varken türkçe dublaj gitmeyin. Hatta 3d filmelrde alt yazılar filmin böyle daha bi önündeymiş gibi duruyor hoş oluyor.

İstinye park IMAX den sabah 11.15 e aldım biletimi bekliyorum ^^
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi bi Avatar düz var, bir Avatar 3D var bayağı bir yerde bir de istinyedeki Avatar Imax 3D var

Avatar 3d Imax'e bileti alıyorum bu akşam geç bile kaldım ama diğer 3D'ler ne oluyor ? Yani sadece 3D animasyon mu demeye çalışmışlar ? O zaman düz Avatar ne oluyor ?

Avatar 3D birde her sinemanın belirli seanslarında var sadece, ama normla sinema bileti fiyatına vs.

NÖRÜYOR LA
Sosyal ağlarda paylaş

IMAX 3D de gözlüklerle izleniyor film. diğerleri ise çıplak gözle. "diyeceksin ki gözlüksüz 3D mi olur?" evet olur. Dark Knight'ı 3D izlemiştim, gözlüksüz. tabi gözlüksüz aynı tadı vermiyor ama bayagı bi fark var. sanırım gözlük olayı, filmin 3D çekilip çekilmedigi ile alakalı. Beowulf filmi 3D çekilmişti ve o filmi gözlükle izlemiştik ama Dark Knight (bildigim kadarı ile) 3D çekilmemişti. bilmem yardımcı oldu mu bu söylediklerim çünkü ben bile karıştırmaya başladım asdfg
Sosyal ağlarda paylaş

Dark Knight ı 3D izlemek nedir ya :D Gözlüksüz 3D diye bir olayda yok tabii.

Türkiyede 2 çeşit 3D var. IMAX 3D ve RealD. IMAX dev ekran işte çok az yerde var. IMAX deki her film 3D olacak diye bir kural yok ama. Mesela Dark Knight. Dark Knight'ın aksiyon sahneleri IMAX kamerasıyla çekilmişti o yüzden o dev ekranda çok güzle duruyordu bir kaç sahnesi ama mesela normal kamera ile çekilen kısımları çözünürlük yetmemiş gibi duruyordu. Bütün filmleri IMAX kameralarıyla çekemiyorlar çünkü hem çok pahalı hemde aşırı derece büyük aletler.

Avatar'da IMAX kamerasiyla çekilmedi ama ona uygun renderlanmış fln diye okumuştum.

Geri kalan normal sinemalar RealD. Cinebonuslar fln. İşte normal ekranda 3D oda.

RealD ile Imax 3D nin de gözlükleri farklı hatta aslında kalite olarak RealD daha iyi ama IMAX deki hayvan gibi ekran yok itşe ondada.

Birde RealD de daha az ghosting oluyor diye okumuştum ama o ne demek bilmiyorum.

edit: Birde 2D normal film olarak gidecekseniz de gitmeyin daha iyi yani bu kadar 3D nin öenmli olduğu bir filme.
Sosyal ağlarda paylaş

gitmeyen ölsün olm!

muhteşem lan! arkadaşla kafayı yedik vallahi. ödevi falan bıraktık, bastık istinye parkı.. girdik filme. arkalardan rahat izlerizdiye 2 ayrı koltuk kapattık, girdik izledik.

film muhteşem*muhteşem. bunu söyleyeyim hele..

ikincisi ki hafif bi spoiler olabilir belki

duke nukem george bush çıktı..

her sahnesi muhteşem. sadece altyazıdan dolayı bir pertleme oluyor. sağ göz biraz yamuk bakıyor, net görmüyor.
unutun altyazıyı, dinleyin siz bak daha güzel oluyor öle. alt yazı okumayın,takip etmeyin hiç. yerlilerin kendi dilleri zaten özel altyazılı geliyor.

fragmlar hiçmiş yalnız. onu anladım. fragmanda "ne lan onlar öle mavi mavi" diyorsun da 3D'de amca bokunu çıkartmış. gerçek gibi vallahi her bişi.

arkadaşla charlichaplin'e bunları izletsen şimdi, hemen geçmişten çekip adam çıldırır be diye geyik yapıyorduk..

üzerine şunu dedi direkt alıntılıyorum "2012'ye de gittim ama o grafikler 3charlie chaplin çıldırtma gücünde idi.. bu film 2012'den CGI olarak 3-5kat iyi!"

cidden öle. bu filmde CGI hayvani iyi.. veriyorum 100'ü direkt.

arkadaş 98 verdi bi puan altyazıdan bir puan ise spoilerde

sana o kadar avatarı versinler, sen git sana yardımcı olan ele saldır.. olmaaaaz!

geyik tabi nan!!

film süper.. james cameron amcam yine yapmış yani. hayvan adam!

filmi 2d izlerseniz fazla etkilenmeyip çalı, orman gibi 3d olunca hayranlık^2 uyandıran şeylere mel mel bakabilirsiniz tabii..

gidin olm işte! züttürük aşk filmi de 15tl bu da 15tl! film dediğin budur olm. git bunu sinemada izle ötekini indiriver torrrentten..
Sosyal ağlarda paylaş

İstinye park ilk seans ta seyrettik. Baya bi doluydu salon. Hani gitmek isteyenler önceden bilet alsınlar.

Film ise mükemmeldi. Su son 4-5 sene içinde syerettiğim en iyi filmdi. Aşmıştı. Öle böle diildi. Hani gidin işte ama mutlaka 3D izleyin.

2012 çok basit kalıyor bu filmin yanında efekt bakımından.

160 dakika arasız gösterdiler filmi ama o süre sanki 30 dakika flndı hiç hissetirmedi uzunluğu.

En kısa zamanda bir daha gideceğim filme hatta bi ara direk çıktıktan sonra bir dahaki seansa girelim dedik ama bilet yoktu ^^

Birde James Cameron lütfen bir 15 sene daha bekletme bizi. Avatar 2 iistioruz!!!

Harbiden gitmeyen ölsün olm!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...