Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

ShadowFury said:

3d nin olayı o kameraya yakın olan cisimler ama. evet göz yoruyolar da o ağaçların arasında yaprakların altında duruyomuş ta dialoğu izliyomuş havasını süper yakalamışlar bence, göz ağrısına değer yani.

net değil ki flu oluyor o cisimler çok...
Sosyal ağlarda paylaş

“Birçok fikir üzerinde yoğunlaşmıştım ve Avatar aslında iki hafta içinde kendi kendini oluşturan bir hikaye oldu. Yazmaya 1995'te başladım fakat elementleri çok daha önceden aklımda oluşmaya başlamıştı. Mesela bio- ışık ormanı, bazı araçlar ve bunun gibi şeyler… o yüzden de hepsini bir araya getirip yazma sürecim hızlı oldu.”

demiş cameron abim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kurgusu çok iyiydi, gerçi o kurgu üzerine çok klişe bir hikaye oturtulmuş ama zaten üçleme yapacakmış adam diğer iki filmde hazır kurgu ve teknoloji üzerine hikayeyi örer, tadından yenmez.

Bu arada cinsellik içeren sahneleri baltayla kesmişler resmen, bizim türk kanalları bile daha iyi kesiyor sahneleri.

Bir de adam gerçekten sakat mı?
Sosyal ağlarda paylaş

abi o uzun seks sahnesi internette okuduğum kadarıyla sadece bizde değil, bayağı bir ülkede kesilmiş. Hatta bazı ülkelerde filmi yayınlayan sinemalar kesmiş bazıları kesmemiş vs.

O seks sahnesini sorunsuz izlemek istiyorsanız DVD'yi bekleyeceksiniz vs. tarzında bir haber vardı çünkü asdf
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Bir de adam gerçekten sakat mı?

hayır ama bacaklarındaki atrofiyi çok iyi yapmışlardı, bilgisayarla mı yapmışlar bilmiyorum ama gerçekten yapmış mı sohbeti döndü. öğrenmek lazım.

ya seks sahnesinde esas olayı zaten usb bağlantısıyla yapıyorlar, beyinde gerçekleşiyor ana olay mass effect'teki anari hesabı. güzel aslında o bakımdan esprisi.
Sosyal ağlarda paylaş

baharat kazmaya gelen duke atreides'in oğlu babası kesilince fremenlere katılıp onlardan kadınla evlenip onların yollarını öğreniyor, gene güvenmiyorlar falan feşmekan. en sonunda toplanıp dövüyorlar baharata konmaya gelen harkonnen'i. frank herbert's dune da çakmaymış meğer. :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...