Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 said: Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Çağdaş Gamze Öymez (24), kantinden çıkmaması üzerine, "ülkücü" olduğu öne sürülen bir grup öğrenci tarafından darp edildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Sanat Tarihi Bölümü öğrencisi Öymez, suç duyurusu dilekçesini Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdi. Öymez, Ankara Adalet Sarayında gazetecilere yaptığı açıklamada, bir arkadaşıyla birlikte bugün fakülte kantininde oturduğu sırada, "ülkücü" bir grup öğrencinin yanlarına gelerek kantinden çıkmalarını istediğini savundu. Öymez, şunları kaydetti: "Bunu neden istediklerini sorunca, fakülte reisi devir-teslimi için toplantı yapacaklarını söylediler. İtiraz ettim. Beni tartaklamaya başladılar ve küfür ettiler. Karşı koymaya çalışınca 5-6 kişilik bir grup, yumruk ve tekmelerle bana saldırdı. Yere düştüm ve başıma darbe aldım." Görevlilerin araya girmelerinin ardından kantinden çıktıklarını ifade eden Öymez, Adli Tıp Kurumundan, "başında ödem ve göğsünde darbe sonucu hiperemi oluştuğuna ilişkin rapor aldığını" bildirdi. Bu Gazi nasıl bir okuldur abi. Hergün olay. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 rezil bi yer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 şimdi bunların da adı üniversiteli, eğitimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Hsls eşkiyalığın erkeklik olduğunu sanan bir avuç zavallı grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 iibf ne kadar iyiyse diğer taraflarda o kadar kötü malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ekşide yazdıgına göre yine bu tipler yılbası günü okul yemekhanesinde hindi çıkmış diye yemekhaneyi boşaltmaya çalışmışlar. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 çok sevdiğim bi arkadaşım gazide, dil döktük o kadar yazma gaziyi diye dinlemedi cidden pis bir okul gazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 fakülte reisi devir-teslimi haahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 said: fakülte reisi devir-teslimi için toplantı ahahah hem de kantinde lam bu ülkücüler adam olmayacak, fakülte reisi diye bi kavramın olmasını geçtim, böyle işleri nurjular gibi gözden uzak yerlerde yapmayı ne zaman öğrenecek bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 erucalavera said: çok sevdiğim bi arkadaşım gazide, dil döktük o kadar yazma gaziyi diye dinlemedi cidden pis bir okul gazi. gerçek kesitte ölen adamın arkadaşları çıkar ya karanlıkta sadece sigaranın közü görünür, öyle bir an geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 sg-1 said: said: fakülte reisi devir-teslimi için toplantı ahahah hem de kantinde lam bu ülkücüler adam olmayacak, fakülte reisi diye bi kavramın olmasını geçtim, böyle işleri nurjular gibi gözden uzak yerlerde yapmayı ne zaman öğrenecek bunlar? Amaç güç gösterisi. Tek yararlı eylemleri yok sadece güç gösterisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 nurcular gibi örgütlenemedikleri için yaptıkları sadece güç gösterisi olarak kalıyor zaten. saman altından su yürütmeyi, gomonist odtü'de 500 aktivist solcuya karşı 2500 nurcunun nasıl pıtırcık gibi bitiverdiğini anladıkları zaman, eşkiyalık yapmayı bırakıp nurcularla adam gibi bir mücadeleye girebilirler belki. yoksa gittikçe onların altkümesi, eşkiya ekibi, gerektiğinde kullanmaya hazır "bi kamyon adamı" olma yolunda hızla ilerliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yau hsls ne iibf ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 iibf iktisadi ve idari bilimle fakültesi demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Bu ülkücüler kadar gereksiz bi topluluk yok. Küllüyen zarar adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Yasalarımızın güzelliğinin sonucu. Siyasal simge deyip yasaklarsın. Siyaseti özgür bırakırsın. Parti rozeti ile dolaştırırsın. Adam içeride istediği gibi siyasal olarak örgütlernir , aktivite yapar hatta üzerine oturup kantin kapatıp reis seçimi yapar. Böylece eğitim kurumlarına siyaseti bulaştırmamış olduk. Çarpıklığımızın açık göstergesi. Siyasete özgürlük ama kişilere göre siyasi simge görünen şeylere yasak. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 sg-1 said: said: fakülte reisi devir-teslimi için toplantı they haz roleplayings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kupakýzý Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ülkücülük süperdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Ülkücülüğüm ülkümüz yükselmek ve ileri gitmektir aşamasında kaldığı için reis felan nedir çözemedim.yoksa dokuz eylülde okuduğum için mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Bunlar yurtkur da çok komikler. Kurtlar vadisini takım elbiseyle izliyorlar.Yurt içindede takım elbiseyle geziyorlar zaten.Odaları ziyaret ediyorlar kardeş var mı bi isteğin diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 onlar ülkücümüydü? ben onları dizinin etkisinde kalıp travma yaşayan bünyeler sanıyordum.hadi recep ivedik izletip konuşma layn diyen 7 8 yaşındaki veletler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Yok ülkücüler.Her katın bi reisi olur.Her kat reisi tek bir reise bağlıdır.Seçimler yapılır aralarında reis devir teslimi falan olur.Yemekhane de reis konuşma yapar felaket kalabalık olur alkışlamayana kürt gözüyle bakarlar. Piercingli uzun saçlılara kızarlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Her tür insana ihtiyaç var toplumda. Yeterki biri diğerine zulüm edecek güce sahip olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bLackcha0s said: Yok ülkücüler.Her katın bi reisi olur.Her kat reisi tek bir reise bağlıdır.Seçimler yapılır aralarında reis devir teslimi falan olur.Yemekhane de reis konuşma yapar felaket kalabalık olur alkışlamayana kürt gözüyle bakarlar. Piercingli uzun saçlılara kızarlar =) ahaha vergi dairesi gibi acayip bürokraside dönüyordur orda xD O kadar gereksizler ki inanılmaz yani. odiflame said: onlar ülkücümüydü? ben onları dizinin etkisinde kalıp travma yaşayan bünyeler sanıyordum.hadi recep ivedik izletip konuşma layn diyen 7 8 yaşındaki veletler gibi. İvedik madurları ohahahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar