MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Hasta ruh ismail mubarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Flameoffear said: Asuman diye bi kadın aramıştı. Aradığı kişide ayşegülmüş. Sorup duruo sen ayşegül değilmisin. Dedim sesim ayşegül isimli bi kadın sesinemi benziyor. Kapadım sonra. Mesaj attı kimsin sen die. löl Cevap vermedim, ya lütfen söylermisin kim olduğunu filan, dedim aradığın kişi olmadığım bariz. Hala mesaj atıor. Ya ben seni kaydetmişim bu numaradan kimsin söyle. Sinirlendim bi git başımdan die mesaj attım. 2-3 defa aradı açmadım. Sonra mesaj attı. "seni polise şikayet edicem" ahah dedim niye şikayet ediosun. Kim olduğunu söylemezsen şikayet edicem dio. Neyse sonra bi daha aradı açtım telefonu. Meğer ablam evliymiş. Kocası çok kıskançmış da erkeklerin numaralarını kız ismiyle kaydediyormuş. lol Böylede manyaklar var. muhahha bu güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 roket adam said: Afush said: Bizim de ev telefonunu arayıp sürekli evi kaça sattığımızı soruyolardı bi ara.Hayır verdikleri telefon ve adreste doğru.Sonra biri yeni asırda ilan var onun için aradık dedi. önemli dönemlerde düşmanların zamanını çalmak için yapılan numaralar bunlar, yemeyin. örnek: bir sıralama sınavına çalışırken arkadaşınızın evinin telefon numarasını gazetelere şu şekilde bir ilanla veriyorsunuz: "SATILIK BMW 1.20d 2006 25000km 25000TL NUMARANUMARANUMARA" sonra arkadaşınız telefondan ders çalışamıyor, siz de rahat rahat geçiyorsunuz onu, sonra yıllar sonra vicdan azabı çekiyorsunuz. fiş çekilir, problem çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Bizim evi arayıp çıkma lastik soruyorlardı sadece. Aynı numara evle lastikçi ama 0212-0216 farkından kaynaklanıyormuş bibi aramaları. Senelerce sürdü gitti. Ama adama üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 çok hüzünlü bir andır o, ben bilirim. lise yıllarında ilgi alanına aldığı kızı üniversitede bulan, eline tutuşturulan kareli defterden yırtılmış kağıdın üstündeki numarayı çeviren, karşıdan gelen civızu bivüzü faks sinyalini dinleyen birisi olarak söylüyorum bunu. tabii ilk anda hayal kırıklığı ve kızgınlıkla karışık bir duygu vardı, küfür ettim kapattım. hüzün daha sonra çöktü. yıllar yıllar sonra bir arkadaş ortamında gene denk gelip, kenara çekmiştim "hain kadın, neden?" diye sormuştum. "bir hatadır olmuş, bilerek yapmadım" demişti. hala kendimi bunla avuturum. kamyoncu abi ararsa tekrar anlat bu hikayeyi, "abi yanlışlık olmuştur, satış yemiş olamazsın sen" de. belki o saf ve temiz abim de inanır bu masala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Abi kamyonu niye sabahın köründe aramış peki? O vekitte beni adriana lima arasa kaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Abi söylemek istemiyordum hiç ama dayanamayacağım. Bu yapımda katkıları geçen Kaede (tel no) ve biricik şiveli arkadaşım Tolga'ya saygılarımı sunmak istiyorum hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 lan sekiz bucukta niye aradiniz adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ahah olaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 AHAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 AHUAHUAHUA burak rickroll'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 of ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Holy said: AHUAHUAHUA burak rickroll'd harbi rickroll değerinde olmuş hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 HAHAHAHAA Bulmuşsunuz hissiyatlı adamı, işletiyorsunuz ayıp. veya değil HAHAHAHAHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ahaha supermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 hah ne zaman oldu lan bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesajı yazdığım gün oldu da bence pyro atıyo. Onda bu derece ince bi işletmeyi kıvırabilecek zeka yok, adam hem kel hem makina mühendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bi kamyoncunun aşkı zannederler, bi hintli zannedip götürmeye çalışırlar oraya buraya :P ... bi gün kaçamıycan başına bi iş gelecek ama... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Yanlışın var bu defa kamyoncu zannetmediler, çankayada oturan bi "bayan" zannettiler. Ha iyi mi kötü mü bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 pardon hemen düzeltiyorum. ha vardığım sonucu değiştirmiyor gerçi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 beni de az önce aradı tanımadıgım bi numara ahmet gelmeyecek sen gel hadi dedi bir bayan. nereye gelim diyemedim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 kamyoncu arkadaş body ile mi ilgileniormus sorsaydın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 tam 2 hafta boyunca "secrettin, pezevenk secrettin" (s ile başlayan bir isşimdi tam hatırlamıyorum) diye karının biri takmışdı numarası da gizli fln değil bildiğin gözüküyordu "orada o biliyorum ver onu telefona sen de çekil aradan" diyip adamın ağzına hacetini gidermekle iligli şeyler söylüyordu kadın diyorum yok öyle bir şey hanımedendi fln en sonunda 2. haftanın sonunda öğlen uykumdan uyandırdı fln dedim "kadın bak burada öyle bir adam yok siktir git yoksa numaranı verirrim savcılığa içeri çektirirm" vs dedim aonra bu aramadı.. aradan bir kaç ay geçti aylardan temmuz fln (bozcaadadayım otelde koşturuyorum" zaten ter kıçımdan damlıyor imanım gevremiş iş yetişecek diye bu karı yine aradı dedim sıçtık otelde de bağırınamıyorum sakince konuşa konuşa uzaklaştım uzak bir yerde ben de bastım aklayı "gidiyorum savcılığa sülaleni çektiriyorum karakola" dedim kapadım savcılığa fln verecektim o gün sonra bekledim bir kaç gün baktım karı aramıyor bende uğraşmadım öyle işte.. şaka diyorsun şaka çıklmıyor ya o durum.. işte bu beni çok üzüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar