Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 temel hikaye calıntı demedim, hikaye calıntı dedim, ama bir yandada cok temel cok arkatip bi hikaye dedim. Yalanda değil gercek bu. sağında solunda 3-5 parca original content ya var ya yok filmde, önemli de değil. her cuceli elfli hikayeyede calıntı diyorum zaten. ammada calmışlar demiyorum ama, o kadar klasik bir conceptki artık calındı değil arkatip diyoruz işte. cesaretle baya alakası var, 2.40 olmuş film zaten, 10 dakka project 880'nın ev sahnesine yer verirsin, haberlerde dünyanın halini gösterirsin, olur biter. Tabi bir anda filmi başka bi noktaya tasımısta olursun. Filmin, "and the aliens returned back to their dying world" den fazlasına ihtiyacı vardı
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Efektlerde nasil birsey yok abi, bir ilk direk bu film.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 adam 3 milyar dolar indirdi, hala virvirvir o calinti bu girinti, yol alin.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Cuce said: ammada calmışlar demiyorum ama, o kadar klasik bir conceptki artık calındı değil arkatip diyoruz işte. apayrı kavramlar şu dediklerin, archetype desen başımızın üstüne yeri var. aynı postta birkaç kere çalıntı deyince haliyle öyle demiş olmuyorsun, bütün anlam değişiyor. said: cesaretle baya alakası var, 2.40 olmuş film zaten, 10 dakka project 880'nın ev sahnesine yer verirsin, haberlerde dünyanın halini gösterirsin, olur biter. Tabi bir anda filmi başka bi noktaya tasımısta olursun. Filmin, "and the aliens returned back to their dying world" den fazlasına ihtiyacı vardı film adamın, hikaye adamın. isterse ikinci filme, isterse üçüncü filme koyar. tom bombadil vardı da onu mu göstermedi? ona göre 2:40 tam olmuştu belki de? yanlış yapmış dersin filan bu bir yorumdur, ona lafım olmaz ama cesaret olayı nedir? neyin cesareti? adam karşısına alabileceği en güçlü kesimleri almış zaten filmle. haliyle gayet mesnetsiz bir suçlama.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 adamın cok baska bi derdi olduğu bu project 880 de belli işte. Oku görürsün sam yazmışlar adamlar sitede linklediğim. ama 2b yapması planlanan bir filme gidip "hey amerikalılar tüketim toplumu kötü bişeyler, ahada sonumuz budur" diyen bir kısım koyamazsın. Bunu demek istiyorum.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ırak alegorisi olarak addedilecek olması dediğinden 10 kat daha riskli ve onu da zaten içeriyor. amerikan şirket ve devlet politikalarına amerika içinden ters düşen başka da yapım yok bu ölçekte.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Daha riskli bulmuyorum ırak alagorisini acıkcası. elbette yok bende bunu diyorum, cesaret risk'e girmek burda.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hikayeler benzer veya birbirinden etkilenmis olabilir, dunyalar bir yerlerden gorulmus ve ustune eklenmis olabilir, yaratiklar kedi maymun fare karisimida olabilir; ama filmde , elemanin uyandigi sahneler sonrasinda hadi lan dana hemen uyu tekrar geri don yaratiklarin arasina demem, oradaki guzellik, savas esnasinda insanlarin hepsinin gebermesini istemem ve kayip ettiklerinde sevinmem, direkt insan yerine diger irki tutmam gibi bir cok guzel ve yeni hissi yasatmis olmasi bile filmin her yonden yeni bir seyler sunabildiginin benim icin bir kaniti zaten. ses muzik goruntu 3d zaten bir numara bunda herkes ayni yonde gorus gosteriyor nerede ise, e geriye kalan filmin %60 i 3d ve bilgisayarda hazirlanmis ne oyunculugundan bahsediliyor anlamak mumkun degil.. izledigim en iyi filmlerden.
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Süper bir haber Biz film iyi mi kötü mü derken, adamlar neleri tartışıyor.
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 şimdi okumadım bu kadar sayfayı da yarın arkadaşla gidelim diyoruz bu 3d şeysini görelim diye de, altyazılılarda da oluyo mu bu olay ? oluyosa ne biçim bişey oluyo ? :D
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Baggio said: Süper bir haber Biz film iyi mi kötü mü derken, adamlar neleri tartışıyor. türk mitolojisi sdfsdf adamın teki sormuş kuyruğu nasıl açıkladılar acaba :)
BasarC Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 harika bir film titanic terminatör den sonra bu ykışırdı cidden , yalnız türklere benzetmişler avatarları biraz garip geldi
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ahah türklere benzetmişler süperdi daha izlemedim ben hdsi çıksın diye bekliyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 1000kere daha yazabilrim bu film evde izlenmez.. yazık..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bence bu kadar olay olmus filmi sinemada 3d izlememekte direnen insanlar evde izlemeli "bu muymus yeaaa" diyerek kendi dunyalarinda mutlu olmalidirlar. bu onlarin lanetidir, oyle kalmali
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ben sinemada izledim ama genede beğenmedim :(
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Avatar 2 (2012) bu confirmed Avatar 3 (2014) deniyor. hadi hayırlısı.
progamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 James Cameron 2. filmin hikayesi nerdeyse hazır 3 ve 4. filmlerin hikayeleride kafamda oluşmaya başladı gibisinden bir şeyler demiş bir röportajda. Bundan bi 10 sene sora fln 4. filmi görürüz artık.
Bella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 filmi sinemada izlemiştim ve inanılmaz beğenmiştim. 2.kere izlemeyi düşünüyodum hatta. dvd'sini görünce dayanamadım aldım az önce bitirdim işte ama yok,sıfır tat. kesinlikle dvd ve sinema ÇOK farklı evde izlemeyin.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Dedik size özel efektler dışında filmde hiçbişi yok diye, boşa yırtmıyoruz bi tarafımızı :)
Bella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ilk defa izleseydim filmi beğenirdim. film genel olarak güzel.ben çok beğendim.net. ama sinemada izledikten sonra dvd tat vermiyor.olay bu.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Güzel filmdi DVDden izledim yanlız kafama şunlar takıldı hadi tamam o doğadaki yaratıkları dünyadakine benzeteyim diyorsunda ulan o gergedansımki yaratık sanki almışın gergedanı makyaj yapmış gibisin kaplan desen oda aynı bide sanki hepsinin skini aynı parlak falan acayip göze batıyordu onun dışında gayet güzel ve akıcıydı film 8/10 notum
Öne çıkan mesajlar