Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fakülte Reisi

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

said:

Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Çağdaş Gamze Öymez (24), kantinden çıkmaması üzerine, "ülkücü" olduğu öne sürülen bir grup öğrenci tarafından darp edildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
Sanat Tarihi Bölümü öğrencisi Öymez, suç duyurusu dilekçesini Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdi.
Öymez, Ankara Adalet Sarayında gazetecilere yaptığı açıklamada, bir arkadaşıyla birlikte bugün fakülte kantininde oturduğu sırada, "ülkücü" bir grup öğrencinin yanlarına gelerek kantinden çıkmalarını istediğini savundu.
Öymez, şunları kaydetti:
"Bunu neden istediklerini sorunca, fakülte reisi devir-teslimi için toplantı yapacaklarını söylediler. İtiraz ettim. Beni tartaklamaya başladılar ve küfür ettiler. Karşı koymaya çalışınca 5-6 kişilik bir grup, yumruk ve tekmelerle bana saldırdı. Yere düştüm ve başıma darbe aldım." Görevlilerin araya girmelerinin ardından kantinden çıktıklarını ifade
eden Öymez, Adli Tıp Kurumundan, "başında ödem ve göğsünde darbe sonucu hiperemi oluştuğuna ilişkin rapor aldığını" bildirdi.

Bu Gazi nasıl bir okuldur abi. Hergün olay. =p
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
said:
fakülte reisi devir-teslimi için toplantı

ahahah hem de kantinde

lam bu ülkücüler adam olmayacak, fakülte reisi diye bi kavramın olmasını geçtim, böyle işleri nurjular gibi gözden uzak yerlerde yapmayı ne zaman öğrenecek bunlar?

Amaç güç gösterisi. Tek yararlı eylemleri yok sadece güç gösterisi.
Sosyal ağlarda paylaş

nurcular gibi örgütlenemedikleri için yaptıkları sadece güç gösterisi olarak kalıyor zaten.
saman altından su yürütmeyi, gomonist odtü'de 500 aktivist solcuya karşı 2500 nurcunun nasıl pıtırcık gibi bitiverdiğini anladıkları zaman, eşkiyalık yapmayı bırakıp nurcularla adam gibi bir mücadeleye girebilirler belki.
yoksa gittikçe onların altkümesi, eşkiya ekibi, gerektiğinde kullanmaya hazır "bi kamyon adamı" olma yolunda hızla ilerliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Yasalarımızın güzelliğinin sonucu. Siyasal simge deyip yasaklarsın. Siyaseti özgür bırakırsın. Parti rozeti ile dolaştırırsın.

Adam içeride istediği gibi siyasal olarak örgütlernir , aktivite yapar hatta üzerine oturup kantin kapatıp reis seçimi yapar.

Böylece eğitim kurumlarına siyaseti bulaştırmamış olduk. Çarpıklığımızın açık göstergesi. Siyasete özgürlük ama kişilere göre siyasi simge görünen şeylere yasak. (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
Yok ülkücüler.Her katın bi reisi olur.Her kat reisi tek bir reise bağlıdır.Seçimler yapılır aralarında reis devir teslimi falan olur.Yemekhane de reis konuşma yapar felaket kalabalık olur alkışlamayana kürt gözüyle bakarlar.
Piercingli uzun saçlılara kızarlar =)

ahaha vergi dairesi gibi acayip bürokraside dönüyordur orda xD O kadar gereksizler ki inanılmaz yani.

odiflame said:
onlar ülkücümüydü? ben onları dizinin etkisinde kalıp travma yaşayan bünyeler sanıyordum.hadi recep ivedik izletip konuşma layn diyen 7 8 yaşındaki veletler gibi.

İvedik madurları ohahahahaha :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...