Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kamyoncunun Yasak Aşkı

axedice

Öne çıkan mesajlar

Sabah saat 8:30 gibi telefon çaldı kalktım açtım. Hafif şiveli konuşan bi adam var bişeyler geveliyor paso. "Beyfendi" dedim "kimi aramıştınız" (çok kibarımdır), "yae birader bu şimdi senin telefonun mu" dedi. "He" dedim "benim telefonum napıcan?" Böyle bi çaresizlik, bi mutsuzluk çöktü adamın sesine. "Birader" dedi, "ben bu numarayı konuştuğum bi bayandan almıştım ankara çankayada oturuyormuş. Ama galiba numarada bi yanlışlık olmuş özür dilerim. Kamyoncuyum ben.."

Uykusuzluğun getirdiği sersemlikle bu satte acaba beni kim işletiyo diye kafa yorarken adam bi anda aşka geldi başladı anlatmaya. "Şimdi ben geçenlerde 46lı hatları aradım biliyo musun(46lı hatlar?), orda bi bayanla tanıştık birbirimizi çok sevdik. Dışarda da görüşelim diye telefonunu aldım bana bu numarayı verdi ankara çankayada oturuyorum dedi. Sen nerde oturuyorsun diyince yalan söyledim ben de ankarada oturuyorum dedim. Meğer karşılıklı birbirimize yalan söylemişiz bana gerçek numarasını vermemiş.."

Bi üzüldüm böyle adama için burkuldu, hayır öyle gerçekçi anlatıyo ki işte ben kamyoncuyum bayanı çok sevdim ama o beni sevmemiş falan. Bide arada hayat dersi verdi zaten hayatta esas olan doğruları söylemektir gibisinden. Üç beş defa özür diledikten sonra hikayesini "biz zaten elalemin karısına kızına kötü gözle bakmayız" a bağlayıp telefonu kapattı.

Eğer işletildiysem takdir ediyorum planlayanları. Çünkü bildiğin inandım adama. Yazık lan adam hayatının aşkını aradığını zannederken kart bi herif sesi çıkıyo karşısına falan. Kesin telefonu ilk açtığında beni bayanın darbukacısı zannetmiştir bide garibim. Böyleyken böyle işte. True story
Sosyal ağlarda paylaş

Asuman diye bi kadın aramıştı. Aradığı kişide ayşegülmüş. Sorup duruo sen ayşegül değilmisin. Dedim sesim ayşegül isimli bi kadın sesinemi benziyor. Kapadım sonra. Mesaj attı kimsin sen die. löl Cevap vermedim, ya lütfen söylermisin kim olduğunu filan, dedim aradığın kişi olmadığım bariz. Hala mesaj atıor. Ya ben seni kaydetmişim bu numaradan kimsin söyle. Sinirlendim bi git başımdan die mesaj attım. 2-3 defa aradı açmadım. Sonra mesaj attı. "seni polise şikayet edicem" ahah dedim niye şikayet ediosun. Kim olduğunu söylemezsen şikayet edicem dio.
Neyse sonra bi daha aradı açtım telefonu. Meğer ablam evliymiş. Kocası çok kıskançmış da erkeklerin numaralarını kız ismiyle kaydediyormuş. lol

Böylede manyaklar var.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim de ev telefonunu arayıp sürekli evi kaça sattığımızı soruyolardı bi ara.Hayır verdikleri telefon ve adreste doğru.Sonra biri yeni asırda ilan var onun için aradık dedi.
Kim neden böyle bi saçmalığa girişti hiç bi fikrimiz yok.Ama ev iyi fiyata gidiyomuş,talibi de çokmuş onu öğrendik sfsdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Afush said:
Bizim de ev telefonunu arayıp sürekli evi kaça sattığımızı soruyolardı bi ara.Hayır verdikleri telefon ve adreste doğru.Sonra biri yeni asırda ilan var onun için aradık dedi.

önemli dönemlerde düşmanların zamanını çalmak için yapılan numaralar bunlar, yemeyin. örnek: bir sıralama sınavına çalışırken arkadaşınızın evinin telefon numarasını gazetelere şu şekilde bir ilanla veriyorsunuz:

"SATILIK BMW 1.20d 2006 25000km 25000TL NUMARANUMARANUMARA"

sonra arkadaşınız telefondan ders çalışamıyor, siz de rahat rahat geçiyorsunuz onu, sonra yıllar sonra vicdan azabı çekiyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...