Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kayseri Kadir Has Stadyumu

Buyse

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

Turkiyenin en iyi kadrosu GS demi abi? :) ne yatırımı harbi, bi anda guclenmemi sagladi? ne kadar borcu var gs nin?

Evet abi Türkiye'nin en iyi kadrosu GS'de şu anda? Sence kimde FB'de mi? Yapma etme yani. Kadro olarak bakarsak (kağıt üstünde tabii) açık farkla GS'de kadro üstünlüğü Türkiye'de.
Sosyal ağlarda paylaş

stadı federasyon yaptı falan diye sallamayın rahmetli Kadir Has yaptı stadyumu. adından da bi çağrışım yapamamış olmanız ne acı.

bitmez bu stad yok yapamazlar diyenlere de kapak olsun. yıldırım demirören de otursun hüngür hüngür ağlasın bu saatten sonra.

kayseri maçını izliycem önümüzdeki hafta kesinlikle. fenere 4-5 sallasalar da kendimize gelsek.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:
Rewendor said:
Adnan Polat'ın nesi boş? Adam borç batağındaki antrenörsüz takımı aldı şampiyon yaptı, üzerine Türkiye'nin en iyi kadrosunu kurdu, yıldız oyuncular kattı? Milyonlarca dolarlık yatırım yapılarak maddi güçlenmeyi sağladı

Turkiyenin en iyi kadrosu GS demi abi? :) ne yatırımı harbi, bi anda guclenmemi sagladi? ne kadar borcu var gs nin?

bizde değilde fenerde mi? lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
Zegna said:
Rewendor said:
Adnan Polat'ın nesi boş? Adam borç batağındaki antrenörsüz takımı aldı şampiyon yaptı, üzerine Türkiye'nin en iyi kadrosunu kurdu, yıldız oyuncular kattı? Milyonlarca dolarlık yatırım yapılarak maddi güçlenmeyi sağladı

klasik gsli komplexi gg
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:
Khelben said:
Zegna said:
Rewendor said:

klasik gsli komplexi gg

abi ciddi ciddi sizin kadronuzun daha iyi olduğuna inanıyosan bişey diyemem yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şu konuyu bile FB-GS tartışmasına çektiğiniz için ayrıca tebrik ediyorum ama ayarsız renkdaşlarımın sözlerini görünce fikrimi belirtmeden geçemedim; Türkiye'de kağıt üstünde en iyi kadronun GS'de olduğunu kabul etmeyen adamla futbol falan konuşulmaz, kahvede okey oynanır belki :p
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
catlikethiief said:
Khelben said:
Zegna said:
Rewendor said:

klasik gsli komplexi gg

abi ciddi ciddi sizin kadronuzun daha iyi olduğuna inanıyosan bişey diyemem yani :)

fenerle ilgili bişey söylemedim işte komplex dediğim olay bu herhangi bi gsli herhangi bi olayda kendi takımını fenerle kıyaslıyor direk .
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:

fenerle ilgili bişey söylemedim işte komplex dediğim olay bu herhangi bi gsli herhangi bi olayda kendi takımını fenerle kıyaslıyor direk .

evet şimdi hepsini okudum ben fenerbahçeninki bizden iyi diyen birine cevap vermişim gibi olmuş, haklısın :) ama zegna nın fenerli oluşu ve kadroyu başka kıyaslayacak takım olmaması mantığıyla düşünürsek, gizli özne fenerbahçe olmuş biraz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...