adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ah su cumalar olmasa ne yapardik ki kiymeti bilmek gerekir. 1:20pm - Comment - Like TANZANYADAKI KENYADAKI GONUL DOSTLARIMIZA SEVGILER. 5:16pm - Comment - Like Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 :,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 komik mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ben kendime açtım topici güldümde bayaa emeğede saygı gösterdim + rep bile verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 okulunuzun yanında bi cami varsa (uhal mesela) cuma namazına diye kaçıp cafeye akabilirsiniz. evet cumaları güzeldir. seagle bol bol kaç o okuldan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 SDJKJSKD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 lisedeyken cuma ya gitcez diye hocalardan izin alır dersten erken çıkardık,sonra counter a giderdik.ne günlerdi tey tey..tabii sonra vicdan azabı çekerdim cumaya gitmyrm die,şimdilerde kaçırmaz oldum yaşlanıyorum artık bi ayağım çukurda :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 oha cuma ya gidiyor şeriatçı! (bknz: günümüz goygoycuları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 cumaya gitmenin bi faydası varmı.alkol uyuşturucu zina adam öldürme dolandırılık yapıp cumaya gidiyolarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ahh o cumlar ahh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 bugün cumaya gittim lan !11 yarım metrekare alanda namaz kıldım :D belki okadar bile yoktu yinede böyle bi rahatladım böyle bi güzel oldu.. sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar