axedice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Sabah saat 8:30 gibi telefon çaldı kalktım açtım. Hafif şiveli konuşan bi adam var bişeyler geveliyor paso. "Beyfendi" dedim "kimi aramıştınız" (çok kibarımdır), "yae birader bu şimdi senin telefonun mu" dedi. "He" dedim "benim telefonum napıcan?" Böyle bi çaresizlik, bi mutsuzluk çöktü adamın sesine. "Birader" dedi, "ben bu numarayı konuştuğum bi bayandan almıştım ankara çankayada oturuyormuş. Ama galiba numarada bi yanlışlık olmuş özür dilerim. Kamyoncuyum ben.." Uykusuzluğun getirdiği sersemlikle bu satte acaba beni kim işletiyo diye kafa yorarken adam bi anda aşka geldi başladı anlatmaya. "Şimdi ben geçenlerde 46lı hatları aradım biliyo musun(46lı hatlar?), orda bi bayanla tanıştık birbirimizi çok sevdik. Dışarda da görüşelim diye telefonunu aldım bana bu numarayı verdi ankara çankayada oturuyorum dedi. Sen nerde oturuyorsun diyince yalan söyledim ben de ankarada oturuyorum dedim. Meğer karşılıklı birbirimize yalan söylemişiz bana gerçek numarasını vermemiş.." Bi üzüldüm böyle adama için burkuldu, hayır öyle gerçekçi anlatıyo ki işte ben kamyoncuyum bayanı çok sevdim ama o beni sevmemiş falan. Bide arada hayat dersi verdi zaten hayatta esas olan doğruları söylemektir gibisinden. Üç beş defa özür diledikten sonra hikayesini "biz zaten elalemin karısına kızına kötü gözle bakmayız" a bağlayıp telefonu kapattı. Eğer işletildiysem takdir ediyorum planlayanları. Çünkü bildiğin inandım adama. Yazık lan adam hayatının aşkını aradığını zannederken kart bi herif sesi çıkıyo karşısına falan. Kesin telefonu ilk açtığında beni bayanın darbukacısı zannetmiştir bide garibim. Böyleyken böyle işte. True story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 AHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Kart ses ? Has hintli sesi cikiyor be, ne karti, nereye. Olay cok dramatik ama asfjkgsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 iyiymiş lan haha benimde başıma geldiydi bi adam ana avrat sövüp ben ne olduğunu anlamadan kapadıydı levent diye birine sövüyodu bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 hahah yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 beni de yaklaşık 3 haftadır "havva abla daha fazla kaçamazsın sen olduğunu biliyorum" tarzında arıyolar ve mesaj atıyolar 2 farklı numaradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 sen de anla artık kaçamayacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 fekat ben havva abla değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bırak şimdi numarayı havva abla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 pogodi said: beni de yaklaşık 3 haftadır "havva abla daha fazla kaçamazsın sen olduğunu biliyorum" tarzında arıyolar ve mesaj atıyolar 2 farklı numaradan. ahuahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 acaba kamyoncu havvayı mı aradı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Kıbrısta beni arayıp "Yarın Hilmi abiye borcunu ödemezsen görüşürüz." dediler. Hattı yeni almışım, Kıbrıs'a geleli daha 1,5 ay olmuş. Adamlara inandıramadım bi türlü bunları ama. Gerçi aramalar kesildi de kurtuldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 kamyoncunun acmasi gerekmezmiydi o konuyu buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 axedice kamyoncuymuş zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ahah :D sabah sabah kendine getirmiştir seni :D sdfsjdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 slumdog millionaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 lan lan telfon şakası falan deil yazın beni 4 kişi aynı şekilde aradı "baaağyan telefonunu arağmıştım sen erkehksin mına hoduuum" diye .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 eheheh iyiymiş. beni de bi teyze arıyodu ev telefonunda. "battaniyeleri geri alcaan mı gayri" diye. hanımefendi yanlıs numara , battaniye filan yok dedikçe bagırıyodu, kazıkladmı filan sandı heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Asuman diye bi kadın aramıştı. Aradığı kişide ayşegülmüş. Sorup duruo sen ayşegül değilmisin. Dedim sesim ayşegül isimli bi kadın sesinemi benziyor. Kapadım sonra. Mesaj attı kimsin sen die. löl Cevap vermedim, ya lütfen söylermisin kim olduğunu filan, dedim aradığın kişi olmadığım bariz. Hala mesaj atıor. Ya ben seni kaydetmişim bu numaradan kimsin söyle. Sinirlendim bi git başımdan die mesaj attım. 2-3 defa aradı açmadım. Sonra mesaj attı. "seni polise şikayet edicem" ahah dedim niye şikayet ediosun. Kim olduğunu söylemezsen şikayet edicem dio. Neyse sonra bi daha aradı açtım telefonu. Meğer ablam evliymiş. Kocası çok kıskançmış da erkeklerin numaralarını kız ismiyle kaydediyormuş. lol Böylede manyaklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ahahah :D:D sdflkasjşdlfkjasxzc X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Bizim de ev telefonunu arayıp sürekli evi kaça sattığımızı soruyolardı bi ara.Hayır verdikleri telefon ve adreste doğru.Sonra biri yeni asırda ilan var onun için aradık dedi. Kim neden böyle bi saçmalığa girişti hiç bi fikrimiz yok.Ama ev iyi fiyata gidiyomuş,talibi de çokmuş onu öğrendik sfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ahaha yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Afush said: Bizim de ev telefonunu arayıp sürekli evi kaça sattığımızı soruyolardı bi ara.Hayır verdikleri telefon ve adreste doğru.Sonra biri yeni asırda ilan var onun için aradık dedi. önemli dönemlerde düşmanların zamanını çalmak için yapılan numaralar bunlar, yemeyin. örnek: bir sıralama sınavına çalışırken arkadaşınızın evinin telefon numarasını gazetelere şu şekilde bir ilanla veriyorsunuz: "SATILIK BMW 1.20d 2006 25000km 25000TL NUMARANUMARANUMARA" sonra arkadaşınız telefondan ders çalışamıyor, siz de rahat rahat geçiyorsunuz onu, sonra yıllar sonra vicdan azabı çekiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 olum nasi bi manyaksın lan sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kupakýzý Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar