Sharkan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 En popüler bilgisayar oyunlarından biri olan World of Warcraft'ta dikkat PİYASAYA çıktığı 2004 yılından beri en çok ilgi gören online bilgisayar oyunu olan ve kullanıcı sayısı 12 milyonu aşan “World of Warcraft”ın yarattığı bağımlılık bilimsel olarak kanıtlandı. İsveç Sağlık Enstitüsü’nün oyunu sıklıkla oynayan 20 bin genç üzerinde yaptığı araştırmada oyunun gençlerin beyninde kokaine eşdeğer bir bağımlılık yarattığı tespit edildi. Hazırlanan raporda oyunun gençleri tamamen esir aldığı, oyuncuların bilgisayar başından kalkmamak için yemek, su, uyku gibi temel ihtiyaçlarını erteledikleri belirtildi. Kasımda bir İsveçli genç, 20 saat boyunca aralıksız “World of Warcraft” oynadığı için hastaneye kaldırılmıştı. Kaynak: Gazete Vatan Yakında wow'da yasa dışı sayılıp, bağımlılar için rehabilitasyon merkezleri açılırsa şaşırmam. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 olayın gerçek hikayesi; isveçli bi bilimadamının lvl 80 human mage charı varmış guildden atılmış üstüne guildden bi kişi bunun acci hacklemiş buda sinirlenmiş böyle bi araştırma sunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 "Bütün gün oynuyorum yok öyle birşey." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 İsveçliymiş abi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 - SWE? + YES - Finns det en annan svensk spelare i denna värld? + Självklart. Alla spelarna är från vårt land. * GUYS SPEAK IN ENGLISH! * removed from group. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 oyun bağımlılığı için klinikler açılmıştı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bende KO dakşi gibi dış m ihraklar haberi bekledim yok b it, taş varmış yan yatırıp seksek oynarken bakıldığında la lallah yazacakmış yok ödediğimiz paralarlda gazze bombalanıyormuş meğersem bildiğin gazete haberiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bağımlılık falan yalan ya, hiç abartmayın 1 haftadır böbrek ağrısı ile yatıyorum gerçekten kokaime eşdeğer bir bağımlılık olsaydı aklıma wow geldiğinde "s erler" demezdim sanırım. baskın çıkacak bir şey başınıza geldi mi wow mow yalan oluyo abartmasın isveçli bilim adamları gitsinler diş macunu diş fırçası falan geliştirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Sharkan said: Kasımda bir İsveçli genç, 20 saat boyunca aralıksız World of Warcraft oynadığı için hastaneye kaldırılmıştı. swe13'ler öyledir normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 20 saat az lan o ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 casual mis baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Bende niye bu kadar sardı diyordum eski madde bağımlısı olmamla alakası varmış hmmm. I <3 swe o ayrı tabi realmım bile orda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 4 senedir oynuyorum bi bağımlılığını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 yazın 21 saat wow oynadıktan sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 İsrail'e yardım ediyormuş wow. LOLOLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Privhunter said: yazın 21 saat wow oynadıktan sonra.. bilinç foto çekecek kadar açık, devam et..devam et bekleme yapma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 az bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Göz bebeği biraz yerinden oynamış gibi ama olsun bi relog yeter. Gogo /rl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Ya isveçli bilim adamları ne kadar boş insanlar la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Ulan 80 lerde falanda metal müzik plakları bağımlılık yaratıyo gençlerin ruh sağlığını bozuyo, tersten çalınca şeytani mesajlar içeriyo vs.. derlerdi sanırım ne popüler olursa bu tarz şeyler söylenicek. Bağımlılık yapıyosa yapıyo, bu olay kişiye bağlı, o kişinin sağlığı bozulcak sa bozulur zaten wow lada bozulur o olmadı başka bişeyle bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 kahvaltıda suratında allah cezanı versin ifadesiyle babamın gazeteyi önüme fırlatıp "bu senin oynadığın oyun değil mi" demesi: priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Ahaha aynısı başıma geldi bugün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Bağımlı olduğumu sanmıyorum ama varsayalım ki bağımlıyım isveçli bilim adamlarını dürten olay nedir? Gidip adam gibi bi şeyler geliştirseler de böyle boş işlerle uğraşmasalar? Bide bunu araştırmak için para alıyodur bu dangozlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 isveçli bilim adamlarını dürten insan saglıgı. sizi niye dürttü esas bu adamlar? isinize bakın. yani oyunun tadını cıkarın. bagımlılık yaptıgının farkında olarak da oynamaya devam edin ama hayattan koparacak kadar etkisinde kalmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar