DoruK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 açılışı fener yapsın bizde yenelim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Zegna said: Turkiyenin en iyi kadrosu GS demi abi? :) ne yatırımı harbi, bi anda guclenmemi sagladi? ne kadar borcu var gs nin? Evet abi Türkiye'nin en iyi kadrosu GS'de şu anda? Sence kimde FB'de mi? Yapma etme yani. Kadro olarak bakarsak (kağıt üstünde tabii) açık farkla GS'de kadro üstünlüğü Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 saraçoğlu gibi gözüküyo ilk fotolar , beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Zegna said: Turkiyenin en iyi kadrosu GS demi abi? :) ne yatırımı harbi, bi anda guclenmemi sagladi? ne kadar borcu var gs nin? Nasıl ki geçen sene en iyi kadro fb'de ise bu sene de en iyi kadro gs'de. Ha futbolunu, oyununu söylersin o ayrı ama kagıt üzerinde gs'nin kadrosu bariz en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yeni stadda skorbordu denerken ortaya çıkmış bu. resmen kaşınıyorlar yahu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Kayseri gol yemez iyi de kayserinin ben daha 3 gol attğıın görmedm bu sene :D adamların maçları hep alt bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 stadı federasyon yaptı falan diye sallamayın rahmetli Kadir Has yaptı stadyumu. adından da bi çağrışım yapamamış olmanız ne acı. bitmez bu stad yok yapamazlar diyenlere de kapak olsun. yıldırım demirören de otursun hüngür hüngür ağlasın bu saatten sonra. kayseri maçını izliycem önümüzdeki hafta kesinlikle. fenere 4-5 sallasalar da kendimize gelsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 stad mükemmel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Zegna said: Rewendor said: Adnan Polat'ın nesi boş? Adam borç batağındaki antrenörsüz takımı aldı şampiyon yaptı, üzerine Türkiye'nin en iyi kadrosunu kurdu, yıldız oyuncular kattı? Milyonlarca dolarlık yatırım yapılarak maddi güçlenmeyi sağladı Turkiyenin en iyi kadrosu GS demi abi? :) ne yatırımı harbi, bi anda guclenmemi sagladi? ne kadar borcu var gs nin? bizde değilde fenerde mi? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 galatasaray türkiyenin en çok borcu olan takımı şu anda. 150 trilyon borcu var gs nin. bjk 100 trilyon feneri bilmiyorum. umrumda da değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Khelben said: Zegna said: Rewendor said: Adnan Polat'ın nesi boş? Adam borç batağındaki antrenörsüz takımı aldı şampiyon yaptı, üzerine Türkiye'nin en iyi kadrosunu kurdu, yıldız oyuncular kattı? Milyonlarca dolarlık yatırım yapılarak maddi güçlenmeyi sağladı Turkiyenin en iyi kadrosu GS demi abi? :) ne yatırımı harbi, bi anda guclenmemi sagladi? ne kadar borcu var gs nin? bizde değilde fenerde mi? lol. klasik gsli komplexi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Dartanian said: Kayseri gol yemez iyi de kayserinin ben daha 3 gol attğıın görmedm bu sene :D adamların maçları hep alt bitiyo Fener'i 4'e yatırdılar,unuttun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 forumda eşit haklar istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 catlikethiief said: Khelben said: Zegna said: Rewendor said: Adnan Polat'ın nesi boş? Adam borç batağındaki antrenörsüz takımı aldı şampiyon yaptı, üzerine Türkiye'nin en iyi kadrosunu kurdu, yıldız oyuncular kattı? Milyonlarca dolarlık yatırım yapılarak maddi güçlenmeyi sağladı Turkiyenin en iyi kadrosu GS demi abi? :) ne yatırımı harbi, bi anda guclenmemi sagladi? ne kadar borcu var gs nin? bizde değilde fenerde mi? lol. klasik gsli komplexi gg abi ciddi ciddi sizin kadronuzun daha iyi olduğuna inanıyosan bişey diyemem yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Şu konuyu bile FB-GS tartışmasına çektiğiniz için ayrıca tebrik ediyorum ama ayarsız renkdaşlarımın sözlerini görünce fikrimi belirtmeden geçemedim; Türkiye'de kağıt üstünde en iyi kadronun GS'de olduğunu kabul etmeyen adamla futbol falan konuşulmaz, kahvede okey oynanır belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 abi ağzımdan fenerbahçenin f si çıkmadı helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Khelben said: catlikethiief said: Khelben said: Zegna said: Rewendor said: Adnan Polat'ın nesi boş? Adam borç batağındaki antrenörsüz takımı aldı şampiyon yaptı, üzerine Türkiye'nin en iyi kadrosunu kurdu, yıldız oyuncular kattı? Milyonlarca dolarlık yatırım yapılarak maddi güçlenmeyi sağladı Turkiyenin en iyi kadrosu GS demi abi? :) ne yatırımı harbi, bi anda guclenmemi sagladi? ne kadar borcu var gs nin? bizde değilde fenerde mi? lol. klasik gsli komplexi gg abi ciddi ciddi sizin kadronuzun daha iyi olduğuna inanıyosan bişey diyemem yani :) fenerle ilgili bişey söylemedim işte komplex dediğim olay bu herhangi bi gsli herhangi bi olayda kendi takımını fenerle kıyaslıyor direk . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 abi piramit yok kayseride :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 catlikethiief said: fenerle ilgili bişey söylemedim işte komplex dediğim olay bu herhangi bi gsli herhangi bi olayda kendi takımını fenerle kıyaslıyor direk . evet şimdi hepsini okudum ben fenerbahçeninki bizden iyi diyen birine cevap vermişim gibi olmuş, haklısın :) ama zegna nın fenerli oluşu ve kadroyu başka kıyaslayacak takım olmaması mantığıyla düşünürsek, gizli özne fenerbahçe olmuş biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Hagi > Kayseri Kadir Has Stadyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yöneticiliği öğretmeye falan çalışmadım. sadece yaptığın bir yönetici oalrak yanlış bence. katılıp katılmaman da benim dediğimin yanlış olduğunu göstermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Kayseri Stadı'nın yan tribün üstlerden sahanın bir kısmının gözükmediğine dair bir şeyler okumuştum. Bilemiyorum, stadın açılıp denenmesini beklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar