Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

progamer said:

parvus said:

sansürlendiğini san bence.

said:
sevisme sahnesi turkiye'de sansure maruz kalmis anladigim kadariyla.

--- spoiler ---

oysa esas oglan ile esas kizin yaklasik 7 ekran dakikasi suren performansinda, esas oglanin yeni, hizli ve esnek vucuduyla neler yapilabilecegini cok enteresan yollardan kesfetmesini, kuyruklarindaki minik tentacle portlar vasitasiyla da hayal edilebilecek en yogun birlesmeyi deneyimlemesini catir catir (uc boyutlu) izledik biz..

--- spoiler ---

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=17556006

indirdim netten filmi baktımda aynıydı hani bizim gördüğümüz ile sahneler.

zaten 7 dk alien sex bariz bayar. spoiler yalan olabilite.

filme gelcek olursak, iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben birde en önde oturuyordum. başta üzüldüm falan en ön diye ama çok eğlenceliydi..
böyle elini uzatasın geliyor, tam önünden birşey geçiyor falan. :D

ha birde. 3Dye alışmak bir yarım saat sürüyor. ilk yarım saat noluyo lan falan oluyorsun, başın falan ağrıyor biraz. sonra alışınca kaptır kaptan.
Sosyal ağlarda paylaş

ya herkes önlerden alma kötü vs. diyordu fakat bence 3d filmi en önlerden izlemek çok daha avantajlı,

çünkü çoğu sahnede tam 3d'nin nimetleri göz önünden akarken perdenin bitiminde o nasıl desem, yani içine giremedim bir türlü mesela üstteki arkadaşın anlattığı gibi,

ne bilim eller vs. sallanıyordu mesela iyi hoş ama alttan kesiliyor ve o hissiyatı veremiyor.

Bir daha gidersem eğer en öne oturacağım, perde tam olarak görüş açımda kalırsa 3D daha iyi hissedilir gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Astoria'da izledim real 3d ile.Film efsane.Cidden bu adama nekadar ödül varsa vermek lazım.

Yanlız bir sorun var.Ben gözlük kullanıyorum normalde.En arkadan aldım sıra haliyle net göremedim perdeyi.Bu yüzden 3d gözlüğünü kendi gözlüğümün üzerine taktım.Çok rahatsız etti.

Gözü bozuk arkadaşlara ön sıralardan yer almalarını tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar hakkatten yapmış filmi. 167 dk. aralıksız ayıramadım gözlerimi perdeden. Gittim sinemada da ara vermeden gösterdiler filmi. Tek kelime ile muhteşem film herkese tavsiye ederim.

Bu arada film'e IMAX Istinye Park'da gittim. Çok fazla teknik aksaklık oldu. Başta alt yazılar çıkmadı sonra ara ara kesildi ve öğrendiğim kadarıyla tüm haftasonu bu sorunlar olmuş diğer seansalarda da. Onun için İstinye Park'daki sinemayı kimseye önermiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Gladmir said:

Cinebonus da real 3d de alt yazılar 3 boyutlu, gayet güzel.

Film şahane. CG için kurulan server render farm ının yaydığı ısının küresel ısınmaya katkısı allah bilir ne kadar oldu.

evet altyazılar bazı yerlerde feci saçmalasa da çoğu yere çok iyi oturmuştu. Mesela iki kişinin karşılıklı konuştuğu bazı amors sahnelerinde alt yazı iki kişinin arasındaymış gibi entegre edilmişti. Çok hoş duruyordu
Sosyal ağlarda paylaş

Bir altyazıdan bu kadar memnun olarak ayrıldığım başka bir film daha hatırlamıyorum.
Yazıların arka görntüye karışma problemi yokolmuş havada yüzüyorlardı.
Öenmli sahnelerde de tam ilgi çeken bir noktanın üzerine yazıyı denk getirmeyip arada yerini değiştiriyor olmaları da iyi bir düşünceydi.
Filmin konusu ilk 5 dakikada tahmin edilbiliyor ama kötü değil. Fakat film bir görsel şölen. Zevkle seyrettim.
Real 3d de bulanık felan değildi. Tavsiye de ederim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...