LordVithar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Film cok guzeldi, beklentileri karsiladi, hic bitmesin dedirtti. Thor'a avengers icin hotfix gelmis resmen ama olsun Thor 2'de ezer o da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 imax izledim muthuş film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=v-fBruIPPxs&feature=related aklıma bu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Salonun %90 ı yazıların sonunu beklemeden çıktı. Bir Marvel fanatiği olarak yanımdakileri zor tuttum gitmeyin bişeyler daha göstericekler diye nitekim de öyle oldu. i win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 GERGE said: Yazan ve yöneten Joss Whedon. Bunu duyduğumdan beri fucking awesome diyip duruyorum zaten. Adamin eline ilk kez bu kadar büyük kaynaklar verdiler, çoşturdu ortamı. Birşey yaptı (anlayın) attı hatta öteki filmleri. bir yönetmenin filme bu kadar etkisi olur işte. diğer marvel uyarlamalarının çoğunun rezil olması hep bunla alakalıydı. Kaliteyi de o kadar düşürdüler ki artık yeni gelenlerden bile umudu kesmeye başlamıştım derken Avengers imdada yetişti. Gerçekten güzel olmuş. Stark baydı bir ara sadece o kadar. Mark Ruffalo Bruce Banner olarak cuk oturmuş. Diğerlerinden de iyi. Hoş Hulklarda hep bir gerginlik vardı. Bu sefer biraz daha sempatik olarak vardı. Bu sefer doğru zamanda doğru şeyler olmuş. Bir yerde gülmekten gözümden yaş filan geldi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Sırf yönetmenlik değil Whedon'un olayı. Beni asıl heyecanlandıran ilk duyduğumda öyküyü ve senaryoyu da Joss Whedon'un yazacağı olmuştu. Joss Whedon Marvel için çizgiromanlar yazan bir adam ve Marvel'in en iyi 4-5 yazarından biri. Filmi olduğu gibi Whedon'a bırakmışlar yani; öykü, senaryo, yönetmenlik... Ankara'da 2B bulamayınca haftaya tekrar IMAX'e gitmeye karar verdim. İlk seferde IMAX izlememiştim, aslında IMAX izlemeyeli 7-8 yıl oluyor (ilk çıktığında 45 dakikalık bir gösteriye bakmıştım, belki de 10 yılı geçti, hatırlamıyorum), neymiş bu gürültü göreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 divxi çıkınca izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 alperozg said: Salonun %90 ı yazıların sonunu beklemeden çıktı. Bir Marvel fanatiği olarak yanımdakileri zor tuttum gitmeyin bişeyler daha göstericekler diye nitekim de öyle oldu. i win. aynen, hiç kımıldamadık bile yaya yaya oturmaya devam ettik. Son kısım başladığında kapıdaki paçozlar gözlüklerini taktı arka koltuklardan o arafa doğru bir naaaaaaaabeeeerrrrrrrr sesi yükseldi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 captain americayı izlememiş olsak sorun oluo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 abi adamlar direk hiç izlememiş insanın izleyebileceği şekilde yapmışlar. Anneye anlatır gibi anlatıyorlar arada kısa kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ii o zaman anne sayılırım ben marvel konusunda ^_^ iron manleri ve hulkı izledim de keptın amerikayı izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Myshkin said: alperozg said: Salonun %90 ı yazıların sonunu beklemeden çıktı. Bir Marvel fanatiği olarak yanımdakileri zor tuttum gitmeyin bişeyler daha göstericekler diye nitekim de öyle oldu. i win. aynen, hiç kımıldamadık bile yaya yaya oturmaya devam ettik. Son kısım başladığında kapıdaki paçozlar gözlüklerini taktı arka koltuklardan o arafa doğru bir naaaaaaaabeeeerrrrrrrr sesi yükseldi ahahahah bi de bazı gavatlar gitmek üzere kalkıp sonra önümüzde öyle dikilip "aa bişiler var" diye ayakta izlemeye devam ettiler falan. vurucam ağzına ağzına teyallam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 thor'un biraz daha agirligi olsaydi keske ya, bak gene aklima geldi. 'mighty' lakabini daha iyi tasitsalarmis yani keske. hulk dovusu eyvallah, ama iron man de olabileceginden fazla patakladi. loki ve thor'un daha bariz bir epicness'i olsaymis keske. bu arada gece hatirladim, comboyu captain ve iron man yapiyordu (shield'dan yansitma) ny'de tek tek her birine kameranin focuslandigi ve speciallarini caktiklari sahneler ve omuz omuza dovustukleri sahneler aklimdan silinmiyor hala. gene gidicem bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 NY'da hepsinin arka arkaya savaşırken gösterildiği kompozisyon çekimler ve 3 boyut olayıyla bitirdi zaten direk. sahne sonrası şu vaziyetteydim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 After Credits'te ne oluyor ya, ben bekleyemeden çıkmak zorunda kaldım evde bulur izlerim diye de bulamıyorum şimdi :D bulabilecek biri koysun ya da anlatsın ya sadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 after credits http://www.youtube.com/watch?v=llYp6Nz63QE Thanos o adam sonda çıkan. Görünce aha şimdi şıçtınız diyebildim sadece ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Saol Gerge , youtubeda arayıp bulamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ağzımın suyu akıyo gidip izliycem inşallah bugunü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 end credits 2 :schwarma Thanos icin bekledim de , bunu gormemistim asdfasd http://www.youtube.com/watch?v=F2GeMnQ0scg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 çok iyi filmdi bu kadar epik olmasını beklemiyordum dibim düştü tekrar gitmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 thanos Bu arada thanos sonraki film icin fazla overkill degil mi sizce de? hulk&ironman ordusu gelse thanos kafasini cevirmeden alir hepsini. Avengers napicak mi? thor babasini mi cagiricak? fazla imba bi secim, thanos u ezmeden nasil anlaticaklar filmi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Herkesin derdi Thanos zaten. Nasıl yapacaklar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Önce Iron-man 3, Thor 2 ve Captain America 2 var duyurulmuş. Oralarda daha güçlü bir ekip kurulur belki. Ya da Thor 2'de Asgard ile kapışır, The Avengers 2 devam eder öykü. Aklıma bir şey gelmiyor, daha fazla düşünmeyeceğim ama, bir gün aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 hey gidi günler, zamanında heroclix oynarken thanos'umu hulk ile takas yapmıştım arkadaşımla. şimdi değer kazandı thanos lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 GERGE said: after credits http://www.youtube.com/watch?v=llYp6Nz63QE Thanos o adam sonda çıkan. Görünce aha şimdi şıçtınız diyebildim sadece ben. bundan sonra başka çıktı mı? ben yoktur diye salonu terk ettim. sanırsam bundan sonra da çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar