Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 1 milyar doları geçti avatar'ın gişesi sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 kameraya yakın olan cisimler, objeler vs çok göz yoruyor ve rahatsız ediyor. onun dışında harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 3d nin olayı o kameraya yakın olan cisimler ama. evet göz yoruyolar da o ağaçların arasında yaprakların altında duruyomuş ta dialoğu izliyomuş havasını süper yakalamışlar bence, göz ağrısına değer yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yav elit moddan çıkın breh. Kadıköy natilus cinebonusda gayet var yer. Alın biletinizi internetten gelin paşalar gibi izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 nasık var ya yer?? kanyon cinebonusta haftasonu fulldü bildiğin. tüm seanslar hemde, en önler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ShadowFury said: 3d nin olayı o kameraya yakın olan cisimler ama. evet göz yoruyolar da o ağaçların arasında yaprakların altında duruyomuş ta dialoğu izliyomuş havasını süper yakalamışlar bence, göz ağrısına değer yani. net değil ki flu oluyor o cisimler çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 wiski said: yav elit moddan çıkın breh. Kadıköy natilus cinebonusda gayet var yer. Alın biletinizi internetten gelin paşalar gibi izleyin kanyon,istinye ile aynı fiyat, caddebostan afm den 1 ytl daha pahalı ne elitliği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 mybilet üzerinden kanyona bilet aldım. bilet parası + gözlük paraso + hizmet bedeli falan filan aldılar. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 aynen mybilet'ten aldım kanyon için, buz gibi havada oraya gidip bi de gidememe riskini göze alamazdım ama. gayet güzel bir filmdi bence, 9 verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 real3d mi izledin? cok mu güzeldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 20 sayfadır aynı muhabbet ya, güzel film işte güzel, 3D, Real D 3D, IMAX 3D, XpanD 3D, hepsi güzel gidin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 real3d izledim, orta sıralardan izlemek lazım yalnız real 3d'yi, ve beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ShadowFax said: real3d mi izledin? cok mu güzeldi? asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 “Birçok fikir üzerinde yoğunlaşmıştım ve Avatar aslında iki hafta içinde kendi kendini oluşturan bir hikaye oldu. Yazmaya 1995'te başladım fakat elementleri çok daha önceden aklımda oluşmaya başlamıştı. Mesela bio- ışık ormanı, bazı araçlar ve bunun gibi şeyler… o yüzden de hepsini bir araya getirip yazma sürecim hızlı oldu.” demiş cameron abim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 elementler pocahontas ve kurtlarla dans'tan sonra oluşmaya başlamış lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi hikaye konusunda adam bişi demiyo zaten. atmosfer konusunda konuşuyor. atmosfer ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Kurgusu çok iyiydi, gerçi o kurgu üzerine çok klişe bir hikaye oturtulmuş ama zaten üçleme yapacakmış adam diğer iki filmde hazır kurgu ve teknoloji üzerine hikayeyi örer, tadından yenmez. Bu arada cinsellik içeren sahneleri baltayla kesmişler resmen, bizim türk kanalları bile daha iyi kesiyor sahneleri. Bir de adam gerçekten sakat mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 cinsellik iceren sahne yok lan, obusuyolar, bi de sariliyolar, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi o uzun seks sahnesi internette okuduğum kadarıyla sadece bizde değil, bayağı bir ülkede kesilmiş. Hatta bazı ülkelerde filmi yayınlayan sinemalar kesmiş bazıları kesmemiş vs. O seks sahnesini sorunsuz izlemek istiyorsanız DVD'yi bekleyeceksiniz vs. tarzında bir haber vardı çünkü asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bi sevişmeleri eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abi düşündüm ve kafamda oluşturmaya çalıştım da, kim kesmişse o sahneyi eline koluna sağlık asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 deadwoll said: Bir de adam gerçekten sakat mı? hayır ama bacaklarındaki atrofiyi çok iyi yapmışlardı, bilgisayarla mı yapmışlar bilmiyorum ama gerçekten yapmış mı sohbeti döndü. öğrenmek lazım. ya seks sahnesinde esas olayı zaten usb bağlantısıyla yapıyorlar, beyinde gerçekleşiyor ana olay mass effect'teki anari hesabı. güzel aslında o bakımdan esprisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 çok iyiymiş, cidden(tu) Edit: film değil pocahontas hikayesi benzerliği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 baharat kazmaya gelen duke atreides'in oğlu babası kesilince fremenlere katılıp onlardan kadınla evlenip onların yollarını öğreniyor, gene güvenmiyorlar falan feşmekan. en sonunda toplanıp dövüyorlar baharata konmaya gelen harkonnen'i. frank herbert's dune da çakmaymış meğer. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar