di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 senko said: batman da yok mesela büyük eksiklik Harcadigin oksijen zarar ziyan. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 oksijensiz solunum yapıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 belliydi bi gariplik olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Hah. Sorun orda demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 e yani... beyne oksijen gitmiyor ya, ondan oluyor sanırsam tabii bir beyin varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Saldirinin cok kisa bir zaman zarfinda gectigi dusunulurse Spider Man'in olaydan haberdar olup mudahale etmesine zaman kalmadigi dusunulebilir. Tabii buyuk ihtimalle asil mesele Spider Man'in film telif haklarinin Sony'de olmasi. Aslinda sirf Spider Man degil, Fantastic Four ve Daredevil de New York'da yasiyor. Bunlar filmi yapilanlar; filmi yapilmayanlara baksak daha bir suru isim cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Tesekkurler Komutan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 İlk sahnede natasha'nin adam sorgulamasida baya iyiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Sparkcaster said: niye lazer mi atıyo göz sanki bakıyo sadece nazar eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Sparkcaster said: ben bişey anlamadım yüzüğü niye kartallarla gidip atmıyolar yalnız ben onu hala anlamadım. niye abi niye iki götten bacağa güvendiler de koca kartallara güvenmediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 cok dikkat cekiyo kartallar, iki bicirik gorukmeden gitti halletti iste, neyini anlamiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 niye lazer mi atıyor o göz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 das atiyo, das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Göz daha "lan lan lan" diyene kadar gidip atardı ki kartallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 film iyiydi.ailecek sinemada izledik .arkamızda oturupta ilk yarıda "amannnn çok saçma film" diyenler! ikinci yarıda gıçlarını yırtarcasına gülüyorlardı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ilk yarida cok sacma diyenleri, arada dovmediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 yapilmali idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 film çok güzel ama bir return of the king değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 GERGE said: Amalgam Comics olur o zaman ama =) hahaha onu da görürüz, yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 senko said: e yani... beyne oksijen gitmiyor ya, ondan oluyor sanırsam tabii bir beyin varsa... abi duymadın mı beyin bedeveymiş alalım sana bi tane kaç beden giyiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Bone said: GERGE said: Amalgam Comics olur o zaman ama =) hahaha onu da görürüz, yakındır. yalnzı amalgamların jacki kirby^2 olanları fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 öncelikle 3d'nin allah belasını versin ikinci olarak hani youtube videolarında videoda geçen bi cümleyi alıp comment olarak postlayan adamlar vardır, onlardan bi tane vardı sinemada gerçekten tartışma başlatıcaktım ama filme fazla saygı duyduğum için sineye çektim izlemeye devam ettim son olarak OLM ÇOK İYİYDİ FİLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 nasıl eğlendim, müthişti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 yalnız 6 hartkor marvel izleyicisi olarak credits sonuna kadar bekledik, bi bok çıkmadı göt olduk terkettik salonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 aynen benim gittiğim sinemadada credits'in yarısında kapattılar filmi fak yuuu dedim ama duyan olmadı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar