BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Spiegel said: izlesem nolucak hint filmi, dans edip duruyorlardir... hhahah epicti bu işte. evet dans edip duruyorlar. hı hı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ondan sonra ivedik kotu film diyince elit oluyoruz ki elit ne zaman hakaret oldu onu da anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ya kardesim size ne bana gore hintli yasami ve hint filmi ilgi cekici degil, oscari vermisler iyi guzel, ben begenmiyorum, ilgilenmiyorum, isterse dunyanin en guzel filmi olsun, izleyenin dunyasi degissin, benim gozumde hintlilerin dans ettigi bir filmdir, siz seversiniz o ayri... zaten cogunluk sevmis ki bu kadar oscar almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 izlememişsin ki.. bana göre şöyle diyosun? belki türkler kraldır mesajı var filmde sonra abi iyiymiş deme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 demem merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 hak ettiğini aldu slumdog,her ne kadar yönetmenin David Fincher'a gitmesini istiyor dahi olsaydım sevindim.Danny Boyle'da en az David Fincher kadar sevdiğim bir yönetmendir. Yönetmen dışında Benjamin Button'dan ne beklediysem buldum,3/4 yaptım diyebilirim tahminde hehe Sean Penn'de uzun yıllar sonraki ilk Oscar'ını alabildi. Törenleri izlemedim de herkes kötü diyordu.Vardır birşeyi o zaman hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 izleyeyim the reader la milk i o bir an önce merak ettim hehe. benjamin buttonla slumdog her kategoride alırlar götürürler dedim, en iyi actor u sean penn e vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 demek ki neymiş, düz film yapmak lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 spiegel haklı ama jenerikte dans var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bi liste var mı şöle şunu bu aldı bunu şu oldu die ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 2 kere previous page yap orda var da ben kacirdim oskarı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Töreni seyretmedim, sonuçları da şimdi inceliyorum açıkçası. Heath Ledger'ın En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu'yu almasına kesin gözüyle bakılıyordu, şaşırmadığıma seviniyorum; ki gerçekten de hak etmişti. En çok merak ettiğim dallardan biri En İyi Yönetmen ödülüydü. Çok sevdiğim birden fazla yönetmen yarıştığı için heyecanlanmıştım. Danny Boyle almış, fena mı olmuş bilemiyorum çünkü Slumdog'u henüz seyretmedim. Görsel efekt, Makyaj ve Art Direction'ı Benjamin Button'ın almasına şaşırmadım. Bir film olarak çok çok başarılı bulamasam da, teknik açıdan üst sınıf bir filmdi; hakkını almış kısacası. Beni asıl şaşırtan, Akademi duruşuna ve politikasına aykırı bir şekilde, Yabancı Film ödülünü Vals Im Bashir'in almaması oldu. Hem güzel bir film olduğu için, hem de tam İsrail saldırıları döneminin sonrasında sesini yükseltebilen bir film olduğu için ödülü almasını bekliyordum. Çok şaşırdım. Bunun dışında da, acilen seyredilecekler listesi var elbette: Slumdog Vicky Christina Barcelona The Wrestler The Reader Milk Man on Wire Frost / Nixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Heath Ledger'in torene katilmamasi cok buyuk bi ayip oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 slumdog öyle hepsini alabilecek kapasitede değildi ya..en azından uyarlama senaryo, sinematografi ve yönetmenlikte benjamin button bence daha üstündü. hele müzikler? herhalde bu yıl hiç iyi film müziği yazılamamış. bi de gönlüm mickey rourke'dan yanaydı ama sean penn'i de severim, gay lobisi iyi çalışmış oscarlarda fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 cinematografide slamdog normal bence. çok başarılı çünkü. benjamin button'dan bir adım önde idi. şimdi kitabı okumadığımdan benjamin button uyarlama senaryo daha önde idi bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 adamlar dünyanın dier ucunda oskar alırken ben 20 tl lik dandik adsl modemi usb den vista driveri olmadığı halde xp driveri ile vistaya tanıtıp nete girmenin ve bu uğurda 6.5 saat uğraşmanın kekremsi tadını alıyorum yanaklarımdan süzülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bernie mac ne zaman ölmüş, nasıl ölmüş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Töreni izleyemedim bende :( redcarpet ta sonra uyumuşum. Danny Boyle almış.Fena değil.Gönlüm David Fincher dan yanaydı.Çok istiyordum. Kate Winslet The Reader da o kadar müthişti ki sonuna kadar hak etmiş.Muhteşem oynamıştı. Hearth Ledger zaten muhteşemdi.Joker i Jack Nicholson bile bu kadar iyi oynamamıştı.Filmi izleyenleri resmen Joker geriyordu. Sean Penn sonunda aldı.Milk i izleyemedim bugun ilk izleyeceğim film olacak.Harika filmmiş. Slumdog gerektiğinden fazla ödül almış. Arda yada katılıyorum. Beşirle Vals kesinlikle ödül almalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 sean penn'in ilk oscarı değil ki bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 sean penn istiyordum o açıdan.Mystic Riverla aldı galiba önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 evet :) ama adam çok çok iyi oyuncu o ayrı tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 sir said: slumdog öyle hepsini alabilecek kapasitede değildi ya..en azından uyarlama senaryo, sinematografi ve yönetmenlikte benjamin button bence daha üstündü. hele müzikler? herhalde bu yıl hiç iyi film müziği yazılamamış. bi de gönlüm mickey rourke'dan yanaydı ama sean penn'i de severim, gay lobisi iyi çalışmış oscarlarda fsdfs Abi yapma Slumdog'un müzikleri inanılmaz iyiydi. Cnbc-e'de izledim, saat 7 de kadar o "feel like a staaaağr" reklamı kanser etti, en sonunda ağlıycaktım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Müzik sonuçta kişisel zevk işi ama ben slumdogun müziklerini BAYA beğenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ost si çok güzelde en iyi şarkıyı alması beni şaşırttı. wall-e filanda çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar