Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 izleme fırsatım olmadı hala ya torrenten mi çeksem diye düşüncelere girdim izleyenler,sinemada izlemeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 IMAX'te izleyebiliyorsan kesin orda izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 film için karşıya gidemem ya sdfs torrente katlanırız artık eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bir de neden bilmiyorum ama Maria Hill en çok şaşırtan kişi oldu beni Thanos'dan sonra. Zaten internette tüm forumları kurcalasak Thanos gelecek diyen bir adam çıkmaz ama Maria Hill lore duygularıma hitap etti direk, hele Sharon Carter'ı, Dugan'ı filan 40'larda gösterip harcadıktan sonra Captain America'da. Shield'ın da adını değiştirmişler bu arada, Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division olmuş. (Strategic Hazard Intervention Espionage Logistics Directorate çizgiromanlarda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 maria hill olmamıstı bence ya. hani bir anthony hopkins rezaleti değildi ama olmamıstı ne biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 S.W.O.R.D. girer belki işin içine eğer X-Men ile birlikte gitmemişse. Gerçi 1994'de Fox aldığında yoktu onlar ama belli olmuyor hiç. Merak edene: Sentient World Observation and Response Department Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 İlk yarıda uykuya dalmaya ramak kalmıştı ki ara verdiler. 2.yarı iyiydi ama perfect,ÜBER MEGA SÜPER film vs demek diğer çoğu filmi katletmek demek. Okadar çok HADİ ARTIK AKSİYON OLSUN BE KARDEŞİM YETER KONUŞTUĞUNUZ dedik ki sayısını unuttum..Bu yüzden Son 20 dakikaya 8 gerisine 5 veriyorum.Tamam ekibi toplama aşamaları tabiki olsun vs ama bukadar uzatmayın.90 dakikayı doldurmaya çalışan türk dizilerindeki uzun uzun bakışma tripleri var filmde. Genelde sinemaya eğlenmek ve izlediğim filmden tat almak için giderim,hiç olmazsa tat almaya elimden geldiğince çok çabalarım.Lütfen kimse bana ilk yarısı bukadar sıkıcı geçen başka bir marvel filmi daha gördüğünü söylemesin...Sonuçta filmi bütünüyle değerlendiriyorum ve ilk yarısı cidden çok kötü olan bir filme SÜPER diyemiyorum.3 arkadaş kendimizi çok kastık filme ilk yarıda adapte olabilmek için. Thor ps:Thor'u bukadar ezdiremezsin be kardeşim..o Hulksa diğeride Thor..Saçmalık olmuş.Düşman gemisini indirdikten sonra dalga geçer gibi yumruklaması falan.Gemi içindeki 1v1 fight daha uzun ve sert olabilirmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Bence daha çok konuşma bile olabilirdi. Aksiyon çoktu zaten. Karakterler, etkileşimleri, çok iyiydi. Sırf aksiyon olsa asıl sıradan, şaçma bir film olurdu. İşte sizin gibiler yüzünden Firefly yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ilkyarıdan bi tane daha olabilirdi. sonra 3. yarı olarak ikinci yarıyı koyalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 kaç dk bu arada film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Gerge konuşma istiyorsan dizi film olsun bence bol bol konuşurlar orada.2 saatlik filmin 1.5 saati konuşma dinlemek istemiyoruz biz.Onun için ayrıca romantik filmlere falan gidebiliriz.Konuyu,kurguyu 1.5 saat konuşma koymadanda kurabilirsin filmlerde. Aksiyon çoktu?Biz farklı filmler izlemişiz sanırım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 2.filmi bu kadar kisi izlemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 azdı konusmu daha cok olabilirdi. ama becerip yettirşmişleri karkaterler arasındaki gerillimleri, kötülüyemem. ha olsa izlemiydim dahada sevinerek izlerdim. aksiyonda ökzü gibiydi. illa bang for bucks diyosan aksiyon/fiyat oranı yüksek film ne var bu aralar örnek verirsen memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 güzeldi film biraz konusmalar fazla ama iyidi yine. konusmalar felan hep birbirlerine laf giydirme bicminde, biraz form trollugu felan yapiyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 cooogghh iyi cooooook demek yeterli :D hulk atasözlerne bolca gönderme yapti :D ölüyü diriltmek ve duvardan duvara vurmak konusunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ilk yarısı sıkıcı mıydı? aksiyon yok diye mi? yok artık ya. siz açılıştan itibaren sadece patlama görmeye mi gidiyorsunuz anlamıyorum ki. kaldı ki ilk yarıda da gayet dozunda aksiyon vardı yani. ilk başta loki'nin gelişi, loki captain america/iron man didişmesi, gayet uzun süren iron-man thor dövüşü aklıma gelneler. üstüne bi sürü espri falan filan. ilk yarıda sıkıldım diyen adama hayretle bakarım gerçekten. süper kahraman filmleri içinde dark knight ve iron-man'den sonra 3. sıraya koyuyorum bu filmi, hatta iron-man'i geçti galiba. ha ayrıca bunu söyleyen kişi thor ve captain america sevmez, hawkeye bilmez etmez. buna rağmen muhteşemdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Hulk Smash diyorum sadece, onun disinda iron man 3 izledim. Izlemeyenler acmasin. Thor a yan yumruk ve loki yi yerden yere vurma sahnesi. Ikisinde de koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Thor'un ironman'e kafayı gömüşü yeter. gömcürttü mark 6'i bu arda ironman 2 de mark 3'ü kullanıyodu hala mark 4'e gecmişti son savasta. arada iki versiyon atlamıs iyidir. cizgiromanlarda yanlsı hatırlamıyosam 58 olması lazım. en son spidey sorduğunda 54 demişti, sonra 4 yeni zırh geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 jet sahnesi Thor'un jetten lokiyi alıp çıkma sahnesi ve iron man'in "and there is that guy" demesi bence en iyi sahnelerden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Film baya iyiydi Ama Thor çok duygusal ve ezik olmuş beklediğimden , kınadım. Iron man bebeyims <3 herzamanki gibi formundaydı bütün işi zaten hulk ile iron manin üzerindeydi resmen. Espiriler de çok başarılıydı. Genel olarak çok beğendim filmi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 torrent'ten falan çekmeyin, gidin adam gibi izleyin yahu. hayvan gibi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 film bayaa iyiydi sinemada seyrettim, cok da komikti 2 yerde gozumden yas geldi :) Spy natasha da beni benden aldı, bana bu kadar hitap ettigi filk hatırlamıyorum, Himym den ablamızda takdire şayandı :) Spoiler Hulk un yanındaki Iron man a yumrugu koyması ve Lokinin hulk a ben demi-god ım olm sıkletlerimiz farklı modundayken hulk un lokiyi alıp yerden yere vurması gozumden yas getirdi, adamlar full actiondayken hulk un motorsikletle olay mahalline gelmeside iyiydi mesela bide yine Hulk "i have a secret, i m always angry" diyerek donmeside iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 şurası süperdi bir de Thor: He's my brother Natasha Romanoff: He killed 80 people in 2 days Thor: ...He's adopted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 copry said: şurası süperdi bir de Thor: He's my brother Natasha Romanoff: He killed 80 people in 2 days Thor: ...He's adopted ha evet onu unutmusum :) beklentiyi dusuk tutup gittim super eglendim tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 John romita jr. bruce jones run'dan almaları hulk'u iyi olmus. hulk'un özüne kirbian haline en dönüşünün basladığı seriydi o zaten ordan sonra toplarladı tekrar sahne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar