Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: 28.02.09 - 19.00 - Fenerbahçe - Sivasspor

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

zokarto said:
balon said:
Sivas yensin ne feneri ne galatasarayı ne beşiktaşı hiç umrumda değil.Çaksın şöyle 3 tane , gitsin şampiyon olsun .Gs de zaten fbnin önünde kalır kendi maçını da alıcağını düşünürsek .sorun yok .

olum sivasın ne zararı var sana hey allam ya .fenerbahçeden ne gelirin var senin .
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
Abi konuşuldu mu bilmiyorum msjları okumadım ama Alex 2. sarıdan nasıl atılmaz hayret ettim. Maç 2-0 olduktan sonra ortasahada bi adamın bileğine tabanıyla bir vurdu daha doğrusu tabanını gösterdi adam onun tabanına vurdu. Hakem faulüde verdi ama atamadı korkudan hayret ettim. Ayrıca Fenerbahçe'ye teşekkür ediyorum sivası yendikleri için. Yarın(bugün) gs ve trabzonda puan kaybetse kaymaklı kadayıf valla.

maç hiç 2-0 olmadı ?

zokarto said:
balon said:
Sivas yensin ne feneri ne galatasarayı ne beşiktaşı hiç umrumda değil.Çaksın şöyle 3 tane , gitsin şampiyon olsun .Gs de zaten fbnin önünde kalır kendi maçını da alıcağını düşünürsek .sorun yok .

zokarta back in progress
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi maçına sevinirken onu bile adam gibi yapmayı beceremeyip, ortaya "Gökhan Sabri'den iyi bi kere" diye tartışma konusu atmak ne şimdi? Böyle dengesizler yüzünden forumda bütün FB taraftarına laf geliyor işte. Zamanında dedik PZero'nun FB'lisi bu adam diye, hala kaale alıyorsunuz.

Balon da iyi patlamış, forum genelindeki hali zaten :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...