Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 mail atın diyo galiba anladıgım kadarıyla key icin dogrumu anlamısım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 said: which is forthcoming in Europe via GOA. HON kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yeter lan dotayı sömürdüğünüz yaratıcılık yoksunu insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 toggie said: abi bunu oynamadım da video ve ssleri hic sevmedim. hon ezer gecer yani. beni de hiç çekmedi o trailer ya, hatta git git dedi, ittirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 cb invite gelmiş biraz da burda ezeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 HoN mu LoL mu deseler, hiç düşünmeden LoL derim. hatta hon diyenlerede bi güzel ROFL derim. berbat bir oyun hon, tabi zevkler ve renkler vs. vs. neyse; İlk olarak ........ oynun daha "betada" olduğunu göreceksiniz. Artı olarak oyun "Dota" mantığında pek işlemiyor. -Abi işte 2 tane düşman taraf var, creepler herolar falan, kule sistemleri... dota lan bu! İlk önce derin bir nefes alıp şu düşünceden kendinizi arındırın. Bak adamlar ne yapmışlar, level sistemi koymuşlar, talent sistemi var üstüne rune sistemi var ki gelicek olan muhtemelen bir sürü daha yenilik olacak. + olarak leaverlar için geliştirdikleride güzel bir sistem var. Misal internetiniz bi anlık koptu "haydeee tüh" demek yok artık, oyunu tekrardan açtığınızda sizi bekleyen bir "reconnect" tuşu var ve oyun bitmeden başka bir oyuna giremiyorsunuz. İlla ki o oyuna gireceksiniz. Üstüne ability power gibi sonunda magelerin late gamede bile birşeye benzeyebildiği olay eklemişler. Spell damagelerini arttırıyor. Grafikleri ise gayet hoş ve güzel, özel ncler var mesela oyunda, onları kestiğiniz bufflar kazanıyorsunuz. Her heronun kendine özel bir pasif skill i var. oldukça geniş bir oyun. yalnız oyunu dota mantığında oynarsanız ezilme şansınız çok yüksek, daha taktiksel diyebilirim. edit: Bu arada summoner nick: StyJie , oyun içersinde pm atarsanız birlikte oyun oynayabiliriz hatta sorularınızı cevaplayabilirim. edit: mesaj atmadan önce kuralları okursanız ortaya hakaret babında ifadelerin yasak olduğunu göreceksiniz. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Masteis said: İlk olarak .......... oynun daha "betada" olduğunu göreceksiniz. Masteis said: berbat bir oyun hon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 L20 Summoner var, Gangren ama bir süredir oynamıyorum. Ekleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Umarım beta olduğu için böyledir yoksa hon un yanında yalan kalır bu oyun. En büyük eksisi girişteki ekranlar vb. çok kötü. İlk takım toplanma ekranına girince mIRC chat kanalına felan mı geldik dedim. İnsan biraz özenirde iki güzel grafik yapar menü yapar. Rating sistemi hona göre daha iyi geldi bana. Oyunu Dota gibi yavaş akan bir oyun yapmışlar, herolar yine o hantallıkla hareket ediyor. HoN gibi akmıyor oyun. İyi kötü diyemiycem buna herkesin kendi seçimi. Ben açıkcası dotayı canım sıkıldığında bi giriyim iki stres atıyım diye oynuyorum, çoğu arkadaşımda öyle oluyor. Rune sistemiydi summoner sistemiydi demek çok oynayan ezecek demek. Bu yönden bence tutmayabilir oyun- en azından dotacıları çekmez yeni bir kitle oluşturabilir elbet- dediğim gibi dotayı oynayan çoğu arkadaşım sık sık oynasalarda bir wow ayarında oyun olarak görmeyen adamlar dotayı. Oyun için chat ekranı felan felaket. Menüleri dediğim gibi hiç beğenmedim. Bazı basit şeyleri hala bulamadım - tp yi mesela. Deny yapmayı beceremedim bilmiyorum var mı oyunda. Gizlenmeyi sağlayan çalı olayını beğenmedim. Herolara denge çok lazım. Level 15 ken level 11 ini kesemediğim herolar var. Recipe olayları kötü karışık. HoN dada başta kafam karışmıştı ama alışmıştım, bunda upuzun bir liste var. Akılda kalmıyor daha düzgün menüler lazım yine. diyeceğim odur ki üzerine daha çok emek lazım yoksa dotacılar hona akar, bu oyununda yapımcılarına sıfırdan kitle kurma zorunluluğu gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 interface rezalet zaten şimdilik bunu betaya bağlarsak geriye oyun dinamigi runedür talent treedir falan kalıyor. 2,3 oyun attım ama ne bilim ya oyun beni çekmedi diye bilirim, ki bunun betadan kaynaklan hiç bi sorunla alakası yok. chat sistemidir, interfacedir illaki düzelir de oyunun geri kalanı da pek iç açıcı degil gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Masteis said: HoN mu LoL mu deseler, hiç düşünmeden LoL derim. hatta hon diyenlerede bi güzel ROFL derim. berbat bir oyun hon [/i] bizde sana bi ya rly çekeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Chat sistemi, interface, en son yama ile güncellendi, daha beterdi. Beta olduğunu unutmamak lazım, sık sık güncelliyorlar, yeni herolar, vs. ekleniyor. Deny şu anda yok, eklenmiyeceğe benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vku Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 hon'da not alma imkanı var, orda da vardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Teleport olayı ekstra skillerle geliyormuş bugün farkettim. Bazı ezici herolar var oyunda yeni girenlere tavsiyem Teemo alsınlar. Bugün level 5 summonerımla karşısı full level 30 olan adamlara karşı 19/0 oynadım teemo ile. Abartı şekilde op olmuş poison dart skiline nerf şart. (Vurduktan sonra 5 saniye boyunca -30 vuruyor, mana istemiyor pasif , her vuruşlada vuruyor) Karşı takıma geldiğindede ne yaptıysak kesemedim teemo yu. Bunları hızlıca düzeltirlerse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Çok dengesiz herolar var evet, Teemo bunlardan sadece birisi. Summonerların level atlaması ve mastery tree/rune seçimi ile kişiselleştirilebilmesi bence + bir özellik. Runeların ilerleyen dönemlerde puan ile alınacak olması ve diğer runelar ile birleştirilerek, farklı runeların çıkması da güzel. LoL, Dota'ya biraz farklılık getirmiş. Beta'da olduğunu unutmadan oynamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Ne oldu bu LoL , bir gelişme var mı ? Facebookda gördüm reklamını ama halen daha beta falan galiba. Varmı oynayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 hon varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bilmediğim bi oyun hakkında yorum yapmak istemem, strateji oyunlarında grafikleri de pek takmam, ama hon yetiyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 valla yeni bir şey deniyorlar ama nekadar tutucak bilmiyorum. HoN çok iyi zamanda ortaya çıktı açıkcası çok fazla oyuncu çekti ve hala çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 oynayan az değil şu an bile. denediğim kadarıyla türevlerinden çok daha eğlenceli olduğunu söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Dota gibi değil sevemedim ben pek, HoN ezer bence ki şuan ki durum onu gösteriyor. 55k online gördüm HoN 'u bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Hon gayet güzel bir oyun =) scriptleri çok kullanışlı ve sarıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Yüklüyorum LoLü şimdi. Oynayınca yazıcam nasıl olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 LoL facia gorundu bana FYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar