Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Avengers (2012)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
copry said:

şurası süperdi bir de

Thor: He's my brother
Natasha Romanoff: He killed 80 people in 2 days
Thor: ...He's adopted

bu tam leş sitcom diyaloğuydu ya. çok kişi güldü sinemada ama.

diğer söylenen hulk'lı sahneler ise baya iyiydi bence de.
Mesaj tarihi:
en şirin/komik sahne kaptanın I got it! ı mean I got the referance kısmıydı.

ayrıca acımadılar, they told me we won, noone told me what we lost repliğinide eklemişler filme.
Mesaj tarihi:

espriler şakalar spoilerlar

Thor: He's my brother
Natasha Romanoff: He killed 80 people in 2 days
Thor: ...He's adopted

bir de Ironman'in Thor'a "annen perdelerini giydiğini biliyor mu?" çok iyiydi.

loki'yi yerden yere vurması, banner'ın motorla olay mahaline paket servisle tavuk döner getiren eleman gibi gelmesi

ve captain america'nın masada "he bu sefer anladım" diyalogları falan çok iyiydi.

Hem dolu dizgin aksiyon izleyip hem de 7-8 kez baya kahkaha atarak güldük, 3D kısmı portal açıldıktan sonra daha işlevsel ve daha kaliteli oldu, ondan öncesinde gemide, kapalı ve karanlık mekanlarda göze olmasa da olur cinsinden gelmişti.

Bence böyle bir film sinemada izlenmeli.
Mesaj tarihi:
Yalniz spider-man'in de bulundugu bir evrende ayni sehirde kiyamet kopuyor, spider-man hic gorunmuyor. En azindan bir lafi falan gecseydi. Bu sekilde eklenince baya garip olacak hic yoktan var olmus gibi.
Mesaj tarihi:
Spidey icin torpil yapariz ya. Zira digerleri her daim NY sokaklarini gezen tipler degil ama Spider-man oyle. Bir de gazeteci hani eleman. Kacirmis olamaz. hehe

Nebleyim bilemedim.
Mesaj tarihi:
di said:

Spidey icin torpil yapariz ya. Zira digerleri her daim NY sokaklarini gezen tipler degil ama Spider-man oyle. Bir de gazeteci hani eleman. Kacirmis olamaz. hehe

Nebleyim bilemedim.

terkostaki yazlığına gitmiş olaylar varken, o yüzden filmde yok.
  • Yeni Oluştur...