Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

istinye imax in altyazısı gerçekten büyük bi sorundu. bi süre sonra -anlamadığım kelimeler dışında- okumaktan vazgeçtim. zaten müthiş ingilizce bilgisine gerek yok anlamak için. kanyon'da izlemek herhalde en iyi tercih olacaktır. yaşadığınız şehirde real3d olayı yoksa bile normal bi salonda çok keyifle izlenicek bi film.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet güzel bir film ama 3 boyutlu olmasa ne kadar iyi olabilir sorusu tartışalabilir. Neyse şöyle bir durum var son 48 saat içinde 2.kez izlemek durumunda oldum arkadaşımın morali bozuktu diye... İlk kez nautilus'da izlemiştim orada gayet güzeldi ama meydan'da malasef aynı görütü kalitesi yoktu.Ayrıca pazar gecesi saat 9.30 kadar hiçbir yerde yer bulamamak da bu filmin Cameron'u ne kadar mutlu edeceğinin bir göstergesi
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız adam allahtan 3d sinemalar yaygınlaşsın diye beklemiş.

milletin yazdıklarına, kendi duyduklarıma bakıyorum da.. bayapı kalibrasyon sorunlu sinema var be! hani yeni de teknoloji.. öle 20senelik aletler de değil bunlar. neyse daha yaygınlaşsın da düzgün gösterilen filmler izleyelim bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Teknik iyi, konu klişe. 8.5/10 o da teknikten, uçma hissinden. Konu klişeden öte. Amerika'nın Irak, Afganistan, Afrika gibi bir çok yerde yaptıklarını başka bir gezegende tekrar etmesi ve içlerinden birinin bu duruma karşı çıkması. Spoiler değil klişe böğk. Ama teknik çok iyi. ha bir de amerikayı çıkar, zamanı falan kapat. Al sana Nightelf + yaşam ağacı? Warcraft film oldu deseler yerdik 3 aşşa 5 yukarı.
Sosyal ağlarda paylaş

yani konu tabii ki klişe ama unutmamak gerekir ki 90'lı yılların ortasında, Titanic'ten bile önce yazılmış bir senaryo bu. Ha modernize edildi mi edilmedi mi ? Edilmediyse edilse çok iyi olurdu vs. diyebiliriz fakat ben şahsen o dönemlere göre çok ileri bir senaryo olduğunu ama günümüzde insanların beklentilerini bu yönde karşılayamadığını da söyleyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

İstinye-Kanyon farkını yazarım eve dönünce sdf.

şunun cevabını bekliyorum 4gözle

rahatsiz said:

LOTR filan bu şekilde bi daha çekilsin.

rahatsız mısın arkadaşım?
öle bişi olsa zevkten beyinin felç olur, sinemadan yüzbinleri felç oldu diye toplu mezarlarlara atarlar anlıyor musun!!

böle bir hareket dünyanın sonunu getirir..

2012 yılını bekleyin
Sosyal ağlarda paylaş

Çekmeköy Meydan Cinebonus da bir daha izledim filmi. RealD işte. IMAX den çok daha iidi. Hani perde küçük ama hem görüntü daha netti hem alt yazılar 3D idi hemde gözlükleri daha rahattı. Yani IMAX çok da şart deilmiş böyle de gayet hatta daha güzeldi film.

Birde RealD ile o youtube videosundaki 3D farklı o yüzden işe yaramaz RealD den aldıın gözlükler.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

navi nin başındakilerden biri avatar olsaydı bari =)

avatar tek bir kişi değilki. avatar insanların gen mutasyonuna ugratıp ürettikleri, kırma na'vi lere deniyor.
Mesela Grace in avatarı başka james'in başka o diğer sümüklü oğlanın avatarı başka. Herkesin avatarı kendine. Hatta onlara avatar rider deniyor. mount gibi kullanıyo herifler na'vi bedenleri

Sosyal ağlarda paylaş

eh, zaten oldu diyebiliriz.

1)reis ve geleceğin reis adayı zıbardı.
2)esas oğlanımız da eski reisin kızını kaptı, üstüne bi de toruk macto olup halk kahramanı oldu.
3)???
4)profit!

gerçi kastettiğin avatarlardan birinin gizlice sızıp yönetime el koyması filandı sanırım.
ama işte avatar, işte reis. detaylara gerek yok^^

Sosyal ağlarda paylaş

ben begenmedim filmi. nokta.

olmamis

yani adamin kendi irkina ihanet etmesi bu kadar kisa surede 3-4 ay gibi bir surede insanligindan vazgecip kendini bu navi lere vermesi sacma geldi bana, inandirici degil. hani cok psiko sorunlu bir insan olmasi gerek boyle biseye kalkismasi icin oyle bi adami da o programa almazlar. ayrica film bastan sona kliseydi, daha filmin ortasinda sonunda adamin ne olacagi belli. hani gec saatte gittim ama imkansiz uyumam bir filmde ama filmin baslari ne kadar sikici olabilir aman Yarabbim. yani uyudum resmen yarim saatinde arkadas uyandirdi yanimdaki kalk olm diye. bir de ben sahsi gorusum ama insanlarin sonunda yenilip gezegeni terketmesi koydu bana acikcasi bir insan olarak. sonucta insaniz biz, boyle birsey gercek olmus olsa yemisim navisini diyip yakip yikmamiz gerek alayini =)
12 yil bunu cekmek icin beklemis birisi de, bence yazik etmis, bir terminator ya da aquaman flm cekse daha iyidi.

Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

ben begenmedim filmi. nokta.

olmamis

yani adamin kendi irkina ihanet etmesi bu kadar kisa surede 3-4 ay gibi bir surede insanligindan vazgecip kendini bu navi lere vermesi sacma geldi bana, inandirici degil. hani cok psiko sorunlu bir insan olmasi gerek boyle biseye kalkismasi icin oyle bi adami da o programa almazlar.

nokta

psiko ya da sorunlu değilim. kendimi na'vilere vermem için 3-4 aya gerek yok.

amerikalısın diye ırak savaşını haklı bulman gerekmediği gibi enerji kaynağı buldun diye yerel halkı öldürmeyi haklı bulman da gerekmiyor.

arkadaşın uyandırmış ama tam ayılamamışsın sen.

"nokta"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...