Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bunları dövmesi çok eğlenceli.cunku öyle bişiki kimle kavga etseniz ben ocaktanım şuyum diyodu.bizimde mhp de çok geniş bi çevremiz var.bunların bağlı oldugu ocağı öğrenip fırçayı çektiriosun.2. gün varmı bi isteğin kanka diye geliyolar:) illa tanımayada gerk yok.ocaklarını ögrenip konusunca pısıp kalıyolar.benim olaylarım bi ara ölme öldürmeye kadar gelmişti.o yuzden yüksek mevkilerden girme mecburiyeti hissetmiştim :)
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 İstisna çıkıyor tabi ama alayı böyle dallamaların yazmışınız tek başınayken kafasını yerden kaldırmaz 3 kişiyken dik yürür beş kişiyken elde tesbihle gezerler... Neyse ki ülkücü arkadaşlarım istisna olanlar çok kral adamlar :D
Killer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 şöyle bi tezim var. ben bu tür insanlara alt kültür diyorum.çünkü böyle düşünmeden davranan,kültürsüz,okulu karı kız yeri gören tipler. şimdi bu alt kültür insanların maddi durumu yeterli olmadığından fazla sağlıklı beslenemiyolar.protein ağırlıklı yiyecekleri fazla tüketemiyorlar.örnek et bayahı pahalı sonuçta.e protein eksikliğide zeka geriliğine yol açar.sonra böyle tipler doğuyo. tabi doğrudan bu etkilemiyo çevre faktörü falan da var fakat bu da önemli bi etken diye düşünüyorum. bu arada bileğine güvenmeyen adam delikanlı değildir.anca arkasına güvenip karı gibi pusar şerefsizler. ülkücülük kavramına da karşı çıkmayın bence.normalde öyle tehlikeli bi olay değil sonuçta.sadece kavramın bişeyine ettiler böyle tipler.
Killer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 kırmızı et kadar protein yokki abi sdf. ya protein en etkilisi.yani sağlıksız beslenme mi diyeyim artık yetemediği içn çok sağlıklı beslenememe mi diyim.anlayın işte
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ülkücü dediğin kımız içer bu nasıl ülkücülük.
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Killer said: kırmızı et kadar protein yokki abi sdf. tavuk en iyi protein kaynağı olm göğüs filan. yağlı bide dana dbklmdfvd
Killer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Finkel said: batu beslenmene dikkat plz choq qomiqsin orti€ sdf
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ama balık diyebilirsin bak. hem pahalı hem çok yararlı dfgdfbn
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Killer said: şöyle bi tezim var. ben bu tür insanlara alt kültür diyorum.çünkü böyle düşünmeden davranan,kültürsüz,okulu karı kız yeri gören tipler. şimdi bu alt kültür insanların maddi durumu yeterli olmadığından fazla sağlıklı beslenemiyolar.protein ağırlıklı yiyecekleri fazla tüketemiyorlar.örnek et bayahı pahalı sonuçta.e protein eksikliğide zeka geriliğine yol açar.sonra böyle tipler doğuyo. tabi doğrudan bu etkilemiyo çevre faktörü falan da var fakat bu da önemli bi etken diye düşünüyorum. bu arada bileğine güvenmeyen adam delikanlı değildir.anca arkasına güvenip karı gibi pusar şerefsizler. ülkücülük kavramına da karşı çıkmayın bence.normalde öyle tehlikeli bi olay değil sonuçta.sadece kavramın bişeyine ettiler böyle tipler. bukadar derin düşünülcek bişi yok aslında, genelde herkes arkam olsun, bir gruba bağlı olayım falan diye takılıyor bu tiplerle. birlikten kuvvet doğar hesabı, yani yurda yerleşen biri ya bunlarla takılacak ya nurcu olacak ya da güzel bir arkadaş çevresi olacak arıza tiplerden sakınmak için. aslında saf komünist olup, genede bunları millete dayak atmada kullanan tipler bile var:D
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ginaly said: şimdi bunların da adı üniversiteli, eğitimli. hay ağzını öpiim dicem ama erkeksen hoş durmaz
Rajeesh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bu ülkü ocakları dünyanın en büyük 2. sosyal topluluğu imiş miş miş bi varmış bi yokmuş.. asdadsad
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Valeron said: ginaly said: şimdi bunların da adı üniversiteli, eğitimli. hay ağzını öpiim dicem ama erkeksen hoş durmaz Düşününki universiteli dahi bunları yapıyor. :P
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 kantinde seçilen reise reis demem ben !1bir!! bide eminim onların arasında ülkücülüğün ne olduğunu bilmeyen yığınla insan vardır..sırf çevre olsun diye takılanlar filan.. of of..
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Bunca yıldır üniversiteliyim herhangi bir eylem (açız yemek verin, harçlar kaçtı bir yanımıza) olmadı okulda şimdiye kadar, yalnız bu fakülte böyle devam ederse intihar eylemleri başlayacak okulda. Hep haberlerde gördüm, annemin babamın anılarını vs. dinledim bu yaşıma kadar, bir de son zamanlarda diğer üniversitelerdeki arkadaşlarım birşeyler anlatıyor. Ama bizim kampüste kız kavgası bile olmadı 4 yıldır xD
kupakýzý Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Valeron said: ginaly said: şimdi bunların da adı üniversiteli, eğitimli. hay ağzını öpiim dicem ama erkeksen hoş durmaz bence gayet hoş
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bi de 5-6 kişi dövmüş. helal valla manyak güç gösterisi yapmışsınız. aşırı korktuk şimdi sizden 6 kişi bi kızı dövdüğünüz için. ben olsam gidemezdim daha korkudan gazi'ye falan.
Trigger Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 adam sanki allah reis yapıyolar bide
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 deadwoll said: Ama bizim kampüste kız kavgası bile olmadı 4 yıldır xD Nasıl bir üni orası ya. Çık ordan çııııkk =O edit: (td) i(:P) evet bu daha başarılı (:P)
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 i(:P) (tu) top döndürme dfokbmdflbdfvf
Öne çıkan mesajlar