Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kamyoncunun Yasak Aşkı

axedice

Öne çıkan mesajlar

Flameoffear said:
Asuman diye bi kadın aramıştı. Aradığı kişide ayşegülmüş. Sorup duruo sen ayşegül değilmisin. Dedim sesim ayşegül isimli bi kadın sesinemi benziyor. Kapadım sonra. Mesaj attı kimsin sen die. löl Cevap vermedim, ya lütfen söylermisin kim olduğunu filan, dedim aradığın kişi olmadığım bariz. Hala mesaj atıor. Ya ben seni kaydetmişim bu numaradan kimsin söyle. Sinirlendim bi git başımdan die mesaj attım. 2-3 defa aradı açmadım. Sonra mesaj attı. "seni polise şikayet edicem" ahah dedim niye şikayet ediosun. Kim olduğunu söylemezsen şikayet edicem dio.
Neyse sonra bi daha aradı açtım telefonu. Meğer ablam evliymiş. Kocası çok kıskançmış da erkeklerin numaralarını kız ismiyle kaydediyormuş. lol
Böylede manyaklar var.

muhahha bu güzelmiş
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
Afush said:
Bizim de ev telefonunu arayıp sürekli evi kaça sattığımızı soruyolardı bi ara.Hayır verdikleri telefon ve adreste doğru.Sonra biri yeni asırda ilan var onun için aradık dedi.

önemli dönemlerde düşmanların zamanını çalmak için yapılan numaralar bunlar, yemeyin. örnek: bir sıralama sınavına çalışırken arkadaşınızın evinin telefon numarasını gazetelere şu şekilde bir ilanla veriyorsunuz:

"SATILIK BMW 1.20d 2006 25000km 25000TL NUMARANUMARANUMARA"

sonra arkadaşınız telefondan ders çalışamıyor, siz de rahat rahat geçiyorsunuz onu, sonra yıllar sonra vicdan azabı çekiyorsunuz.

fiş çekilir, problem çözülür.
Sosyal ağlarda paylaş

çok hüzünlü bir andır o, ben bilirim. lise yıllarında ilgi alanına aldığı kızı üniversitede bulan, eline tutuşturulan kareli defterden yırtılmış kağıdın üstündeki numarayı çeviren, karşıdan gelen civızu bivüzü faks sinyalini dinleyen birisi olarak söylüyorum bunu. tabii ilk anda hayal kırıklığı ve kızgınlıkla karışık bir duygu vardı, küfür ettim kapattım. hüzün daha sonra çöktü.

yıllar yıllar sonra bir arkadaş ortamında gene denk gelip, kenara çekmiştim "hain kadın, neden?" diye sormuştum. "bir hatadır olmuş, bilerek yapmadım" demişti. hala kendimi bunla avuturum. kamyoncu abi ararsa tekrar anlat bu hikayeyi, "abi yanlışlık olmuştur, satış yemiş olamazsın sen" de. belki o saf ve temiz abim de inanır bu masala.
Sosyal ağlarda paylaş

tam 2 hafta boyunca "secrettin, pezevenk secrettin" (s ile başlayan bir isşimdi tam hatırlamıyorum) diye karının biri takmışdı numarası da gizli fln değil bildiğin gözüküyordu "orada o biliyorum ver onu telefona sen de çekil aradan" diyip adamın ağzına hacetini gidermekle iligli şeyler söylüyordu kadın diyorum yok öyle bir şey hanımedendi fln en sonunda 2. haftanın sonunda öğlen uykumdan uyandırdı fln dedim "kadın bak burada öyle bir adam yok siktir git yoksa numaranı verirrim savcılığa içeri çektirirm" vs dedim aonra bu aramadı.. aradan bir kaç ay geçti aylardan temmuz fln (bozcaadadayım otelde koşturuyorum" zaten ter kıçımdan damlıyor imanım gevremiş iş yetişecek diye bu karı yine aradı dedim sıçtık otelde de bağırınamıyorum sakince konuşa konuşa uzaklaştım uzak bir yerde ben de bastım aklayı "gidiyorum savcılığa sülaleni çektiriyorum karakola" dedim kapadım savcılığa fln verecektim o gün sonra bekledim bir kaç gün baktım karı aramıyor bende uğraşmadım

öyle işte.. şaka diyorsun şaka çıklmıyor ya o durum.. işte bu beni çok üzüyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...