bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 iX( .(tu) peki buna ne demeli? ya da bu i(:D (tu) (td) i8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 allahın işi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ODTUde görürdük sağda solda parkalı tipleri ama umursamazdık. Onlar bize bulaşmaz biz onlara bulaşmazdık. Sonra bıyıklılar türedi gene bize bulaşmadılar biz onlara bulaşmadık. Aralarında kavga ederlerdi. sonra hep beraber BESTte king oynardık poker oynardık. Kalabalık olmadılar mı hepsi iyi coçuklar ama işte kalabalık oldumu grup psikolojisi canavara dönüşebiliyorlar. Haa hepsi mezun olduğu gün ne ideolojisi kaldı ne bıyık kaldı o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Boşuna deli-kanlı dememişler. Liseden üniversiteye ayak atınca ne yapacaklarını şaşırıyorlar bazıları. Bazıları daha akıllı duruyorlar. Gerçi artık bunların lise kesimleri de var , orada da reis muhabbetleri dönüyor. İşin asıl kötüsü bu bölünmeler okul yönetimi içinde bile oluyor. Ben bursa erkek lisesinde okudum , direk bir müdür yardımcısının ağzından yetkililerin nasıl siyasi görüşlerle guruplaştığını ve birbirlerinin kuyusunu kazdığını dinledim. Dışardan bakıncada adamların birbirlerine tahammülsüzlüğünü açıkça görebilirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ege uni amerikan futbolu takimina bi ara bulasmis ya ulkuculer ya solcular tam hatirlamiyorum iste bunna rposta koycak ya takimin uye alimi yaptigi klup masasini sarmislar iste laf yapiyolar takimda antremandaymis bi telefona hepsi gelmis malzemeyle masanin oraya aahahah o gun bugundur orda kemik sesleri duyulurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Tek yakalanmamaya baksınlar o sporcular. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 kaskları çıkarmadılarsa zor tanınmaları, hemde extra defans bonusu verir o kasklar ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 abso o donem egenin ortalama kilosu 100 110 du 160 kilo adamlar wardi ahaha zannetmiyorum bi daha bulastiklarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 solcu amerikan futbolcusu yakışmamış.bunlar demokrat amerikan futbolcusu ile cumhuriyetci amerikan futbolcusu olsalar daha şık olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 160 kilo oldu diye bu dayak yemiyeceği anlamına gelmez ki, shaq'ın bile etrafını sarsa 10 kişi alır sonuçta aşağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Bu başlık altında yine ülkücülere iyi giydirilmiş açıkçası. Bu gruba laf atıyoruz maskesi altında ülkücülere edilmemiş hakaret kalmamış. Bu konular çok hassastır , din konusu 1 bu konu 2 , onun için daha dikkatli olalım arkadaşlar lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 size göre hassas, bize göre şukulata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 odiflame said: solcu amerikan futbolcusu yakışmamış.bunlar demokrat amerikan futbolcusu ile cumhuriyetci amerikan futbolcusu olsalar daha şık olmaz mı? Solcu olduklari ne hikmet, umarim degillerdir tabi, daha da hos olur degillerse sdf, ki iki ideolojiyle alakam olmamasina ragmen kac senelik takim arkadaslarimin sagligini dusunurum acikcasi, zaten amerikan futbolunda asilanan brotherhood havasi felaket yuksek dozajda, olmasi gereken birsey ayni zamanda. Bir sure sonra yas ilerledikce zaten anliyorlar genelde kendi dertlerine bakip ona buna bela almamanin gerektigini. Dayim da gayet erken-orta 70'ler donemine geldiginden hakiki ulkucu idi mesela, ki osuruktan nem kapar gibi ona buna girismekten uzak bir insandir kendisi gayet, sabirtasinda immunity bonus var herifin (o donemde de uzakti tabi), adam diyor acik acik ''kafama s*cayim bulasmasaydim keske'' diye, annem ise tam tersine kafasini ona buna yormayip tamamen alakasiz oldu iki tarafla, hayatta istedigi basariyi yakaladi, tuttugunu koparan bir kadin oldu cikti universite sonrasi yasaminda. Gereksiz ziyan ve gaz olarak goruyorum bunu ben, atarli delikanli tiplemeler de 17lik balon gaz solcular da birbirinden beter kanimca, kesinlikle rencide etme amacli da demiyorum bunu, alinan olmasin lutfen. wot icin kusura bakmayin ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 3-4 sene önce selçuktada rö rö yapıodu denyolar. Spor akademisinden bi elemanın kız arkadaşına laf atma gafletine düşmüşler. lol Yabancı diller i basıp ne kadar ülkücüydü reisi vardı toplayıp milletin ortasında bir araba sopa çekmşlerdi. Kalabalık iyi olabilir de sataşacağın yeride bileceksin. sfdjlş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 okuldan okula değişir o, yani pek kolay değil bunların yoğun olduğu bir okulda reisi falan çekip ortalıkta sopalamak. hadi diyelim ki yaptın, bu işin sonrası da var. peşini bırakmazlar yani çok güçsüz değillerse o ilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Selçuk Üniversitesi okul. :) Ülkücü konusunda baya baya bir sabıkalıdır bizim okulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Yurdum gençliğinin bir gruba katılma ve çevre edinme şeysi bu. Batı ülkelerinde belli müzik tarzlarından hoşlananlar, ne bileyim bi sporu yapanlar falan toplanır, bizde biraz daha farklı bu durum. Bu tarz aktivitelere katılamayan gençler için "toplanma ve çevre yapmak" için ellerinde tek bir ihtimal kalıyor, o da siyaset. Daha doğrusu role playing sadece. Yalnızca ülkücüler değil, 17 yaşında türkiyeyi tam bağımsız yapıp amerikayı, diğer ülkeleri kovan, türkiye'yi tek başına dünyada bırakan solcu arkadaşlar da aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Flameoffear said: 3-4 sene önce selçuktada rö rö yapıodu denyolar. Spor akademisinden bi elemanın kız arkadaşına laf atma gafletine düşmüşler. lol Yabancı diller i basıp ne kadar ülkücüydü reisi vardı toplayıp milletin ortasında bir araba sopa çekmşlerdi. Kalabalık iyi olabilir de sataşacağın yeride bileceksin. sfdjlş Heheh benim lisemde de varlardı işte. İkinci senemde sayıları arttı bir ara. Millete kabadayılık yapıyorlardı. Birde gibi kendi aralarında evcilik oynar gibi reismiş, küsürmüş title kasıyorlardı xD 3. sene sayıları azaldı, kavga çıkardılar, dayak yediler sonrada okuldan atıldılar. Arada bayağı olaylar oldu tabi. Adamlar zaten sürünün parçası olmak için bu işlere girdiğinden kapının önüne kamyonla adam getiriyorlardı. Polis falan gelmişti iki kere. Büyük ve saçma kalabalık şutlandıktan sonra ülkücü gençlerle muhabbetimiz böylelikle bitmişti eheh. Tabi adamlar yine evcilik oyunlarına devam edip reistir carttur seçiyordu ama işte yine orclar gibi üreyemedikleri için bir daha yemedi ben mezun olana kadar. Sonrasını bilemeyeceğim. Birde ülkücülere haksızlık yapılıyor filan feşmekan yazılmış. Kusura bakmayın ama çoğunluk grubu çoğaldıkları vakit potansiyel maganda olabilitesi taşıyan, kendi tamponuna güvenmeyip "arka" bulmak için böyle oluşumlara katılan tipler. Her yerde kime sorsanda bu böyledir. Ya okulda mafyalık rpsi oynatırlar, ya kantinde reis seçicekler diye kız döverler. Tabi ki hepsi böyledir demiyorum ama çoğunluğun pozitif tek iş yapamayan adamlar olduğunuda yeterince görebiliyoruz. Sırf ülkücüsü dert değil tabi üredikleri zaman çevresindekilere magandalık yapan bütün serseri grupları aynı derecede sorunludur. İÜ'deki arkadaşların anlattığı derslere falan girmeyip hayatının tamamını bildiri dağıtmaya adamış kişilerde saydığım gruplar gibi pozitif iş yapamayan statüsündedir bence ama en azından kantinde evcilik oynamak için adam dövmezler ehehe. Benim ünidekiler şeker gibi pasif adamlar valla. Seviyorum bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Faculty chiefs suck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 MasterHapLo said: nedir bu ulkuculuk koministlik vs lik kaygilari universitede yillardir anlamadim sonuc olarak ayni ulkenin insani degilmiyiz sanki yunan o tartaklanip disari atilan eleman sacma sapan olaylar. bizim okulda pek yok bole seyler olsa herhalde ilk senemde okulda kavga eder atilirdim. yunan olsa tartaklanıp dışarı mı atılması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 once I was in college, Illinois, Chicago, we were sitting with my friends in canteen. then a faculty chief came to the canteen and told us that a new election of faculty chief will be held in canteen. everybody went out but I insisted. He came to me and told to go away. I prepared myself to give a response but suddenly my friend leaned to me and whispered: "Never argue with stupids, because first they pull you to their levels and they beat you with their experience." After then everybody found themselves in a big fight. I don't remember the rest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 PROGRAM: *Reis in konuşması. *Çay ikramı ve tespih sallama *Devir-teslim *Türkü söylemi ve etraftaki millete sataşma *kapanış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 en başta yemin var aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar