Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bitti oyun tek cumle yazicam ama oda sam icin geliyor tebrikler sam, galaksideki en sapik, saptirilmasi en musait teknolojilerden birini nihal atsizin kucagina biraktin :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 AHAHAHA yanniz sirf o secim yuzunden ME 3 sonunda reaperlar Sam disinda herkesi sopayla rencide ederse, bu kadar laftan sonra hepimiz karakteri silmek zorunda kalacaz, Sam bir bir not aliyordur bunlari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Sereglin said: coklu gruplarda once biraz oldurmen lazim adamlari, ya da en arkadaki adama gideceksin cover fln bakacaksin hemen. Hic bir ozellik bodos girmene izin vermiyor o kadar kisiye, shotgunla chargela bir de. Ilk ozelligin olarak charge i fulle, sonra da hp'ni yukselt combat skilliyle bir de oyle devam et. Soldier ve Infiltrator overpower o yuzden guzel geliyor. Yeniden baslicaksan Inf ac.abi elektronik hic cekici gelmiyo ya, soldier acicam galiba vanguarda ozendim o kadar bildigin bok gibi bisey cikti anasini satiyim adamlar arkada ben supermen gibi ucuyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 vanguard oyunun en degisik oynanis tarzi olan sinifi, direkt melee takilan tek sinif oldugu icin alismasi zor olmus olabilir infiltrator'da elektronik falan kalmadi pek zaten, sniper/stealth oynaniyor, sniperligi severim diyorsan iste vanguard'in tam tersi sinif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 HellHound said: AHAHAHA yanniz sirf o secim yuzunden ME 3 sonunda reaperlar Sam disinda herkesi sopayla rencide ederse, bu kadar laftan sonra hepimiz karakteri silmek zorunda kalacaz, Sam bir bir not aliyordur bunlari :P sanmam ya ME 1 ve 2 paragon vs renegade simdilik ilk oyundan beri bence guzel oturrtular paragon renegade i, light side dark side gibi tekduze degil bazi yerlerde ME1 de rachni queen i oldurmek mesela en mantikli karardi, yiginla paragraf anlatilmis rachni sole kotu bole kotu diye ancak bu oyunda cikti ortaya rachni reaperlar yuzunden cildirmis, queen tesekkur ediyorum ve reaperlar geldiginden shepard a yardim sozu veriyorum, cocuklarim ve sonraki jenerasyonalr shepardin ismini sarkilarla ogrenicek dediginde baya duygulandim ME1 sonu konseyi kurtarmaca gene, bildigin serefsiz politikacilardi nerden bakarsan bak human konsyei olmasada yerlerine yenilerinin gelmesi en mantiklisiydi, ama ikinci oyun gosterdiki insanlarin kisa surede konseyde guc kazanmasi bile diger irklarda huzursuzluk yaratmis falan filan ME2 de en guzeli quarianlarla geth idi, tali yi iceri almak istiyen dingil geth den ozur diliyelim baris olsun filan dediginde lan bu herifin fikirlerini ne desteklicem, makinalarla barismi olur demistim, sonra filonun gereksiz bir savas yuzunden reaperlar gelmeden telef olmasi olayindan bahsedilince simdilik baris olsun sonra kapisirlar ayagina destekledim ancak legion geth ile ilgili bildiklerimizi yeniden degerlendirmemizi sagladi bir turlu anlam ve hak veremedigim olay genophage vs mordin olayiydi, salarianlar yapilabilicek en insafli ve en mantikli secimi yapmis, kroganlari basibos galaksiye salmanin en kadar tehlikeli oldugunu ozellikle adamalrin kendi gezegenlerini getirdigi hali gordukten sonra "lololo genocideeeee katil mrodin" diyaloglari cok sacma geldi, mordin %100 hakliydi "yarin obrugun reaperlari kesmemizde lazim olurlar" diyip kroganlarin onunu acip sonrada tarihin tekerrur emtesi kacinilmaz salarianlarin hatasi gelismemis, politik birligini sagliyamamis bir toplumu uzaya cikarmak direk ki bilimkurgunun en klise konularindan biridir hani makina olayi zaten direk dragon agede de vardi, atese atesle karsilik veririm kazanmak onemli diyip savastigin seye donusme geyigi ki illusive man in plani reaperlarda degil, dikaktli dinleyince "we will use it against our battle with the reapers and beyond!" diyor, direk burdan belli kotuniyeti cerberus un rachni ile, bioticlerle AI ile ilgili deneylerinde etik filan sallamadigini goz onune alirsak illusive man direk gidip human reaper ida tamamlamaya calisabilir yani ve onun sonu ya self pawn yada reaperlari kesicez diye insanligin reaperlar olmasi, bunu gorememek icin space ile diyaloglari skipliye skipliye gitmek lazim sanirim :p bide o fortress i hadi aldin yarin oburgun "abi sahibi geldi!" "agbii ahtapot geldi" olmiyacagi ne malum? eheuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Penthesilea said: Sereglin said: coklu gruplarda once biraz oldurmen lazim adamlari, ya da en arkadaki adama gideceksin cover fln bakacaksin hemen. Hic bir ozellik bodos girmene izin vermiyor o kadar kisiye, shotgunla chargela bir de. Ilk ozelligin olarak charge i fulle, sonra da hp'ni yukselt combat skilliyle bir de oyle devam et. Soldier ve Infiltrator overpower o yuzden guzel geliyor. Yeniden baslicaksan Inf ac.abi elektronik hic cekici gelmiyo ya, soldier acicam galiba vanguarda ozendim o kadar bildigin bok gibi bisey cikti anasini satiyim adamlar arkada ben supermen gibi ucuyorum falan soldier gayet zevkli , özellikle adrenaline rush.. oyunu çok kolaylaştırsa da , zevki de arttırdığı gerçek. bu arada , takım elemanlarının silah damage'ı çok düşük geldi bana, normal mi yoksa tam asker sınıfı bi elemanla oynamadım hala o yüzden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 viktor şimdi sorun şu ki en birinci olay reaper'lar tehdit olarak şu anda, konsey burunlarının dibinden insanlar kaçırılıp iskeletor inşa edilirken hiç oralı bile değil. cerberus her ne kadar thule society gibi takılsa da bir onların umrunda durum kendilerine battığından. reaper'lar bütün galaksideki organik yaşamı yoketsin mi yoksa illusive man yeni adolf mu olsun, adolf yeğdir gene. halihazırda reaper'lara karşı elimdeki meşingan harici tek silah çalışmadığından cidden zaid öyle söyleyince çok makul geldi. tabii olay şu ki bunu alıp olduğu gibi kullanacağını varsayıyoruz sheen'in, halbuki direkt kullanmasan bile öğrenilebilecek şeyler var. tek sovereign dretnot üstüne bilmemkaç kruvazör sololayacak haldeyken bütün evren birleşse gene ne yapacak bu haliyle? uzay araplarının takalarıyla mı batıracağız o sonda görünen gemileri? toplam 60 tane dretnot filan var 3 ırkta, diğerlerinin de herşeyi eklesen 80-100 tane çıksın binlerce kruvazör vs ile. gene konvansiyonel şekilde savaşırken kaç milyon hatta milyar yaşam kaybolacak muhtemelen. ha tabii bütün herkesin voltran'ı birleştireceğini varsayarak bu da, ikinci oyundan görünen oydu ki pek sallayan yok. ilk oyunun sonunda "hah nihayet akıllandılar" diye rahatlamıştım ama burada o da yok. bana kalsa hemen anderson amcaya telgraf çekerdim oradan, bir side quest'te yapmıştım. cerberus datalarını yollamıştım ona. bu seçimde aynı şeyi yapamamak kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ViktorRachni'in savas cikarma sebebi daha ilk oyunda ustu kapali olarak queen ile muhabbet ederken vardi zaten, "Sour note" ile bir sekil mind control altina alindiklarindan bahsediyordu. Daha tabii o noktada Reaperlari bilmiyorduk hikayede, ama daha iki dakka once Benezia, Sovereign ve indoctrination'dan falan bahsettigi icin kabak gibi ortadaydi olay (tabii o an yalan da soyluyor olabilirdi o ayri ben dogru soyledigine guvendim, dogru cikti). O secimde tek dusundurucu olay "ya o simdi serbest biraksak tekrar mind control yemeyecekleri ne malum?" fikriydi ama sahsen tutup soykirim uygulayamayacagimdan riski almistim ben. ME 3'de hala o kapi acik, sana yardimci olacaklari belli zaten ama yardimci olurken mind control yemeyecekleri belli degil. konsey olayi biraz daha farkli, bence secimin kendisinin paragon ve renegadelikle pek alakasi yok. Zira ne kadar paragon olsan da o an stratejik olarak en mantikli secim butun fleetin sovereign'e dalmasi aslinda. Konseyi kurtarmak o an icin "sadece gunu kurtarmayalim, politik dusunup gelecege bakalim" secenegi. Gerci ikinci oyunda goruyorsun ki konseyin gemide 10000 murettebat varmis (devasa bir sey zaten hic murettebat acisindan dusunmemistim ama ME 2'ye kadar), yani konseyi kurtarinca onlari da kurtardigin icin fleet'in kaybettiginden 3-4 kat falan fazla kisinin hayatini kurtarmis oluyorsun (sayilari veriyor shepard ikinci oyunda) ki isin boyutu 3 dallama politikacidan cikiyor iste o zaman, ciddi paragon secimi oluyor. Tabii ilk oyunda secimi yaparken bundan habersizsin o ayri. Geth olayinda zaten sahsen ilk oyundan beri Tali'ye "hakettiginizi bulmussunuz, yaratmaniz hata, bilinc kazaninca sorgusuz sualsiz yok etmeye kalkmaniz hata, sonra Geth kendilerini savununca magdur ayagina yatmaniz daha buyuk hata" diyordum, ikinci oyunda da Migrant Fleet'te savasa gitmeyin surunursunuz dedim, sonra Legion geldi, benim tumuyle kendi hislerime dayandirdigim bu moralfag durusumu validate etti, kendimi kutladim, kalan iki amirale uzaktan nanik cektim. Cerberus'a zaten ne desek bos, hele hele Sole Survivor background'unda Shepard'in birliginin uzerine Tresher Mawlari salan, Shepard disinda butun birligi olduren/uzerinde deneyler uygulayan gruba elimde olsa daha ilk dakikada siktir cekerim bana raise dead cektikleri para icin de TIM'e bir bardak soguk su yollarim, ama iste kici kirik ME 2 ana hikayesi icin katlanmak mecburiyetinde kaldik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 citadel'deki muhabire nutuk muhabir geliyor aklısıra bizim üzerimizden gene şöhret yapacak, paragon konuşmasıyla elleri arkada bağlayıp bir nutuk çektim ki oyunun bence en duygulu anıydı. tek tek kruvazörlerin ismini saydı şepırd, üstüne "hepiniz onlara teşekkür borçlusunuz, konsey daha fazlasını borçlu, semper fi" çekti, kadın da mor patlıcan oldu kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 evet ayar nasil verilir dersiydi o an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 citideldeki muhabire darp Ayar içermese dahi bence çok daha eğlenceliydi sdf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 aslında epic beard man'i o sahneye entegre etmek lazım renegade seçeneği olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 renegade secenegi olarak en mukemmel yer Krogan'a kafa attigimiz yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Aslında biraz geniş persfektiften bakınca ilk oyundaki tercihlerimizin ikinci oyuna tek etkisi birkaç cümlelik dialoglar. Yani oyunn gidişatını değiştiren en ufak bir etkisi yok. Buna konseyi kurtarmak da dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yok zaten onun icin daha once agladik simdi varmis gibi muhabbetini yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Sam said: citadel'deki muhabire nutuk muhabir geliyor aklısıra bizim üzerimizden gene şöhret yapacak, paragon konuşmasıyla elleri arkada bağlayıp bir nutuk çektim ki oyunun bence en duygulu anıydı. tek tek kruvazörlerin ismini saydı şepırd, üstüne "hepiniz onlara teşekkür borçlusunuz, konsey daha fazlasını borçlu, semper fi" çekti, kadın da mor patlıcan oldu kaldı. Heh ME1'de seçenek var direk 'its time for you to shut up diye' onu seçtim benim bayan karakter o muhabirin azının ortasına bir yapıştırdı, muhabir direk yere yapıştı. En komik seçeneklerden biri o zaten =P direk küfür etmeye başladı muhabir haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 tunch said: Penthesilea said: abi elektronik hic cekici gelmiyo ya, soldier acicam galiba vanguarda ozendim o kadar bildigin bok gibi bisey cikti anasini satiyim adamlar arkada ben supermen gibi ucuyorum falan soldier gayet zevkli , özellikle adrenaline rush.. oyunu çok kolaylaştırsa da , zevki de arttırdığı gerçek. bu arada , takım elemanlarının silah damage'ı çok düşük geldi bana, normal mi yoksa tam asker sınıfı bi elemanla oynamadım hala o yüzden mi? Vanguard, soylenildigi gibi en farkli classti oyundaki. Tamamen oyun tarzi degisiyor gibi bir sey sonucta acayip riske giriyorsun melee range'e girip. O acidan zevkli. Engineer fln bana cok yavan geldi mesela. Asmis bir karakter degil ama bence oynanmaya degecek bir karakter gibi Vanguard. Soldier-Inf zevkli evet ama bildigin shooter oluyor iste oyun ve daha once dedigim gibi overpower ve rahat. Takim arkadaslari konusunda da evet cidden fire powerda sorun var. Cok coverda kaliyorlar ve adam gibi burst shot yapamiyorlar. O yuzden ben direkt ozelliklerine guvenebilecegim adamlari sectim. Zaten Team AI o kadar salakki cildirtiyordu beni insanityde. Ben zaten kapamistim takim elemanlarinin ozelliklerini kendilerinin kullanmasini cok salak gereksiz isler yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 vanguard zaten yardıra yardıra gidiyo işte, yanınada ya utility alırsın yada rpsini sevdiğin adam alırsın. combatın bayıklığı, 10 üzeirnden 1 puan yükselip -3 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Darksun said: Heh ME1'de seçenek var direk 'its time for you to shut up diye' onu seçtim benim bayan karakter o muhabirin azının ortasına bir yapıştırdı, muhabir direk yere yapıştı. En komik seçeneklerden biri o zaten =P direk küfür etmeye başladı muhabir haha. bu sefer load edip ikisini de yaptım ama epic beard man yumruğunu basınca "çektin mi hepsini? bring me teh amber lamps!" diyor ki ona yaradı, nutuğu çekince "kendi programımda döt oldum ühü" diye ağlıyor, daha güzel. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sam +1. bende o konuşmayı yaptım, çok pis patlıyor kadının suratında. ama çekip gitmesi lazım öyle konuşmaya, kadın orda dikilip kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 terbiyesiz bioware http://www.onelastcontinue.com/13034/mass-effect-2-zaeed-dlc-or-already-on-disc/ save game editor fila ncikmis oyunda secilemiyen ama mevcut sac modelleri filan icin hatta millet cerberus uniformalarina alternatif casual uniformalar filan yerlestirmis, eski alliance tulumu filan var onlari kurcalarken squad memberlarda "Kasumi" gordum http://www.onelastcontinue.com/wp-content/uploads/2010/01/olcme2k.png http://www.youtube.com/watch?v=NNumDS_jHb0&feature=player_embedded ses dosyalari bile oyunda mevcut datamine la ayip lan hakkaten ayip, oyunla beraber shipledigi seyi aktive etmek icin para aliyor serefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ahah kurcaladim flagleri aktif hale getirdim harbi squad selectionda cikiyor, kelly de "kasumi cok sessiz" gak guk yorum yapiyor pis herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 istedikleri kadar satabilirler, oyunu tekrardan zerre oynayasım yok heh. birincisi kadar tekrar oynanabilirlik olsa anlardım. hoş gerçi dragon age için de aynısı geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Ya bu olay çok acayip birşey değil aslında. Hatırlarsanız Diablo 2'yi deli gibi oynarken bir eleman dataların içinde druid ve assasinle ilgili girdiler bulmuştu. LoD'un açıklanması çoğu kişiye bu yüzden süpriz olmamıştı. Parasal hamleler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Hammerhead (ME 2 mako'su kontrollerini simdiden ayarlayabiliyorsun hatta :P) ile birlikte belese gelirse Kasumi np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar