D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 2. expansion üzerinde çalışıyorlarmış bu arada bi interview da söyledi ama tarih felan yok tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Haha adamlar "patcheleme" kavramini yikip "EXP'leme" kavrami getiricek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Forumlardan said: Last time the devs were quiet for this long we got treated to a massive game expansion (for free non-the-less). I wonder what they have in store this time. One thing I heard from a reliable inside source is that they are seriously overhauling the character animations to bring them up to the top notch quality of the world/terrain graphics. Also vastly improved character models. Its looking like the 2nd expansion will have: -melee diversification -archery diversification -vastly improved animations -vastly improved character models -improved city defenses (ones that don't destroy the city they were supposed to protect -improvements to the weather system -village enhancements -furniture making (new craft profession) -various other enhancements to existing game features / mechanics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 said: -furniture making (new craft profession) Sandalyelere fln. oturma varmı oyunda peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Su an bildigim kadariyla animasyon olarak yok. Zannetmiyorum yapilmasi zor bir sey olsun. Buyuk ihtimal furniture ile eklenicektir. Bir suru karakter animasyonunun eklenicegi de soylenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 abi patch işte adamlar expansion dio die expansion mı olur major patch sadece. umarım şu yeni patch de gelir en kısa zamanda da adam olur oyun iice . çünkü bişeyler var ortada ama hala oturumamış çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bide bu house ların npc lerden alınacağı bahsi vardı noldu o olaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Evlere NPC koyma olayi yakinda gelicek gibime geliyor. Beni uzen ise skill cap namina hicbir gelisme, haber yok. Dogrusu gecen seferde exp'den hicbir sey beklemiyoduk, hic kimsenin en ufak bir fikri yokken herifler cat diye housing ekledi, belli olmaz. Oyun su an eskiye gore cok daha oturmus durumda bence, tek eskigi skill cap ve skill gain increase. Geriye kalanlar ufak ufak polishlemeler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 abi o senin dediğin olursa,diğer lvl bazlı oyunlardan bir farkı kalmazki,oyun lvl bazlı oyunlarda end game raid dungeon v.s ye hitap etmiyor,oyun içinde sürekli gelişme grafiği çizmek için,full kasmayı zorunlu kılıyor,ha macro yapmazsan 5 sene sürer belki burda 1 charı her yönden fullemek,bence adamların amacı da bu,dikkat ediyosan macro yapanlara falan da baskı uygulamaya başladılar,bilmiyorum hatalı bilmiyorum doğru,ama en baştan sıkmaları lazımdı bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Skill cap konulmasi oyunun hicbir mekanigini bozmaz. Bunun yaninda pvp'i arttirir, oyunu kolaylastirir, crafter insanlarin ilk defa para kazanmasini saglar, oyuncu sayisinda artisa neden olur. Skill cap'ten kast edilen UO'daki gibi hard cap olarak anilan "skill cap : 800" 8 tane 100 skillin oldu mu daha fazla skill alamiyorsun degil. Soft cap getirilmesi gerekiliyor. Ne kadar cok skill arttirirsan, skillerin artma hizi o kadar dusuyor, ve bunun yaninda kullanilmayan skiller dusuyor. Bu da demek oluyor ki yeni baslayan bir kisi cok hizli gelisip, digerlerini yakalama firsati bulucakken, aylardir macrolayan insanlar "kullandiklari" disindaki skilleri yavas yavas kaybedicekler ve ayni anda hem gatherer/crafter, hem pvp'er olamiycaklar. Tabii bu sistemde DFO'nun temel yapilarindan biriyle carpisiyor. Bu da 1 account = 1 karakter mantigi. Pvp'e yonelik skilleri kasanlar asla craft kasamiycak ve 1 account 1 karakter mantigindan dolayi "crafter" karakterlerde acamiycaklardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 o zaman kötüymüş bak bunu bilmiyordum işte,yani craftersen crafterlikla pvp yi bir arada götürememe olayı kötüymüş:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Böyle bir olay yok zaten, bingildak eklenmesini istiyor.. Ha yanlış sanıyor yanlız birçok insan hiç skill kaybetmeden herşeyi tutucak rahatlıkla. Günde 2 tane balta salla skillini kullanmış sayılırsın sonuçta, offlineken skill kaybetmiyosun lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 her halukarda ikisinde de dengesizlik var işte,onu bilmediği anlattımda,iki ucu b... değnek o zaman lvl bazlı oyunlar oynıya oynıya,beynimizmi sulandı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Su anki sisteminden daha iyi olucagi kesin. En azindan insanlar extra efor sarf etmek zorunda kalicak eger butun skilleri tutmak istiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 o değilde benim hayalim bu oyunla alakalı,bir ah sisteminin v.s olması süper olur kanımca :p en azından trade kanalla uğraşmayız zaten 50 tane bela başımızda:S edit:çokmu şey istedim acaba ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 geri döndüm hehe meğer sadece güç kaynağım yanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 hoşgeldin,biz human ve dwarf olarak 8 kişi hammer time clanında takılıyoruz,yardım lazım olursa buralardayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sizin oralarda alfarlar kabul görür mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 evet kabul görüyor:D sen clans kısmından yap başvurunu geldiğinde yardımcı oluruz nickim altta gördüğün gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 SD'ye bi başvuru yaptım onun sonuçlanmasını bekliyorum, ondan sonra hayhay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 türk olarak 10 kişi olduk,bu gece bir arkadaş daha geliyor hammer time a bakalım hayırlısı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Phyxantar said: SD'ye bi başvuru yaptım onun sonuçlanmasını bekliyorum, ondan sonra hayhay Sizin başvurular aslında sonuçlandı ama clan lideri üniden mezunmu oluyor nedir bişiler var foruma giremiyor bi süredir o yüzden forumdan cevap gelmiyor.İnşallah yakında gelir,gelmezse ben diğer liderlerle konuşacağım zaten. Sanırım alındınız ama %100 emin olamam tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Wall of force > flames of vengence > sacred missile kombosu 5 saniyede dummy i 100% hpden 40% a indiriyor :p Wall of Force'la tuttugumda su komboyu iki kisi yapsak sag cikicak adam yok ustune full plate falan olmadan... Solo baydim felaket... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Sen %99.9 alındın da forum access vermeden oyundan almak istemiyorlar sanırım. Diğer arkadaşı bilmiyorum da senle ilgili herkes okay demiş diye duydum bir lider arkadaşdan. Clan lideri gelmedende forum access i verilmiyor diğer liderlerde admin access yok foruma.(Birinde varda o DF takılmıyo) Wall of Force ezer zaten adamı bırakmıyor valla :D Bu arad spellchantteki AoE heal surgingde hiç fark yaratmıyor yani alırsan 75 de dur kasma olayını arkadaş surgeledide ağlıyodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Hmm, 5.5'den 11.0'a cikiyor dediler bana ticki? Bu arada wall of force surge'u nasilmis sorsana bi :) 87 oldu.. Bi de sende wall of fire var miydi? Baslangic damage'i ne biliyor musun? Seal of Vengeance onden 3.5x8 olarak basladi, arkadan 5x8. 25'e getirdim 4.2x8, arkadan test etmedim ama 6-6.5x8 olsa gerek. compare contrast yapmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar