MeSh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 progamer said: parvus said: sansürlendiğini san bence. said: sevisme sahnesi turkiye'de sansure maruz kalmis anladigim kadariyla. --- spoiler --- oysa esas oglan ile esas kizin yaklasik 7 ekran dakikasi suren performansinda, esas oglanin yeni, hizli ve esnek vucuduyla neler yapilabilecegini cok enteresan yollardan kesfetmesini, kuyruklarindaki minik tentacle portlar vasitasiyla da hayal edilebilecek en yogun birlesmeyi deneyimlemesini catir catir (uc boyutlu) izledik biz.. --- spoiler --- http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=17556006 indirdim netten filmi baktımda aynıydı hani bizim gördüğümüz ile sahneler. zaten 7 dk alien sex bariz bayar. spoiler yalan olabilite. filme gelcek olursak, iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 nautilus cinebonus real3D'den çıktım şimdi. neytiri http://moviecultists.com/wp-content/uploads/2009/11/neytiri.jpg Neytiriyi babasından istemeye gidicem şimdi film iyi, birde 3D süper olmuş yauw. bidaha gidicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Azmodai said: ben simdi 3d izleyemeyecem ya, seks sahnesinin farki ne olacak? Ekran falan mi titriyor normalde o sahnede? Aman sakin ola ekrandan bisiler firlamasin bize dogru diger 3d filmler gibi :/ evet ya yaratik cikartip vuruyosa masaya korkarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 deadea said: nautilus cinebonus real3D'den çıktım şimdi. film iyi, birde 3D süper olmuş yauw. bidaha gidicim yav biz gittik bugün için yer kalmamış, 4 tane daha sinemaya sorduk onlarda da bugün hiç yer kalmamıştı, bide 3er seans vardı daha yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 aga bende agatar olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ben birde en önde oturuyordum. başta üzüldüm falan en ön diye ama çok eğlenceliydi.. böyle elini uzatasın geliyor, tam önünden birşey geçiyor falan. :D ha birde. 3Dye alışmak bir yarım saat sürüyor. ilk yarım saat noluyo lan falan oluyorsun, başın falan ağrıyor biraz. sonra alışınca kaptır kaptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ya herkes önlerden alma kötü vs. diyordu fakat bence 3d filmi en önlerden izlemek çok daha avantajlı, çünkü çoğu sahnede tam 3d'nin nimetleri göz önünden akarken perdenin bitiminde o nasıl desem, yani içine giremedim bir türlü mesela üstteki arkadaşın anlattığı gibi, ne bilim eller vs. sallanıyordu mesela iyi hoş ama alttan kesiliyor ve o hissiyatı veremiyor. Bir daha gidersem eğer en öne oturacağım, perde tam olarak görüş açımda kalırsa 3D daha iyi hissedilir gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Historia'da 3D izledim, süper muhteşem inanılmaz, sanki orada yaşıyormuşum gibi hissettim.. 2. Kez daha izleyeceğim, acaba en iyi nerede izleyebilirim, görüntü ve izleme kalitesi açısından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Astoria'da izledim real 3d ile.Film efsane.Cidden bu adama nekadar ödül varsa vermek lazım. Yanlız bir sorun var.Ben gözlük kullanıyorum normalde.En arkadan aldım sıra haliyle net göremedim perdeyi.Bu yüzden 3d gözlüğünü kendi gözlüğümün üzerine taktım.Çok rahatsız etti. Gözü bozuk arkadaşlara ön sıralardan yer almalarını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Şimdi geldik filmden. Adam yapmış. Başka bişey diyemiyorum henüz. Altyazıya bakan bir insan değilim ama o taraflara gözüm kaydıkça onu oraya cörk diye koyan gerizekalı adamlara nasıl küfür ettim belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 altyazida sorun su galiba, altyaziyi filme entegre etmiyorlar edemiyorlar belki de. Yani gozlugu cikarip bakarsaniz yaziya yazi duzgun ama gozlugu takinca bulanik asdasdsasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Adamlar yapmışı dün dedim ama ben hala başka birşey diyemiyorum.Ev arkadaşıma anlatamadım filmi abi adamlar yapmış demekten başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Adamlar hakkatten yapmış filmi. 167 dk. aralıksız ayıramadım gözlerimi perdeden. Gittim sinemada da ara vermeden gösterdiler filmi. Tek kelime ile muhteşem film herkese tavsiye ederim. Bu arada film'e IMAX Istinye Park'da gittim. Çok fazla teknik aksaklık oldu. Başta alt yazılar çıkmadı sonra ara ara kesildi ve öğrendiğim kadarıyla tüm haftasonu bu sorunlar olmuş diğer seansalarda da. Onun için İstinye Park'daki sinemayı kimseye önermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 DiadanLocke said: altyazida sorun su galiba, altyaziyi filme entegre etmiyorlar edemiyorlar belki de. Yani gozlugu cikarip bakarsaniz yaziya yazi duzgun ama gozlugu takinca bulanik asdasdsasa Teknik olarak yapilamaz birsey degil, hollandada altyazilar da 3d oluyor. Sanki film arkada oynuyormus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Cinebonus da real 3d de alt yazılar 3 boyutlu, gayet güzel. Film şahane. CG için kurulan server render farm ının yaydığı ısının küresel ısınmaya katkısı allah bilir ne kadar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ayın 18 inde başlamıştı dimi gösterimi? 232 milyon$ hasılat olmuş şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Gladmir said: Cinebonus da real 3d de alt yazılar 3 boyutlu, gayet güzel. Film şahane. CG için kurulan server render farm ının yaydığı ısının küresel ısınmaya katkısı allah bilir ne kadar oldu. evet altyazılar bazı yerlerde feci saçmalasa da çoğu yere çok iyi oturmuştu. Mesela iki kişinin karşılıklı konuştuğu bazı amors sahnelerinde alt yazı iki kişinin arasındaymış gibi entegre edilmişti. Çok hoş duruyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 türkçe fontlar 3d olarak yokmuş imax için o yüzden 2d font koymuşlar. istinye park'tan herkes deli şikayet ediyor. real3d ile aralarında çok büyük bir fark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 real3d'de türkçe fontlar gayet vardı, denildiği gibi altyazı da üç boyutluydu. yani ben fazlasıyla memnun kaldım real3d'den ve bundan sonra imax 3d vs. düşünmeyeceğim hiçbir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 evet kesinlikle real3d sorunsuzdu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Bir altyazıdan bu kadar memnun olarak ayrıldığım başka bir film daha hatırlamıyorum. Yazıların arka görntüye karışma problemi yokolmuş havada yüzüyorlardı. Öenmli sahnelerde de tam ilgi çeken bir noktanın üzerine yazıyı denk getirmeyip arada yerini değiştiriyor olmaları da iyi bir düşünceydi. Filmin konusu ilk 5 dakikada tahmin edilbiliyor ama kötü değil. Fakat film bir görsel şölen. Zevkle seyrettim. Real 3d de bulanık felan değildi. Tavsiye de ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ben de real 3d den memnun kaldım gayet iyiydi hiçbi sorun yoktu başım da ağrımadı.. cam gibiydi.. önlerdeydim bide ama hiç sorun olmadı gayet aktı yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mortis said: evet kesinlikle real3d sorunsuzdu . Demek ki sizi dinleyip öyle izlememiş gerekiyormuş bizim de. Ama yine de şahaneydi film, adam son noktayı koymuş gerçekten en azından şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 abi realD ile 3D arasındaki fark nedir. biri 3 boyutlu değil mi. Cahilliğime verin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 RealD'de toruk ekrandan çıkıyormuş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar