Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Avengers (2012)

progamer

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Bir de neden bilmiyorum ama Maria Hill en çok şaşırtan kişi oldu beni Thanos'dan sonra. Zaten internette tüm forumları kurcalasak Thanos gelecek diyen bir adam çıkmaz ama Maria Hill lore duygularıma hitap etti direk, hele Sharon Carter'ı, Dugan'ı filan 40'larda gösterip harcadıktan sonra Captain America'da.

Shield'ın da adını değiştirmişler bu arada, Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division olmuş. (Strategic Hazard Intervention Espionage Logistics Directorate çizgiromanlarda)
Sosyal ağlarda paylaş

İlk yarıda uykuya dalmaya ramak kalmıştı ki ara verdiler. 2.yarı iyiydi ama perfect,ÜBER MEGA SÜPER film vs demek diğer çoğu filmi katletmek demek.

Okadar çok HADİ ARTIK AKSİYON OLSUN BE KARDEŞİM YETER KONUŞTUĞUNUZ dedik ki sayısını unuttum..Bu yüzden Son 20 dakikaya 8 gerisine 5 veriyorum.Tamam ekibi toplama aşamaları tabiki olsun vs ama bukadar uzatmayın.90 dakikayı doldurmaya çalışan türk dizilerindeki uzun uzun bakışma tripleri var filmde.

Genelde sinemaya eğlenmek ve izlediğim filmden tat almak için giderim,hiç olmazsa tat almaya elimden geldiğince çok çabalarım.Lütfen kimse bana ilk yarısı bukadar sıkıcı geçen başka bir marvel filmi daha gördüğünü söylemesin...Sonuçta filmi bütünüyle değerlendiriyorum ve ilk yarısı cidden çok kötü olan bir filme SÜPER diyemiyorum.3 arkadaş kendimizi çok kastık filme ilk yarıda adapte olabilmek için.

Thor

ps:Thor'u bukadar ezdiremezsin be kardeşim..o Hulksa diğeride Thor..Saçmalık olmuş.Düşman gemisini indirdikten sonra dalga geçer gibi yumruklaması falan.Gemi içindeki 1v1 fight daha uzun ve sert olabilirmiş...

Sosyal ağlarda paylaş

Gerge konuşma istiyorsan dizi film olsun bence bol bol konuşurlar orada.2 saatlik filmin 1.5 saati konuşma dinlemek istemiyoruz biz.Onun için ayrıca romantik filmlere falan gidebiliriz.Konuyu,kurguyu 1.5 saat konuşma koymadanda kurabilirsin filmlerde.

Aksiyon çoktu?Biz farklı filmler izlemişiz sanırım lol
Sosyal ağlarda paylaş

azdı konusmu daha cok olabilirdi. ama becerip yettirşmişleri karkaterler arasındaki gerillimleri, kötülüyemem.
ha olsa izlemiydim dahada sevinerek izlerdim.

aksiyonda ökzü gibiydi.
illa bang for bucks diyosan aksiyon/fiyat oranı yüksek film ne var bu aralar örnek verirsen memnun olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yarısı sıkıcı mıydı? aksiyon yok diye mi? yok artık ya. siz açılıştan itibaren sadece patlama görmeye mi gidiyorsunuz anlamıyorum ki.

kaldı ki ilk yarıda da gayet dozunda aksiyon vardı yani. ilk başta loki'nin gelişi, loki captain america/iron man didişmesi, gayet uzun süren iron-man thor dövüşü aklıma gelneler. üstüne bi sürü espri falan filan.

ilk yarıda sıkıldım diyen adama hayretle bakarım gerçekten.

süper kahraman filmleri içinde dark knight ve iron-man'den sonra 3. sıraya koyuyorum bu filmi, hatta iron-man'i geçti galiba.

ha ayrıca bunu söyleyen kişi thor ve captain america sevmez, hawkeye bilmez etmez. buna rağmen muhteşemdi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Thor'un ironman'e kafayı gömüşü yeter. gömcürttü mark 6'i
bu arda ironman 2 de mark 3'ü kullanıyodu hala mark 4'e gecmişti son savasta. arada iki versiyon atlamıs iyidir.

cizgiromanlarda yanlsı hatırlamıyosam 58 olması lazım.
en son spidey sorduğunda 54 demişti, sonra 4 yeni zırh geldi.

Sosyal ağlarda paylaş

Film baya iyiydi

Ama Thor çok duygusal ve ezik olmuş beklediğimden , kınadım. Iron man bebeyims <3 herzamanki gibi formundaydı bütün işi zaten hulk ile iron manin üzerindeydi resmen. Espiriler de çok başarılıydı. Genel olarak çok beğendim filmi (tu)

Sosyal ağlarda paylaş

film bayaa iyiydi sinemada seyrettim,

cok da komikti 2 yerde gozumden yas geldi :)

Spy natasha da beni benden aldı, bana bu kadar hitap ettigi filk hatırlamıyorum, Himym den ablamızda takdire şayandı :)

Spoiler

Hulk un yanındaki Iron man a yumrugu koyması ve Lokinin hulk a ben demi-god ım olm sıkletlerimiz farklı modundayken hulk un lokiyi alıp yerden yere vurması gozumden yas getirdi, adamlar full actiondayken hulk un motorsikletle olay mahalline gelmeside iyiydi mesela bide yine Hulk "i have a secret, i m always angry" diyerek donmeside iyiydi

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...