bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 haha iyiymis.. yalniz applicationlari niye bu kadar yavastan anladiklarini anlamis degilim, bugune kadar ilk defa bir mmorpg'de bu kadar application'a yanit icin bekliyorum.. Bu arada ilginc baska bir sey geldi basima. Sabah ise giderken 9'da macroya biraktim, su an eve geldim. 2 karakterde olmus. Karakterlerin journallara bakiyorum, olduren kimse gorunmuyor.. Ki karakterlerden birini shield olarak kullaniyodum, full scale/plate/shield vardi. Yani sehirde dalip kesilicek halde degildi.. Acaba GM'ler mi kill cekiyor macrodakilere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bilmem, journalda yazması lazım GM kill çekmez. Application süreci yavaş ve nedenini bilmiyorum malum lider değilim onların foruma accessim yok. Ancak tahminen official forum postların taranıyordur, friendlistinde biri varsa taranıyordur, birkaç düşman allianceın ipleri(spy <3) vardı en son bizde onlar taranıyordur eh bide liderlerin discussion(her lider her gün giremeyebilir foruma sonuçta) ı vs derken alır baya zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 clan şehirlerinde o kadar adam macroluyo,bizde de var ama kimse gm muhabbeti etmiyo,sadece bir kere bana heal skillini kasarken macro yaparken dikkat et diye biri tell attı ondan beri tırstım yapmıyorum asdasddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Sen hangi clan/alliance dasın bu aralar superwiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bunu söyliyemem çok gizli ahahaha 007 takılıyoruz bu aralar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 dımdım dım dım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 NPC sehrinde* macroladigim hergun daha fazla reg kaybediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 arkadaslar oyundaki isimleriniz neler? friend list die bişi var sanırım oraya ekliyim sizleri 2 gün önce bi dwarf açtım hala starter şehrinde ara ara goblin kesip ara ara gather yapiorum skiller haliyle rezalet biraz para biriktip bowyer alıp archery kasicam heralde Karght Grimthrone - Dwarf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Son sayfalara bakarsan herkesin ismi orda yaziyor Ayrica maghnir - cuce sehrinde Black soyadli 7 turk daha yasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Haha demin GM gelip wolfbane'i bir saatligine banladi. Dominus'la mesaj attim 15 saniye sonra afk degilim diye. Adam bildigin benimle tartisti, ve argumani su; "Ben geldigimde AFK'din". Peki tuvalete gidemiycek miyim diyorum, yanit veremiyor. Saka gibi ya. AFK olmadigini kanitliyorsun, adam sirf hatali oldugunu kabul edip, yaptigini bozmamak icin cocuk cocuk konustu yanit falan veremedi. Defol git dedim kapattim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Şaka gibi. Açtımı banı? Edit: 3. de 24 saat ban yiyomuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Hayir acmadi. Yanit verememeye falan basladi. Kilitlendi herif. This is bullshit, just piss off yazdim gectim. Denizin ortasinda macroya biraktim bakalim ne olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Oh, sonunda ya. Ilk defa uyandigimda karakter hayattaydi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Benim target disconnect olmuş 1.5k mandrakening 500 ü yalan olmuş :( 90 oldu Earth neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 72 yaptim bende SC'i. Bugun ogrenicem gibi arcane'i. Dun 1700'ser bone ve mandrake, araliksiz kasmis :) Bugun yine ayni taktikle birakiyorum bakalim gg olucak miyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Şu applicationa SC 72 oldu bugün Arcane almaya çalışıcam diye yeni bi post at diyorum dinle beni dinleeeeee :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Yssamdaki holdingleri satılığa çıkardık bu arada :) Official forumda thread var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Oh, 75 olmus SC. Denizde macro birakmak ftw.. Ne GM, ne player. 3 gunde 6k reg harcadim, gelen giden yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bi gün köpekbalığı gelip öldürücek görücem sabah burda mesajı: "Hacım shark kesti diyor bu ne leeeee" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bu bir holywood story'si :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 allah belasını versin böyle kaderin ya. dün gece burdaki trafo patlamış sonra gitmiş benim anakart yanmış eheheheheheh eheheheheheheh hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Ouch.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 oyun ne durumda şu aralar patch match falan olacak mı yoksa ses çıkmıo mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Hic ses yok. Sanirsam onumuzdeki hafta sisman bir patch bizi bekliyor olucaktir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar