bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 çarşamba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Lig mühim değil türkiye kupasını kullanarak daha çok dalga geçebiliyoruz fenerlilerle o maçı sivas alsın yeter. Teşekkürler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 En son türkiye kupasını kazandıklarında inönü stadında oynuyorlardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ne koduk ba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Masquerade said: aynen bülent uygunun gs'ye vatan millet sakarya modunda oynatması, fenere gelince paçavra oynatması gibi mi? (:P) paçavra oynıyan 2 defa öne geçti komiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ehehea anlayana canlarım benim. zira kayseri size hep yatıyor ki diyen komik arkadaslar da var. tutup da son mesajımı alıntılamayın. gayet de haketti, yendi dedim fener, okumuyonuz mu napıyorsunuz bilmiyorum. e tabi imam cemaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 cimbom yatıyo sürekli fenere... bi de büyük takım olacak peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 fenerle galatarasayı hakemler kayırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Smoke said: cimbom yatıyo sürekli fenere... bi de büyük takım olacak peh...asfsdgsdf en güzel tespit bu olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 zokarto said: balon said: Sivas yensin ne feneri ne galatasarayı ne beşiktaşı hiç umrumda değil.Çaksın şöyle 3 tane , gitsin şampiyon olsun .Gs de zaten fbnin önünde kalır kendi maçını da alıcağını düşünürsek .sorun yok . olum sivasın ne zararı var sana hey allam ya .fenerbahçeden ne gelirin var senin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 şu mantığıda anlyamıorm ya. ben fbliyesem tabikide fb nin yenmesini isticem neden sivas yensinde şampıyon olsun istiyim ki. fb şampıyon olsun tabikide. ayrıca snn ne gelirin var sivastan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 sivas bu kötü ve galatasaraydan aşağı kalmaz çirkefliğiyle şampiyon olacaksa yıkılsın süper ligler kurulsun meyhaneler arkadaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 suBzer0 said: Abi konuşuldu mu bilmiyorum msjları okumadım ama Alex 2. sarıdan nasıl atılmaz hayret ettim. Maç 2-0 olduktan sonra ortasahada bi adamın bileğine tabanıyla bir vurdu daha doğrusu tabanını gösterdi adam onun tabanına vurdu. Hakem faulüde verdi ama atamadı korkudan hayret ettim. Ayrıca Fenerbahçe'ye teşekkür ediyorum sivası yendikleri için. Yarın(bugün) gs ve trabzonda puan kaybetse kaymaklı kadayıf valla. maç hiç 2-0 olmadı ? zokarto said: balon said: Sivas yensin ne feneri ne galatasarayı ne beşiktaşı hiç umrumda değil.Çaksın şöyle 3 tane , gitsin şampiyon olsun .Gs de zaten fbnin önünde kalır kendi maçını da alıcağını düşünürsek .sorun yok . zokarta back in progress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Kendi maçına sevinirken onu bile adam gibi yapmayı beceremeyip, ortaya "Gökhan Sabri'den iyi bi kere" diye tartışma konusu atmak ne şimdi? Böyle dengesizler yüzünden forumda bütün FB taraftarına laf geliyor işte. Zamanında dedik PZero'nun FB'lisi bu adam diye, hala kaale alıyorsunuz. Balon da iyi patlamış, forum genelindeki hali zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 abi ne bu objektif sempatik taraftar ayakları bi git ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bLackcha0s said: Niye beşiktaş şampiyonluğa oynarken yattı diyebiliyordunuz gs maçı için beşiktaş en son 2003'te oynamıştı şampiyonluğa... (az birşey de 2004 te oynadı ama kısa sürdü) o zamanlar da paticik yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 o zamanlar paticik yoktu derken "site geçici süre kapalıydı" mı demek istedin yoksa "hiç yoktu" mu demek istedin çünkü 2.yi demek istediysen yanıldın, paticik vardı ama geçici olarak kapalımıydı o aralar emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 o aralar kapalıydı. 2005 te açıldı tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar