D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bingildak said: Cok merak ediyorum, ne zaman gunun tam ortasindaki maintenance i kaldiricaklar.. Kufur gibi ya. Kalkmaz bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 size yarım saat müsaade sosyal hayatınızı halledin geri kalan 23,5 saat benimsin diyo oyun işte:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 sabah 6 iyidir :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ahahaha abi istediğin blizzard köftesi oda aventurine lokantasında yok:D:DD::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Dark bu arada bu rank 80 stafflar icin gereken corpseflesh hangi mobtan skinleniyor hicbi fikrin var mi? Ariyorum kac tane database gezdim saka gibi yok hicbir bilgi. Herhangi bir rank 80 staff materyali de olur. Farmlamam gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bu arada bugün bizim mekana saldıracaklarmış bizde sefil bilo muhabbeti yapıyoruz ventte dağlara çıkmayı düşünüyoruz eşkiya olacağız,deve kervanı falan soymayı düşünüyoruz aahhh ah dağların soğuğuda yaman olii hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Hooded One adlı mobdan skinleniyor ve ben şahsen hiç kesmedim yada görmedim :P Mainlandin en ortasında biryerlerde var ama bildiğim kadarıyla.Bende 2 tane corpsecall var staff onların corpseflesh leride satın aldıydım. Genelde Darkscepter denen staffı kullanıyorum, rank hatırlamıyorumda 0.78 felan dmg modifier ı var ve çok kolay yapılışı. Benim bankamda 20 tane vardır bi 50 tanede yapcak malzeme vardır :P Edit: Fakir adamın Corpsecall u diyorum ben ona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 superwiz said: bu arada bugün bizim mekana saldıracaklarmış bizde sefil bilo muhabbeti yapıyoruz ventte dağlara çıkmayı düşünüyoruz eşkiya olacağız,deve kervanı falan soymayı düşünüyoruz aahhh ah dağların soğuğuda yaman olii hahahaha Videoyu açamıyorum burda ne var videoda? :P Edit: Sizin mekan nere lo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bende darkscepter'a gidicem bu gidisle. Farmladigim moblar dark taint midir nedir, ondan dusuruyor. Bankada 500'e yakin oldu. Baya staff cikar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Euhe benden çok var onlarla 100 tane felan yaparsın heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=6Ffmri2liFU&fmt=22 ohannes. mercs? sasirdik mi? hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Death alliance ının 2 tane Ship of the line ı vardı ki toplam 800 module ediyor bu bide 2 ay önceydi. Mercs 1 tane Man o War yaptı 1k module 2 ay sonra :) Tabiki exploited goldla o ayrı... Superwiz olm naptınız bu akşam saldırcaklarmış diosun yenilgiyi kabul etmiş gibi dağa çıkıcaz felan? Benim bildiğim sen sonuna kadar savunursun hangi şehirse artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 abi işin açıklamasını yapayım kendi açımdan,darkfall da bloodwall muhabbeti harici macro olayına v.s ye kesinlikle karşıyım ben,ha kasılmıyor abi mecburi olayını da bırakın,isteyen istediği gibi kasıyor,dün sabahdan başladım ciddi ciddi 3 tane silahı 40 a yaklaştırdım,oyundan macroyla v.s yle nasıl zevk alınıyor anlıyamıyorum,inanın zamanında biz de yaptık ama oyun zevkini 0 a indiriyor,bide dark koyduğum video sefil bilo filmindeki dağa çıkma sahnesi,ama alliance la alakalı söyliyebileceğim şey,clan harici alliance beni pek ırgalamıyor,savunmuyorum,ama herifler iyi diye düşünüyorum sadece cidden,çünkü şöyle düşün sırf bizim clan ın leaderi 10 kere belki girişteki 4 kişiyle teke tek kapıştı,en son adam kalana kadar 5-6 kere öldü ve aynı setleri üstüne teker teker geçirip geri gitti,bazı zombiler var 24 saat online herifler,öyle manyaklar var şu anda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Sen bi elemental magic e gelde anla bakalım macro lazımmı değilmi 8 saat macroda char 2.0 skill geliyo macrosuz kastığımı düşünemiorum.(şu anda arada macro arada elle kasıyorum ama ağırlıklı macro) Gerçi sen elemental magic e zor gelirsin macro kullanmadan greater magic vs kolay gele yani :) Ayrıca macro bana oyunu oynama imkanı veriyor niye macro kullanmayayım? Gece uyurken macrolarsan sabah büyü kascağına gider pvp yaparsın gider pve yaparsın kafana göre takılırsın ama oturup 8 saat elle spell atmazsın bi bloodwalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 orda farklı düşünüyoruz,3 ayda senin kastığın skilleri 1 senede kasma imkanım olursa tereddüt etmemki,yani elimden kaçmıyor oyun,ayrıca bu oyunda pvp dışında alternatiflerinde var mesela crafting gibi:) bowyer 30 oldu 50 olduktan sonra kendime bow v.s de yaparsam rahat ederim iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bu hafta sonu sizin görmediğim son şehrinize gelmek istiyorum :P Adını bilmiyorumda en batıdaki olması lazım Apautana geldim, Catlayı da biliyorum oyunda görmediğim son birkaç şehirden biri kaldı sizin son şehir :P Kaybetmeyin la orayı gelip harvester kesecem! Ben PvP için oynuyorum bunu craft için değil ondan bana macro şart :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 evet olabilir,haklısın sende kendi görüşüne göre,ama ben bu oyunun meslek sistemine hasta oldum :D daha weapon skillerini 30 lamadan toplama ve bowyeri 30 ladım,seni apautan a da bekliyoruz eueheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 sen bana spylık yap ben apautana geleyim :P Başka türlü apautan ölüm tuzağı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 olur ama dokunmıcan bana ve phyx antar a ayrıntıları ve parayı özelde konuşuruz muahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 fiyatını yolla bakam B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 yok şaka yapıyorum ya casusluk falan yapamam,para konusunda da rahatladık biraz ,bundan sonra alliance harici kimse ye casusluk yapmam,zaten 2.accountuda aldım,ingilizcem az değilmiş baya baya konuşuorum milletle ventte,2.accountla da clan masterla casusluğa gidecez bir aliance ben diğeri o gidecek sanırım,da ben seninkine gelmem direkt tanırsın sesimden muhuhauha zaten türküm demicem,ürdünlü yada dubaili v.s gibi:p,şu anda full clan a çalışıyoruz kale yapma v.s için,baya resource topladık ve nerde olduğunu söylesem direkt patlatırsınız tabii:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 IRON ı siegeledik Apautanı aldık hayırlı olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Bu arada Exilium'dan ayrildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ahahaha apautanı aldınızmı,hadi hayırlı olsun,ben çıktım zaten ordan,uğraşamam 3 tane dötü yolukla,cinnet aşamasına getirdiler beni zaten,şimdi iyi bir clan bulup yola devam etmem lazım,yada bir oluşuma gitmem lazım böyle olmayacak kimse ilgilenmiyo diye dünya kadar adam oyuna grip oyunu bırakıyo 2 gün sonra,gücüme gidiyo buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Biz bingildakla birçok kişiye yardım ettik, ediyoruzda. Ben yardım ettiğim 4-5 kişinin oyunu bıraktığını gördükden sonra pek yormamaya çalışıyorum kendimi, yardımda bir yere kadar... Halende yardım etmeye çalışıyoruz bizimle temasa geçenlere. NA serverındaki adama bile yardım ettim daha ne istiyosun? Elinizden mi tutayım yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar